|
Creative SBS A350 2+1 Ses Sisteminde Subwoofer belirli bir süre sonra bass vermiyor..
-
-
Güncelleme: Subwoofer içerisinde kaynağını tespit edemediğim bir ısınma var ve bu ısınma sonucunda bass kesildiğini tespit ettim. Bir de BT4860B muadili nedir bilgisi olan var mı?
-
Kanka çözüm bulabildin mi? Kafayı yiyeceğim. Sürekli kapanıyor.
-
Çözüm bulamadım subwoofer kapalı sadece 2 adet küçükler çalışıyor. Sorun hala aynı.
-
sanırım ısındığı için kapatıyor kendini soğutmasına bakın entegrenin vidası gevşemiş olabilir
-
Entegrenin vidalarının üzerinde kırmızılı bir madde var ve sökülemyecek veya sıkılamayacak kadar sağlam. Bacaklarının arasında bulunan o kırmızı maddeyi temizlerken sanırım bacaklara hasar verdim, artık 2 küçük haparlör de çalışmıyor yani ses gelmiyor ışığı yansa da, bilgisi olan var mı sorun nereden kaynaklanıyor olabilir soğuk olsa da sıcak olsa da hiçbir şekilde ses vermiyor subwoofer. Sorunun entegrede olduğunu nasıl anlayabilirim multimetresiz tespit edilebilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
entegre uçlarına çıplak el ile dokun hoparlörden ses gelmiyorsa bozulmuştur
-
Herhangi bir zararı olur mu bana bunu yapmamın elektrik çarpması vs, bilgili değilim bu konuda yardımcı olursan sevinirim.
-
olmaz oralarda şebeke voltajı yok
-
Fotoğraf ile devre kartını atsam nereleri kontrol edebileceğimi acaba söyleyebilir misiniz rica etsem. 1 yıldır kullanamıyorum subwooferimi :(
-
entegre uçlarına dokunduğumda tak tak gibi böyle ses geliyor her dokunduğumda bu durumda bozuk mudur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X