|
Bildirim
1 hafta pirince yatırsa aslında... :)
|
Saçmalık yahu. Adam arabayı yağmurda kullanamayacak mı?
|
İskoçya'da Taycan kullanan The MacMaster, bir videosunda yağmurlu bir günde Taycan'ı parkettikten sonra ön çamurluk altından gri renk duman geldiğini belirtti. Başka videoda arac birden bire çalışmadı, batarya hata mesajı verdi dedi. Sonrasında servise götürdüğünde batarya altında 3mm'yi geçen vuruk olduğunu bunun batarayı perte cıkarabileceğini, değişimin garanti kapsamında olmayacağı söylenmiş.
Finansal açıdan saatli bomba gibi bu elektrikli araçlar. |
Eee araç yıkama makinesi yağmurdan daha güçlü. Arabayı yıkarken su tutuyorsun plastik aksamı eritiyor bu tanzikle araç kesin su alırsa ne olacak.
Hani yağmurlu havaya gerek yok. Oto yıkamadada aynı şey olur |
Batarya bence yağmurdan değilde başka bir nedenden su temasına maruz kaldı kullanıcıya fatura edildiğine göre yoksa yağmurdan bataryanın etkilenme olayı mümkün değildir diye düşünüyorum.
|
Tesla kendime, arkadaşıma, kardeşime, anneme falan Tesla alacaktım ve siparişlerini vermiştim. Bu haberden sonra hepsini iptal ediyorum. Şimdi Tesla düşünsün.
|
bende fiestamla mutluyum kral 👑 😀👍
|
Avrupanın kaymak gibi yollarında alttan vurmadan kaynaklı 3mm çizik... Bizim türkiye yollarında arabanın kasiste askıda kalması bile normal. Geçen annem kaynanam hanım 3 yaşında çocuk bindik corollaya okulun önüne döktükleri beton tümsekte askıda kaldık. Herkesi indirdim cayır cayır sürterek indirdim arabayı. Demekki tesla olsa cayır cayır yanacak. |
Yağmur yağıyor bugün minibüsle gidelim TESLA garajda dursun bozulmasın !
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 18 Ekim 2023; 14:28:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 18 Ekim 2023; 15:07:18 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|