< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yağmur nedeniyle bozulan Tesla garanti kapsamına girmedi (2. sayfa)
-
-
Batarya garanti kapsamına girmemiş ama tesla müşterisine girmiş gibi gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesin yağmur nedeniyledir ben ikna oldum.
Ohohohohoohooooo . Hadi bakalım şimdi asdfdhjdjefjj
Toyota ile devam.
Yani ucuza satmak için malzeme kalitesinden kısıyor. Örnek model Y
-
Bu bataryalar hani su, hava geçirmezdi, kapalıydı komple.
Bu şekilde bir kaç haber daha çıkarsa bakalım o zaman kabul ediyorlar mı etmiyorlar mı !!
Kafamı nereye çevirsem Tesla var caddelerde...
-
Byd der geçerim.
-
Ohaaa elektrikli arabalar artık çöp,,,
Tesla sahibi arkadaşım var. apartmanın kapalı otoparkı su altında kaldı Adana’da ciddi yağmur sonrası. Kapıya kadar 15-20 dakka şarjdayken su içinde kaldı Model Y. Bi problem olmadı. Bence anlatılandan fazlası vardır gibi geliyor. Tesla fanboyluğu yaptım heralde biraz ama farklı bi yorum olsun be… pirince yatırmak süper yorum olmuş..;)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isosonsuz -- 18 Ekim 2023; 17:25:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Su geçirmez telefon bile yapmışlarken arabanın bataryasının yağmurda su geçireceğini düşünmüyorum.
-
Arabanın altını vurduğu için sorun olmuştur
Üretim hatası olsa değişim olurdu.Vurduğu zaman olmuyor
-
bizde olsa arabanın 3 katı para alırlar . tesla denen gt. i hiç bir zaman sevmedim bu adı kullanan şrfsz imalatı hiç bir şeyi de sevmiyorum . sen daha aracın sızdırmazlığını garanti edemiyorsan böylesine bir arızayı muhtemel problemler arasında görmeden piyasaya boyalı balon gibi çıkarıyorsan ne diye ayrıcalıklı premium diye araç satıyorsun . elektrikli araçların farklı hava ve yol şartlarında stabil şekilde sorunsuz çalışması için daha çooook yolumuz var diyorum .
al sana bir örnek akrabam aracını satarak elektrikli aldı kalıplı araba ama kıbrısta oturdukları için elektrik kesintisi yüzünden şarj edemediği için önemli bir işine gidemedi . hybrid model mi bilmiyorum ama sanırım full elektrikli . kıbrıs gibi sürekli elektriğin gittiği yerde bu kadar kofik sebepten işine gücüne ihtiyacına gidemiyorsan saçmalığın daniskası bu .
bu teknolojideki araçların ar ge si gelişmişliği şöyle bir bilişim yüzyılında bile yetersiz . daha bin tane testten geçebilmeleri gerek , 1800 lerdeki 4 tekerlekli pır pır otoların devrine benzedi bu .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 18 Ekim 2023; 19:21:6 >
-
Napıyoruz hemen yılların ar-ge yatırımı olan TOGG alıyoruz. O manşetteki emoji de çok manidar, amdin :)
Paranla rezil olmak için bir sebep daha, rahat batanlar alsın. Hiç umursamayacağın bir durum sana arabanın yarı parasına maloluyor, halbuki diğer araçlarda umursaman dahi gerekmiyor, en fazla alt korumayı değiştirirsin. -
Tesla kendime, arkadaşıma, kardeşime, anneme falan Tesla alacaktım ve siparişlerini vermiştim. Bu haberden sonra hepsini iptal ediyorum. Şimdi Tesla düşünsün.
-
Tesla alinmaz, servise girince sıvı temasi var deyip bir sürü ücret çıkarıyorlar tam kitlemasyon yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X