Şimdi Ara

Patlayan ampul garanti kapsamında mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Philips'in 100 küsür liralık H4 ampullerinden almayı düşünüyorum. Firmalar 2 yıl garanti veriyorlar. Sormak istediğim; ampul patladığı zaman garantiden yenisi ile değiştirilir mi? Tezken mağazasına sorduğumda hayır dediler. Patlayan ampul garanti kapsamına girmezmiş. Peki bu 2 yıl garantiyi ne için veriyolar? Sonuçta ampul bu, ya patlar ya kırılır, bu durumlarda garanti dışında kalıyorsa ne işe yaradı bu garanti???
    Sizce bana yanlış bilgi mi verildi yoksa prosedür mü böyle?

• değişmez
  • e garanti kapsamına ne giriyor o zaman sağlam ampul mü
  • saçmalık bencede
  • Ampüle verilen yanlış voltaj o ampülü patlatabilir. Yani aracınızdaki bir sorun nedeniyle ampüle gereğinden fazla veya yanlış voltaj gelirse ampülü patlatırsınız. Aracınızdaki elektrik sorunu nedeniyle suçu ampüle atmak doğru değildir. Ampüldeki garanti ne içindir diye soracak olursanız; ışığın dağılımı, ampül camının bozuk olması, yuvaya oturacak olan kısımın bozuk olması veya kırılması, ampüle tam voltaj gelmesine rağmen kılavuzda yazan yeterli ışığı verememesi gibi durumlarda garantiye girer diye düşünüyorum.
  • Alınca bozuk çıkması dışında garantinin bi işe yarayacağını düşünmüyorum. Ve almak istediğiniz ampuller sahte beyaz ışık verenlerse bence almayın.Osram NightBreaker daha iyidir hem daha uygun ve mavimsı ışık vereceğine beyaza dönük ve güçlü ışık verir.
  • ampülün başına başka ne gelecekmiş ki uzaylılar kaçırınca mı yenisini verecekler allahım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.