Şimdi Ara

Edifier X600 mü yoksa Creative Inspire 2.1 2500 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki ses sisteminin karşılaştırmasını yapabilirmsnz? siz olsanz hangisini tercih edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authorized -- 13 Aralık 2011; 19:20:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metnkaya

Bu iki ses sisteminin karşılaştırmasını yapabilirmsnz? siz olsanz hangisini tercih edersiniz?

• ben x600 diyorum. fiyatının çevresindeki ürünlerin çoğuna göre daha fazla alıcısı var ve memnun olmayan duymadım pek.
  • hocam creativeyi dinlemedim ama edifierı x600 ü vatanbilgisayarda dinlemiştim mağaza büyük olduğu için pek bişey anlayamadımdı sesten.şu an edifier m3300sf kullanıyorum uydu hoparlör sesi çok güzel net ama bass denen bişey yok bir uğultu gibi bişey veriyor,sesi çok açınca etrafı titretiyor ama bass yok,30watt lık m3300sf böyleyse 14watlık x600 nasıldır sen tahmin et,ben bass delisi biri degilim ama bass olmasızda dinlenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosmisal

hocam creativeyi dinlemedim ama edifierı x600 ü vatanbilgisayarda dinlemiştim mağaza büyük olduğu için pek bişey anlayamadımdı sesten.şu an edifier m3300sf kullanıyorum uydu hoparlör sesi çok güzel net ama bass denen bişey yok bir uğultu gibi bişey veriyor,sesi çok açınca etrafı titretiyor ama bass yok,30watt lık m3300sf böyleyse 14watlık x600 nasıldır sen tahmin et,ben bass delisi biri degilim ama bass olmasızda dinlenmiyor

Kesinlikle katılıyorum.X600 ve M3300SF ürünlerini deneme fırsatım oldu.Bassdan kesinlikle memnum olmadım.Tekrar Creative T3130 aldım .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.