Bildirim
Amortisör garanti kapsamı dışında mıdır ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Size bağlı tamamen. -
quote:
Orijinalden alıntı: nıghtman
Size bağlı tamamen.
Ben değiştirmeleri gerektiğini ısrarla istedim. ama tırt. -
Girmesi gerekir aslinda ayni sikinti benim eski aracimdada oldu astra j 1.3cdti ön amörtsörler degisti. Ilk basta az olan ses son zamanlarda inanilmaz cogalmisti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tatra_35
quote:
Size bağlı tamamen.
Ben değiştirmeleri gerektiğini ısrarla istedim. ama tırt.
Garanti kitapçığında ne yazıyor,, baktınız mı ? -
quote:
quote:
quote:
Size bağlı tamamen.
Ben değiştirmeleri gerektiğini ısrarla istedim. ama tırt.
Garanti kitapçığında ne yazıyor,, baktınız mı ?
ona bakmadım açıkcası. -
quote:
Orijinalden alıntı: omerf
Girmesi gerekir aslinda ayni sikinti benim eski aracimdada oldu astra j 1.3cdti ön amörtsörler degisti. Ilk basta az olan ses son zamanlarda inanilmaz cogalmisti.
kaç km deydi araç. bana km den dolayı değiştiremeyiz dediler.Bide garantiden mi değiştirdiler. -
hem kitapçıkta kafasına göre istediğini yazsınlar o zaman. Amortisör balata gibi bi tüketim parçası değilki. anormal bi ses geliyosa değiştirmeliler. -
aynı olay başıma geldi sert bi şekilde bi çukura girdim ön 2 taneside sanırım keçelerden yada anlamadığım bi şekilde bozuldu hep ses yapar oldu servse gittim kullanıcı hatası dediler diğer türlüde hareketli parçalar motor hariç ( oda pc de çıkıyormuş yüksek devirler harici garanti kapsamında) ön takım amartsör kaporta döşeme ampul gibi bi ok şey girmiyor dedi.. bende ne kaldı geriye yazık size dedim tartışırken müdür geldi biri onlardan biri benden 2 side değişti... -
1998 yılında sıfır aldığım aracla ,çok sert şekilde çukura girmiştim , ön amortısorların pistonları dibe vurunca .şişme yapmış
ve sıkışmıştı ,arac 8000 km de idi . 10 000 bakımı ile beraber amortısorları da garantıden değiştirmişlerdi .
sanırım firmadan firmaya değişiyor bu garantı meselesi . -
quote:
Opel astra j 44000 km deki aracımın amortisörlerinden ses geldiği söylenmiş olup, km sinden dolayı garantiden değiştiremeyeceklerini söylediler. Amortisörler garantiye girmiyomu yani. Bilgisi olanların paylaşmalarını isterim.
benim peugeot 3008 de ve 508 de ses ve savurma probleminden dolayı 3008 de 4 508 de 2 amortisör değişti garantiden arabaları sıkıntılı ancak servisleri pek sıkıntı çıkarmıyor -
Konu amartisorse monreo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kilometreden dolayı değiştirmeyiz ne demek onu anlamadım.
Dese ki arkadaş kullanıcı hatası olabilir ki o bile biraz şüpheli tamam diyeceğim.
Araç 2 yıl sınırsız kilometre garanti değil mi? Kaç model aracınız. -
amortisörde imalat hatası varsa o zaman garantiden değiştirirler. bu çok nadir rastlanabilecek bir durumdur. çünkü imalat hatası neye ve kime göre nasıl tespit edilecek?
mantıken bakınca amortisörü garanti kapsamına sokmamalarında haklılar aslında .
alıyım ben sıfır binek bir otomobili gidiyim offroad yapılacak bir yola. o çukur senin bu çukur benim dalıyım ön takım veya amortisörleri bozuyum, boşluk oluşsun. sonra gidiyim garantiden değiştirin diyim. çok mantıklı değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X