Şimdi Ara

2.1 de SES Creative Gigaworks T3 SÜPERRRRR !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
18.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  2.1 de SES Creative Gigaworks T3  SÜPERRRRR  !!

GigaWorks T3, standby knoumunda güç tüketimini azaltan Düşük Standby Güç teknolojisi ile yapılandırılmış durumda. Arka panel'de bulunan Line-in girişi sayesinde, hoparlörü PC veya ses kartına bağlamak mümkün. Tam uyumluluk için, sistem ayrıca kablolu bir uzaktan kumanda ile kullanıcıya ses ayarı ve güç düğmesi imkanlarını sunuyor. Kumanda üzerindeki Aux-In girişi sayesinde ürün, taşınabilir mp3 çalarlar ile de uyumlu bir şekilde çalışabiliyor. Tabiî ki ayrıca kulaklık girişi sunulan özellikler arasında.

Teknik veriler:
    15 Watt (Uydu hoparlör), 50 Watt (Subwoofer)
    30-20000 Hz tepki bant genişliği
    3 x subwoofer sürücü
    1 x kulaklık girişi
    1 x audio line-in
    93 x 76 x 149 mm hoparlör boyutları
    287 x 236 x 213 mm subwoofer boyutları

Artı:
    Bass sesler diğer sesleri bastırmıyor
    Yüksek ses kalitesi
    Şık tasarım

Bilgi için: Creative
    Tel: (212) 479 46 46 (Multimedya Bilgisayar)
    Web:www.tr.creative.com
    Fiyat:219 USD + KDV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 27 Ocak 2009; 8:25:41 >

• Sanırım daha satışa sunulmamış. 219 dolar + kdv, Türkiye fiyatı ise; yaklaşık 420 lira gibi bir rakam çıkıyor. Setin değerlerine bakarak fiyatın yüksek olduğunu düşünüyorum. Tabii, önce dinlemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 27 Ocak 2009; 14:44:32 >
  • Kumanda üzerindeki Aux-In girişi olması çok iyi
  • 3 sürücülü bir woofer ve bass sesler baskın değil... şaşırtıcı bir uyum olsa gerek creative harikalarından biri olucağa benziyor ancak fiyat olarak pek tercih edileceğini sanmıyorum. bekleyelim ve görelim
  • 3 tane sürücü yok yanlız bu sistemde bir tane gerçek 6.5" sürücü var diğer yanlarda bulunan iki sürücü de pressure driverdır yani pasif sürücüdür..Bu tipteki sub'lar herzaman daha yumuşak alt frekanslar üretirler ama dezavantajları da vardır yüksek volume seviyelerini çok rahat kaldıramazlar..
  • ben o cihazdan 30hz alt bas duyabileceğimi hiç zannetmiyorum dolayısıyla bier çok uyduruk kalite peşinde olmayan satışları arttırma çabasında olan firmaların bu tür ürünlerini almadan önce en az 5 kere düşünmenizi tavsiye ediyorum.
  • Buna benzer çin malı set dinlemiştim mikadoydu sanırım woofer ve uydu tasarımı hemen hemen aynı sayılır fakat iğrenç ötesiydi özellikle woofer tabii creative daha kaliteli olacağını tahmin ediyorum...Tasarımı şaşırtıcı ve yenlikçi gözüküyor sesini dinlemeden önyargıda bulunmak istemiyorum fakat cambridge ve trugie serileri hariç creativein setlerini beğenmiyorum özellikle bass konusunda çok yetersiz kalıyorlar ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DIESEL_

Buna benzer çin malı set dinlemiştim mikadoydu sanırım woofer ve uydu tasarımı hemen hemen aynı sayılır fakat iğrenç ötesiydi özellikle woofer tabii creative daha kaliteli olacağını tahmin ediyorum...Tasarımı şaşırtıcı ve yenlikçi gözüküyor sesini dinlemeden önyargıda bulunmak istemiyorum fakat cambridge ve trugie serileri hariç creativein setlerini beğenmiyorum özellikle bass konusunda çok yetersiz kalıyorlar ...

creative setlerini arkadaşımın internetcafesi olduğu zaman dinlemiştim.Hemde bir çok modelini...Fakat şunu söyleyebilirim ki eğer ses kartınız yoksa odun gibi baslar ve tizleri olmayan sadece mid + odun bas duyarsınız.Bundanda kim ne kadar zevk alır tartışma konusu.Sadece cambridgein ardından creative üretimini çine kaydırdıktan sonra kalite geride kaldı.Görüntü + fiyat avantajından başka birşey yok maalesef.

• 100-150$ daha koyup Z5500 alin bari 15 w uydu hoparlorleri 2+1 ve 400 lira civari.

zevkler ve renkler tartışılmaz ama 400 liraya bunu eve getirsem cevremdekiler bana nasıl bakar merak ediyorum.

Birde jamo i 300 var. Fiyatını söylemiyorum, sadece ==>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 2 Şubat 2009; 12:11:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

100-150$ daha koyup Z5500 alin bari 15 w uydu hoparlorleri 2+1 ve 400 lira civari.

zevkler ve renkler tartışılmaz ama 400 liraya bunu eve getirsem cevremdekiler bana nasıl bakar merak ediyorum.

yalnız jamoyu küçümsemeyelim.O kadar küçük cihazdan inanılmaz sesler çıkabiliyor.Fiyatıda düştü 999ytl-->>699ytl medimarktda

• quote:

Orjinalden alıntı: lion_koc

quote:

100-150$ daha koyup Z5500 alin bari 15 w uydu hoparlorleri 2+1 ve 400 lira civari.

yalnız jamoyu küçümsemeyelim.O kadar küçük cihazdan inanılmaz sesler çıkabiliyor.Fiyatıda düştü 999ytl-->>699ytl medimarktda

katılıyorum, müzik dinlemenin zevkini veriyor insana, ayrıca güç olarakda fena sayılmaz. 150w rms sub daha ne olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

3 tane sürücü yok yanlız bu sistemde bir tane gerçek 6.5" sürücü var diğer yanlarda bulunan iki sürücü de pressure driverdır yani pasif sürücüdür..Bu tipteki sub'lar herzaman daha yumuşak alt frekanslar üretirler ama dezavantajları da vardır yüksek volume seviyelerini çok rahat kaldıramazlar..

kardeş bu pasif sürücü olayını tam olarak açıklayabilir misin???
  • virtue28: "Muahaha" diye gülerek bahsettiğin set şu anda Türkiye'deki en iyi 2.1 sistemlerden birisi. Saçma sapan setlere 200-300 lira vereceğime, adam akıllı ses için Jamo'ya 500-600 lira vermek sorun değil, inan bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

quote:

3 tane sürücü yok yanlız bu sistemde bir tane gerçek 6.5" sürücü var diğer yanlarda bulunan iki sürücü de pressure driverdır yani pasif sürücüdür..Bu tipteki sub'lar herzaman daha yumuşak alt frekanslar üretirler ama dezavantajları da vardır yüksek volume seviyelerini çok rahat kaldıramazlar..

???
  • virtue28: Kardeş görüşlerine saygı duyarım , Media markt' en 519 ytl ye jamo i300 aldım, sıfır almıştım ürün kullanılmış hasarlı çıktı ve geri verdim sıfırı yoktu tertemiz bi teşhir vardı onu aldım bende bunu jamo i300 konusunda yazamıyorum çünkü o konuda bi hata oluşmuş cevap atılmıyor.

Herneyse görüşlerine gelicek olursak hiçde küçümseyeceğin gibi bi sistem değil bu görünüş olarak mükemmel , ses kalitesi bana göre harika , malzem
    e kalitesi piano black dış yüzeyi cidden çok şık ve son sesde bozulma olmuyor üstüne son seste zaten dinleyemezsin
  • quote:

quote:

Pressure kelime anlamı pasif değil basınçtır sanırım bir yanlışlık olmuş ...
  • quote:

quote:

quote:

Tamam işte kabin içindeki havayla yani basınçla hareket eden pasif sürücü.

Örnek:

2.1 de SES Creative Gigaworks T3  SÜPERRRRR  !!

Yukarıdaki sony nin subwooferında önde gördüğünüz dev sürücü pasiftir, altına bakarsanız altta ufak ama gerçek sürücüyü görebilirsiniz. Güzel bir satış taktiği..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JakX -- 8 Şubat 2009; 0:01:29 >

• quote:

quote:

quote:

Yanlılşık yok bazı ingilizce kelimeleri tam anlamıyla türkçeye çeviremezsiniz bu da onlardan biri o kelimenin tek başına kullanıldığı zaman basınç anlamına geldiğini bende biliyorum tabiki, ama literatürde bu kelime pressure driver şeklinde kullanıldığında "pasif sürücünün" karşılığına denk gelir..Yanlışlık olmuş diyeceğine keşke biraz daha araştırsaydın hiçbir yanlışlık yok bildiğin PASİF SÜRÜCÜ onlar yani magnetleri vs..yok basınçla hareket ediyorlar..Ana sürücünün kabin içinde meydana getirmiş olduğu basıncı absorbe ediyorlar çünkü sistemde hava tahliye portu yok.....

Google'a bile "pressure driver" yazsanız birsürü örnek yazı veya image ile karşılaşırsınız nasıl böyle hemen yanlışlık olmuş vs..yazabiliyorsunuz hayret ediyorum gerçekten...

• ilk defa duydum bu pressure driver olayını.Gayet güzel bişeye benziyor.Tşkler @atayalper öğrenmiş oldum
  • quote:

üzerine istediğin parayı koyup dediğin modeli alabilirsin ama kaliteyi yakalayamazsın söyleyim z5500 sadece boyut olarak büyük ve bu insanlara kalite yerine güç olarak cazip geliyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.