Şimdi Ara

500 Liraya kadar ses sistemi tavsiyesi(Z623 vs Creative Gigaworks T3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ofis ortamında dizüstü bilgisayara bağlayarak dinlemek için ses sistemi almak istiyoruz. Dizüstü bilgisayarda dolby digital var ve mevcut hoparlöründen gayet güzel ses vermekte bu 2+1 ses sisteminide karşılar mı?

Logitech Z623 ü düşünüyoruz sizce alınır mı yoksa devri geçti mi?

http://www.sanalmarketim.com/logitech-z623-200w-21-siyah-hoparlor-980000403/p_30486/?ref=akakce&v=1.31.4

Araştırırken Creative Gigaworks T3 ü tavsiye edenleri gördüm 100 lira daha ucuz, kalite bakımından epey iyi olduğu söyleniyor. Bize gerekli olan kaliteli ses. Bass duymayı herkes ister tabi ancak belirli bi yere kadar açılır zaten.

http://www.sanalmarketim.com/creative-gigaworks-t3-21-hoparlor-siyah-80w/p_22298/

Tavsiyeleriniz varsa dinlemek isteriz iyi akşamlar.

• Fiberay F kullanıcısına yanıt
    logitech devri geçmedi ama z623 de güzel bass sesleri alırsın o kesin ama tiz konusunda bişey diyemem t3 de güzel tiz sesi alırsın
  • iki sistem arasında kalanlardanım ben de; tavsiyesi olan varsa sevinirim arkadaşlar. z623- t3...
  • Bu konudan yanlışlıkla iki tane açmışım diğerine yazmıştım buraya da ekleyeyim. Creative T3'ü tercih ettik baskılarım sonucunda. Bi ses sistemini değerlendiriyorsak bass'ı en son düşünmek gerekir bence. İnternette okuduğum çok fazla olumlu yorum beni Creative'e doğru itti. Cihazda bass ayarı var ve en düşük seviyede dinliyoruz gayet doyurucu çünkü normalde orta seviyede bekler gayet tok ses veriyor. Kaliteli bir ses sunacaksan cihaza tavsiyem T3 ü alman yönünde.
    @albay_alpay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiberay

Bu konudan yanlışlıkla iki tane açmışım diğerine yazmıştım buraya da ekleyeyim. Creative T3'ü tercih ettik baskılarım sonucunda. Bi ses sistemini değerlendiriyorsak bass'ı en son düşünmek gerekir bence. İnternette okuduğum çok fazla olumlu yorum beni Creative'e doğru itti. Cihazda bass ayarı var ve en düşük seviyede dinliyoruz gayet doyurucu çünkü normalde orta seviyede bekler gayet tok ses veriyor. Kaliteli bir ses sunacaksan cihaza tavsiyem T3 ü alman yönünde.
    @albay_alpay

çok teşekkür ederim üstadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.