ayrıca infinity golt serisi diye bir modeli yoktur.kappa serisi 5.1vede6.1 pörfeckt serisi vede onun bir üstü vardır modelini hatırlayamıyorum.ama piyasada olcağını sanmıyorum.cok eski bir ürün dür.kappa serisini ses kalitesi için şiddetle tavsiye ederim .dört dörtlüktür.ama anfi ile biraz güc girmen gerekir tabiki orta sınıfın üstü bir anfi ile.spl ye hitap etmez ses kalitesi için düşünürsen al derim
ismini hatırladım infinity beta serisi
İnfinity Gold yazıyor valla arabada? 180W'da amfisi varmış.
bende merak ettim doğrusu . bakıp modelini verebilirsen daha iyi yardımcı oluruz
The Infinity Gold Premium Sound system includes the following components:
* AM/FM/Cassette/CD head unit (various styles used) * 6-channel 180-watt amplifier * 2x 2.5" front tweeters * 2x 6x9" front woofers * 2x 6.5" rear full-range speakers * 10-disc CD changer (Optional on some models, see chart below. Also available as an accessory add-on for any model with a CD changer function on the radio).
bu infinity in golt serisi deildir x marka herhangi bir araba icin yapılmış 3 yollu actif bir hoparlör sistemidir.bu sistemi piyasada bulabileceğini sanmıyorum ancak takılı olan arabanın servisinden bulabilirsin . senin takacağın arabaya olabileceğini sanmıyorum.bu sistemi alacağın servisten fiyatının da uygun olacağını sanmıyorum servisten alcağın için fiyatıda ucuk olabilir.infinity in enüst serisi beta serisidir bunu getiren firma murtaş elektroniktir.ama dediğim gibi eskiden getirdikleri için olmaya bilir .ama kappa serisi şu an piyasad mevcut olcak .6.1 yada5,1 bu yazdıklarım senin resmini attığın hoptan daha üst modeldir saygılar
Bu hoparlör zaten şu anda bizim arabada var ben sadece diğer markalara göre nasıl diye sordum o kadar. Zaten yazın alacağım ses sistemi bose olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme