Şimdi Ara

2.1 de SES Creative Gigaworks T3 SÜPERRRRR !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
18.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaratıcı SLAM ™ subwoofer, derin, sıkı bas sağlar. Yüksek ve mühendislik yoğun ayarlı, portless tasarımı bir ana sürücü ve çift basınçlı sürücüleri son derece kompakt etkisiz muhafaza içinde barındırmaktadır kullanır. Bu üç sürücü yapılandırma ile birlikte küçük bir sürücünün hızlı geçici yanıt teslim yüksek çıkışı özelliği ve büyük sürücüleri derin bas uzantısı.

2.1 de SES Creative Gigaworks T3  SÜPERRRRR  !!

• valla ben gold mağazasında deneme fırsatı buldum,adamlar yapmış abi ne ddiim ilkhttp://creativeci.wordpress.com/ bu sitede gördüm yorumlar gayet iidi,deneme fırsatıda bulunca kabul ettım,rengi de salona çok uyumlu:)
  • dostum sen baydın artık. yemin ederim creative dende t3 tende soğudum
  • "Manavcı, bakkalcı" der gibi saçma sapan creative'ci diye bi türüyor, vallahi aklımı oynatacağım!
  • bu da benim sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

quote:

Orijinalden alıntı: herhan00000

bu ürünü bi türlü dinleyebileceğim koca Ankara da bir yer bulamadım aklınıza gelebilecek Türkiye nn yerli yabanclı tüm büyük marketlerinde bırakın tükenmeyi hiç gelmemiş... bose de sadece sinema sistemleri var logitech te Z2300 yok..sadece Z323 Z523 360 dereceler vs.. mevcut yahu bu ürün çok kötü sürücüsü berbat satmaz ama anlaşılan logitech piyasadeki z serilerinin bitmesini istiyor. Şu sıralar ses sistemi piyasası çok kötü burda. Yeni ürün ithalatı yok nedenini bilen arkadaş var mı?

Birde Ankara da;
    creative gigaworks t3
    logitech z2300
    Bose Companion 3
    Bose Companion 5

herhangi birisini satan biryer bilen var mı?

Son olarak da bose companion serilerinin wattları hakkında bilgisi olan var mı?

Z2300 ün saydığın sistemlerle alakası bile yok ama sana güzel bir aktifsubwoofer önerebilirim.

Alakası bile yok derken???? Yani olumsuz anlamdamı?? Çünkü ben Z2300'ü almayı planlıyorumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

Orjinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

3 tane sürücü yok yanlız bu sistemde bir tane gerçek 6.5" sürücü var diğer yanlarda bulunan iki sürücü de pressure driverdır yani pasif sürücüdür..Bu tipteki sub'lar herzaman daha yumuşak alt frekanslar üretirler ama dezavantajları da vardır yüksek volume seviyelerini çok rahat kaldıramazlar..

kardeş bu pasif sürücü olayını tam olarak açıklayabilir misin???

Pressure kelime anlamı pasif değil basınçtır sanırım bir yanlışlık olmuş ...

Tamam işte kabin içindeki havayla yani basınçla hareket eden pasif sürücü.

Örnek:

Yukarıdaki sony nin subwooferında önde gördüğünüz dev sürücü pasiftir, altına bakarsanız altta ufak ama gerçek sürücüyü görebilirsiniz. Güzel bir satış taktiği..

nerde arkadaş ya ben göremedim. o önde duran 20 cm lik woofer gerçek değil mi yani..

• arkadaşlar gigaworks t3 gerçekten boyuna göre süper ses veriyor yakında düşünüyorum almayı bakalım cihaz on numara
  • Arkadaslar t3 u lcd tv ye baglayip bir ses denemesi yapabilir misiniz. sesler nasil guzel mi. muzik videolari film sesleri lcd den t3 e nasil gelecek. Vereceginiz bilgiye gore t3 alip direk lcd y baglayabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim Bayraminiz kutlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz
    garantisi devam eden
    istanbulda
    creative t3 unu satmak isteyen arkadas varsa pm atabilir
  • Şuanda T3 kullanıpta creative ses kartı olan arkadaşlar bana console launcher ayarlarını söyleyebilir mi? Bazı mp3 lerde ses gerçekten güzel değil.
  • Bu creative yıllardır ses kartı piyasasını anlamsız bir şekilde elinde tutuyor. Çünkü tekel, piyasada başka marka doğru dürüst ses kartı yok.. Creative' nin dinlediğim güzel ses kartları 10 küsür sene öncede kalan awe64 serisidir. Sonrasında da adam gibi bir ses kartı çıkmadı. Yüzlerce dolarlık ses kartları satıyorlar, bir sürü özelliği var, 5+1, 7+1 gamer, fatality falan.. oyun oynuyorsanız tamam bir şey diyemem de, eğer müzik dinleyecekseniz bu tür ses kartları çok başarısız ve bir o kadar da pahalı. o ekstra efektler, 3d surroundlar falan film ve oyun içindir. Konu müzik dinlemek olunca sesin en doğal ve en berrak hali en makbul olanıdır. Hoparlör sistemleri de keza öyle, tamam ucuz olsun, bilgisayardan ses çıksın diye creative' nin 2+1 50-100TL lik sistemlerini alıp bilgisayarınıza takabilirsiniz, ancak 400-500TL gibi rakamlar bu hoparlörler için tamamen sokağa atılacak paradan ibarettir. Eğer bilgisayarınızda kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız, gidin bir audiotrak ses kartı alın, hem de creative' lerden çok ucuza, bir de audioengine veya mudio tarzı 2.0 aktif monitörler alın dinleyin bakalım nasıl müzik çalıyor... Hem de aynı paralara

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyarr

Bu creative yıllardır ses kartı piyasasını anlamsız bir şekilde elinde tutuyor. Çünkü tekel, piyasada başka marka doğru dürüst ses kartı yok.. Creative' nin dinlediğim güzel ses kartları 10 küsür sene öncede kalan awe64 serisidir. Sonrasında da adam gibi bir ses kartı çıkmadı. Yüzlerce dolarlık ses kartları satıyorlar, bir sürü özelliği var, 5+1, 7+1 gamer, fatality falan.. oyun oynuyorsanız tamam bir şey diyemem de, eğer müzik dinleyecekseniz bu tür ses kartları çok başarısız ve bir o kadar da pahalı. o ekstra efektler, 3d surroundlar falan film ve oyun içindir. Konu müzik dinlemek olunca sesin en doğal ve en berrak hali en makbul olanıdır. Hoparlör sistemleri de keza öyle, tamam ucuz olsun, bilgisayardan ses çıksın diye creative' nin 2+1 50-100TL lik sistemlerini alıp bilgisayarınıza takabilirsiniz, ancak 400-500TL gibi rakamlar bu hoparlörler için tamamen sokağa atılacak paradan ibarettir. Eğer bilgisayarınızda kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız, gidin bir audiotrak ses kartı alın, hem de creative' lerden çok ucuza, bir de audioengine veya mudio tarzı 2.0 aktif monitörler alın dinleyin bakalım nasıl müzik çalıyor... Hem de aynı paralara

i güzel haklısında,audiotrak tr bulmak çok zor.Şuan ses kartı almayı düşünüyom büyük ihtimal 2.el audiotrak hd2 bulabilirsem onu alcam. bulamassam creative titanium hd alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkenergy90 -- 8 Ocak 2012; 17:41:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: macır

quote:

Bu creative yıllardır ses kartı piyasasını anlamsız bir şekilde elinde tutuyor. Çünkü tekel, piyasada başka marka doğru dürüst ses kartı yok.. Creative' nin dinlediğim güzel ses kartları 10 küsür sene öncede kalan awe64 serisidir. Sonrasında da adam gibi bir ses kartı çıkmadı. Yüzlerce dolarlık ses kartları satıyorlar, bir sürü özelliği var, 5+1, 7+1 gamer, fatality falan.. oyun oynuyorsanız tamam bir şey diyemem de, eğer müzik dinleyecekseniz bu tür ses kartları çok başarısız ve bir o kadar da pahalı. o ekstra efektler, 3d surroundlar falan film ve oyun içindir. Konu müzik dinlemek olunca sesin en doğal ve en berrak hali en makbul olanıdır. Hoparlör sistemleri de keza öyle, tamam ucuz olsun, bilgisayardan ses çıksın diye creative' nin 2+1 50-100TL lik sistemlerini alıp bilgisayarınıza takabilirsiniz, ancak 400-500TL gibi rakamlar bu hoparlörler için tamamen sokağa atılacak paradan ibarettir. Eğer bilgisayarınızda kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız, gidin bir audiotrak ses kartı alın, hem de creative' lerden çok ucuza, bir de audioengine veya mudio tarzı 2.0 aktif monitörler alın dinleyin bakalım nasıl müzik çalıyor... Hem de aynı paralara

i güzel haklısında,audiotrak tr bulmak çok zor.Şuan ses kartı almayı düşünüyom büyük ihtimal 2.el audiotrak hd2 bulabilirsem onu alcam. bulamassam creative titanium hd alırım.

Türkiye' de bulmana gerek yok ki, ben ebay üzerinden aldım. üretici firma olan gyrocom tarafından free shipping seçeneği ile 100 dolar altında bir fiyata satılıyor. Kore' den 5 günde sorunsuz geldi.. Fiyatından dolayı gümrük problemi de yok..

• quote:

quote:

quote:

Türkiye' de bulmana gerek yok ki, ben ebay üzerinden aldım. üretici firma olan gyrocom tarafından free shipping seçeneği ile 100 dolar altında bir fiyata satılıyor. Kore' den 5 günde sorunsuz geldi.. Fiyatından dolayı gümrük problemi de yok..

bilgi için tşk.peki gümrük sorun çıkmaması için ne kadarlık 1 fiyat sınırı var?? audiotrak driver sorunu varmı peki???

• quote:

bilgi için tşk.peki gümrük sorun çıkmaması için ne kadarlık 1 fiyat sınırı var?? audiotrak driver sorunu varmı peki???

euro olarak 100 euro ve üzeri dolar olarak da 150 dolar ve üzeri gümrüğe tabi diye biliyorum ama emin değilim, ancak şu ana kadar ebayden onlarca sipariş verdim ve hiçbir sorun yaşamadım. 100 doları aşmadım şimdiye kadar. Auditrak da 100 doları aşmıyor. sürücü sorunu yok. Ben w7 64 bit kullanıyorum sorunsuz ve uyumlu. Kendi sitesi veya ebay sitesinden desteklediği işletim sistemlerine bakabilirsin. Ayrıca kendi sitesinden driver de güncelleyebiliyorsun. Böyle bir fiyata böyle bir ses kartı bence tam bir nimet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyarr -- 8 Ocak 2012; 18:37:25 >
  • quote:

Uzun zamandır bu forumda nadiren denk geldiğim doğru ve çok yerinde olan yorum sahiplerinden birisin dostum

Konuya hakim olmandan, benzer düşünce ve fikirlere sahip olmamızdan dolayı içimde uzun zamandır ukte haline gelmiş ses kalitesi, ses kartı ve kaliteli bir 2+1 ses sistemi konusunda yaşadığım hezeyanı ve hayal kırıklıklarımı izninle paylaşmak isterim seninle.

Çoğu kimse "müzik kalitesi ile yüksek ses kavramlarını" birbirine karıştırıyor. Davul / zurnanın da sesi deli gibi gümbür gümbür çıkar ama 1dk bile tahammül edemem yanında durmaya! Bu örnek yeterli bir açıklama olmuştur umarım meseleye.

Filmin koptuğu nokta burası. Önemli olan müziğin kalitesidir. Yoksa 10 watt olmuş, 500 Watt olmuş umurumda değil. Bunlar henüz olgunlaşmamış, konuya hakim olmayan, hayatında kaliteli ses nedir hiç dinlememiş/görmemiş ergen işi "yüksek ses olsun çamurdan olsun" modunda beklentiler sadece.

Tarzım; boğuk olmayan, kesinlikle yumuşak ve derin basslar (Creative T serisindeki gibi tef'e veya masaya vuruyormuş gibi "tak tak tak" diye gelen yüzeysel, kuru, sert karakterli basslardan tixiniyorum), metalik ve ıslık sesine dönüşmeyen kristal berraklığında tizler, geniş bir frekans aralığı (15Hz - 20Khz gibi) çok düşük T.H.D oranı (gürültü oranı) ve min. 110dB gibi yüksek sinyal/gürültü oranına sahip bir sistem olmazsa olmazlarımdan.

Yoksa boğuk, karanlık, aşırı bass'tan ne idiğü belli olmayan, tiz fukarası ve çoğunun matah sandığı hantal Z5500 gibi gereksiz sistemlerden çıkan garip şeyler benim için sadece kuru gürültüden ibarettir.

Bu güne değin yukardaki senaryoda anlattığım benzer kalite ve nitelikte sesi (garip gelebilir ama) Foobar2000 (2+1 stereo sesi 4+1'de mükemmel şekilde dinlemeye yarayan mucizevi "Channel Mixer" plug'ini ile) + Creative Inspire M4400 4.1 + Creative Sound Blaster Live ses kartı üçlüsünden almıştım.

Zamanında bu üçlüden aldığım ses kalitesi o kadar berrak, yumuşak ve derin basslara sahip, ıslık gibi ötmeyen tizlerle bezeliydi ki hala ararım o ses kalitesini! 10 usd'lik basit gibi görünen bu ses kartının en önemli avantajı kendi cd'si ile gelen mavi renli mixer arayüzünden extra bass ve tiz ayarı yapılabiliyor olmasıydı. Basit gelebilir ama değerli ve çoğunda olmayan bir özellik.

Günümüzdeki birçok pahalı ses kartı saçma-sapan sesi bozan o kadar oyun odaklı tırı-vırı şeylerle dolduruluyor ki naturel ve temiz müzikten çok uzaklaşılıp müzikal anlamda sesi mahvediyorlar resmen!

Eski 10 usd'lik bu ses kartı kadar sade, kendi arayüzünden tiz/bass ayarı yapılabilen, teknik değerleri nispeten iyi olan ve birçok gereksiz özellikten "arınmış" bir ses kartı sanırım hala yok ve üretmedi cerative.

----------------------------

Neyse, bunca açıklama ve paylaşımdan sonra geleyim saadete

Uzun zamandır kaliteli bir 2 + 1 ses sistemi ve kartı arayışındayım. Media Markette Bose Companion 3 ve 5'in seslerini dinledim ve resmen hayal kırıklığı yaşadım! Gerçi web üzerinden bir muzik sayfası ve onboard ses kartına takılı bir i-mac laptoptan bağlantı yapmışlardı. Ancak yinede bu senaryoda dahi 1.250TL lik fiyata sahip Bose gibi bir markadan o kadar dandik ses beklemezdim!

Bu yüzden alternatifler arasından direk sildim o gün bose'un companion 3 ve 5 sistemlerini.

Msj'ında "audiotrak" isimli ses kartından bahsetmişsin. Bu markayı ilk defa duydum. Birazdan resmi web sayfalarını ziyaret ederek teknik datalarına bakacağım. Tr'ye getirme konusunu açıklamışsın zaten. Sorun şu ki, desktop'u terkedeli çok uzun zaman oldu. Artık eskisi gibi ilgimi çekmiyor yok işlemciymiş, yok overclockmuş, yok ram'miş vs. Dolayısıyla harici ses kartlarına bakmak zorundayım.

Bu bağlamda vatandan "Sound Blaster Digital Music Premium HD" harici ses kartını aldım. Creative bu kartın tanıtımında oldukca iddialı şeyler yazmış olmasından tevekkül 118dB olan çok iyi S/N (Signal to Noise) gürültü oranı ile gerçek zamanlı 24 bit sentezleme yapabiliyor olması kayda değer nitelikler. Kartı alalı 5- 6 ay olmasına rağmen hala jelatinini ve kutusunu dahi açmadım çünkü iyi bir 2+1 sistem yok henüz ortada.

Bu kart beklentilerimi karşılar diye düşünüyorum ama denemeden bilinmez elbet. Öte yandan Gigaworks T3 ilgimi çeker gibi oldu ancak subwoofer'ın hava (egzost deliği) olmamasını garipsedim. Creaitive bunu "SLAM" diye açıklamış ama içinde üç subwoofer olan bir sub. kutusunda hiç bass hava tahliyesi olmaması bilmem nasıl sağlıklı açıklanabilir? Bu yüzden şüpheyle yaklaşıyorum T3'e şimdilik.

Şuan anladığım kadarıyla desktop'ta bahsettiğin audiotrak ses kartı kullanıyorsun. Şayet yukarda uzun uzun yazdığım "kaliteli ses anlayışım ve beklentimle" benzer düşüncelerde isen bu bağlamda önerebileceğin kaliteli 2+1 ses sistemi varmı dostum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 11 Ocak 2012; 17:46:50 >

• boseları mağaza ortamında elemişsin , bence pek verimli bir dinleme olmamıştır.tekrar şans verilmei.

t3 ün subwooferı rap müzik için yaratılmış diyebilirim.en sevdiğim kısmı ise düşüş ses seviyelerinde dolgun bass verebilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 11 Ocak 2012; 16:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pininfarina

quote:

Uzun zamandır bu forumda nadiren denk geldiğim doğru ve çok yerinde olan yorum sahiplerinden birisin dostum

Konuya hakim olmandan, benzer düşünce ve fikirlere sahip olmamızdan dolayı içimde uzun zamandır ukte haline gelmiş ses kalitesi, ses kartı ve kaliteli bir 2+1 ses sistemi konusunda yaşadığım hezeyanı ve hayal kırıklıklarımı izninle paylaşmak isterim seninle.

Çoğu kimse "müzik kalitesi ile yüksek ses kavramlarını" birbirine karıştırıyor. Davul / zurnanın da sesi deli gibi gümbür gümbür çıkar ama 1dk bile tahammül edemem yanında durmaya!! Bu örnek yeterli bir açıklama olmuştur umarım meseleye.

Filmin koptuğu nokta burası. Önemli olan müziğin kalitesidir. Yoksa 10 watt olmuş, 500 Watt olmuş umurumda değil. Bunlar henüz olgunlaşmamış, konuya hakim olmayan, hayatında kaliteli ses nedir hiç dinlememiş/görmemiş ergen işi "yüksek ses olsun çamurdan olsun" modunda beklentiler sadece.

Tarzım; abartısız, boğuk olmayan, kesinlikle yumuşak ve derin basslar (Creative T serisindeki gibi tef'e veya masaya vuruyormuş gibi "tak tak tak" diye gelen yüzeysel, kuru, sert karakterli basslardan tixiniyorum), metalik ve ıslık sesine dönüşmeyen kristal berraklığında tizler, geniş bir frekans aralığı (15Hz - 20Khz gibi) çok düşük T.H.D oranı (gürültü oranı) ve min. 110dB gibi yüksek sinyal/gürültü oranına sahip bir sistem olmazsa olmazlarımdan.

Yoksa boğuk, karanlık, aşırı bass'tan ne idiğü belli olmayan, tiz fukarası ve çoğunun matah bişey sandığı hantal Z5500 gibi gereksiz sistemlerden çıkan garip şeyler benim için sadece kuru gürültüden ibarettir.

Bu güne değin yukardaki senaryoda anlattığım benzer kalite ve nitelikte sesi (garip gelebilir ama) Foobar2000 (2+1 stereo sesi 4+1'de mükemmel şekilde dinlemeye yarayan mucizevi "Channel Mixer" plug'ini ile) + Creative Inspire M4400 4.1 + Creative Sound Blaster Live ses kartı üçlüsünden almıştım.

Zamanında bu üçlüden aldığım ses kalitesi o kadar berrak, yumuşak ve derin basslara sahip, ıslık gibi ötmeyen tizlerle bezeliydi ki hala ararım o ses kalitesini! 10 usd'lik basit gibi görünen bu ses kartının en önemli avantajı kendi cd'si ile gelen mavi renli mixer arayüzünden extra bass ve tiz ayarı yapılabiliyor olmasıydı. Basit gelebilir ama değerli bir özellik.

Günümüzdeki birçok pahalı ses kartı saçma-sapan sesi bozan o kadar oyun odaklı tırı-vırı şeylerle dolduruluyor ki naturel ve temiz müzikten çok uzaklaşılıp müzikal anlamda sesi mahvediyorlar resmen!

Eski 10 usd'lik bu ses kartı kadar sade, kendi arayüzünden tiz/bass ayarı yapılabilen, teknik değerleri nispeten iyi olan ve birçok gereksiz özellikten "arınmış" bir ses kartı sanırım hala yok ve üretmedi cerative.

----------------------------

Neyse, kurtlarımı döktükten, bunca açıklama ve paylaşımdan sonra geleyim saadete

Uzun zamandır kaliteli bir 2 + 1 ses sistemi ve kartı arayışındayım. Media Markette Bose Companion 3 ve 5'in seslerini dinledim ve resmen hayal kırıklığı yaşadım! Gerçi adamlar web üzerinden onboard ses kartına takılı bir i-mac laptoptan (muhtemelen düşük kalitede tahminimce 64Kbps) bağlantı yapmışlardı. Ancak yinede bu senaryoda dahi 1.250TL lik fiyata sahip Bose gibi bir markadan o kadar dandik ses beklemezdim!

Bu yüzden alternatifler arasından direk sildim o gün bose'un o sistemlerini.

Msj'ında "audiotrak" isimli ses kartından bahsetmişsin. Bu markayı ilk defa duydum. Birazdan resmi web sayfalarını ziyaret ederek teknik datalarına ve os desteklerine bakacağım. Tr'ye getirme konusunu da açıklamışsın zaten yukarda. Sorun şu ki, desktop'u terkedeli çok uzun zaman oldu. Artık eskisi gibi ilgimi çekmiyor yok işlemciymiş, yok overclockmuş, yok ram'miş vs. Dolayısıyla harici ses kartlarına bakmak zorundayım.

Bu bağlamda vatandan "Sound Blaster Digital Music Premium HD" harici ses kartını aldım. Creative bu kartın tanıtımında oldukca iddialı şeyler yazmış olmasından öte en dikkat çekici özelliği 118dB olan çok iyi S/N (Signal to Noise) gürültü oranı ile gerçek zamanlı 24 bit sentezleme yapabiliyor olması. Kartı alalı 5- 6 ay olmasına rağmen hala jelatinini ve kutusunu dahi açmadım çünkü iyi bir 2+1 sistem yok henüz ortada

Bu kart beklentilerimi karşılar diye düşünüyorum ama denemeden bilinmez elbet. Öte yandan Gigaworks T3 ilgimi çeker gibi oldu ancak subwoofer'ın hava (egzost deliği) olmamasını aripsedim. Creaitive bunu "SLAM" diye birşeyle açıklamış ama içinde üç subwoofer olan bir sub. kutusunda hiç bass hava tahliyesi olması bilmem nasıl sağlıklı açıklanabilir? Bu yüzden şüpheyle yaklaşıyorum T3'e şimdilik.

Şuan anladığım kadarıyla desktop'ta bahsettiğin audiotrak ses kartı kullanıyorsun. Şayet yukarda uzun uzun yazdığım "kaliteli ses anlayışım ve beklentimle" benzer düşüncelerde isen bu bağlamda önerebileceğin kaliteli 2+1 ses sistemi varmı dostum?

Soru bir başkasına sorulmuş ama maydanoz olasım geldi ki @ceyarr isimli arkadaşla noktası virgülüne kadar aynı görüşlere sahibim bana göre de creative audigy 2 zs den sonra öldü çöp oldu ben ses kartı olarak m audo audophile 192 öneririm şimdi böyle bir karta multimedya sistem sürmek pek makul değil referans monitör paklar ama niyetin 2+1 ise piyasada benim bildiğim en kaliteli 2+1 ler ki çoğu Türkiyede bulunmaz e-bay den falan getirtmen lazım ;

Klipsch i fi

Jamo i 300

acoustic energy Aego M

• @_DİESEL_
    2+1 de israrciyim zira sende bilirsin ki müzik öyle 5+1, 7+1'lerde falan değil 2+1 veya stereo (2.0) sistemlerde dinlenir.

Jamo i 300 enteresan bir ürün. En azından ses kalitesine dair yorumlarda yazılan çizilenler bu yönde. Lakin ürünün uzun zaman önce ipod öncelikli tasarlanmış olması biraz düşündürüyor. Subwoofer ise kaliteli ahşaptir umarım keza sitesinde bilgi verilmemiş..

NOT: Klipsch i fi için ekşi'de şöyle bir yorum yapmış vatandaş;
    "amerikanın en iyi hi-fi hoparlör üreticilerinden biri. american sound karakteristiğinde, sert ve yüksek bass sevenlerin tercihi. çoğu modelinde horn tweeter kullanırlar. sesi oldukça temiz ve detaylıdır."

Herşey iyi güzel ama ifadedeki "sert ve yüksek bass sevenler" cümlesi direk vazgeçmeme neden oldu. Zira en sevmediğim bass tipi sert ve tokmakla dümbeleğe vuruyormuş gibi olanıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 11 Ocak 2012; 19:07:56 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.