Şimdi Ara

İstanbul'da Hangi İlçe Hangi Plaka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar İstanbul'da Hangi ilçenin Hangi plakayı verdiğini güncel olarak öğrenebileceğimiz bir yer mevcut mu veya nasıl öğrenebilirim bilen varsa..internette biraz baktım ama çok güncel gelmedi bilgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uopp

• İstanbul'da Hangi İlçe Hangi Plaka

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Aracimin plakasini degistirmek istiyorum. Herkes icin siradan, benim icin ozel RR plakayi almak istedigimde yapmam gereken nedir? İnceledigimde zeytinburnunda gorunuyor. Oradaki noterden mi alacagim yoksa trafik subeden mi? Herkes icin siradan olan plaka icin ne kadar odemem gerekir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an şirket arabam olmasaydı ve D segmenti ve üstü arabama direk TC alır geçerdim.Kimi AV alıyor, kimi DR alıyor kimi de isminin sessiz harflerini.

Duyduğum kadarıyla TC için istenen bağış miktarı bir tık fazla diğerlerine göre.

• skyrime2828 kullanıcısına yanıt
    Her trafik tescil şubesinin istediği “bağış” miktarı Farklı oluyor. Gidip birebir konuşmanız ve pazarlık etmeniz gerekiyor. Ancak bildiğim kadarıyla İstanbul dışına satış olmadığı sürece plaka değişimi olmuyor. Ama yine de gidince bi sorun emniyete.

• Artık ilçe ilçe plaka ayrımı kalktı 1.5-2 sene oldu hatta. 3 harf 3 rakam şeklinde sıradan gidiyor sadece İstanbul değil 81 il içinde böyle.

İlla almak istediğiniz bir harf rakam grubu varsa bildiğim kadarıyla emniyet trafik tescil büroları eski çıkma plakalardan adınıza rezerve yapıyor ve noter de bu yapılan rezerve işlemini görüp o plakayı size veriyor diye biliyorum ama bağış alır bunun için Emniyet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Satış gerçekleştirmeden plaka değiştiremezsiniz.

• Kardeşiniz falan varsa ona satın arabayı sonra geri alın

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    Hocam eyvallah en sondakiler güncel herhalde bizim ilçedekine göre teyit ettim
    RR küçükçekmecede verilmiş eskiden güncel başka yerde veriliyor mu ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperfex

Hocam eyvallah en sondakiler güncel herhalde bizim ilçedekine göre teyit ettim
    Herhangi bi değişiklik yok dostum, ilçelerin verme yetkisinde oldukları plaka grupları bu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperfex

RR küçükçekmecede verilmiş eskiden güncel başka yerde veriliyor mu ki
    İnternetten baska sitelerde de zeytinburnu diye yaziyordu. Bu paylasimda da oyle yaziyor.

• illa sıra numarasına göremi plaka veriliyor? her ilçede durum farklı mı?

• Güncel olarak bu listelere ulaşabileceğimiz bir yer var mı ? Özellikle 3 harf 3 rakam olan plakalarında hangi şubelerde olduğuna dair liste. Google'da bazı müşavirliklerin listeleri mevcut tabi ama onlarda eski

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.