Şimdi Ara

Yağmur nedeniyle bozulan Tesla garanti kapsamına girmedi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
7.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garantisi bitmiş herhangi bir ürünü kim ücretsiz tamir ediyoki neden haber değeri var bunun garantisi bitmiş 8 yıl geçmiş sorun ne

• ibrahimyz İ kullanıcısına yanıt
    İsviçre'de otobanda alttan hafifce vurduğu tahmin edilen Tesla ile adam refüjlere çarparak kaza yapıyor, alttan vuruklu batarya birden patlayıp adama mezar oluyor. Su almayı garantiyi geçin, yaşam gidiyor yaşam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkandinçay B kullanıcısına yanıt
    Tam Türkiye (!) yollarına uygun (!) bir araçmış hocam. Yok satıyor üstelik. Alanlara şimdiden bol şans dilerim Allah esirgesin. Anlattığınız çok üzücü.

• pilli araç neden alınır anlamıyorum

• Mehmetcan788 kullanıcısına yanıt
    Yani biraz edepli bir yorum yazabilirdin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt
    Ben sadece olanı söyledim. Bataryalar su girmesine karşı test edilmesi rağmen böyle bir olay olduysa firmanın bunu kabul etmesi gerek. Adam sonuçta aracını su dolu havuza atmamış.

• billy brown kullanıcısına yanıt
    Akıllara bunu getirdin.

Yağmur nedeniyle bozulan Tesla garanti kapsamına girmedi

• Arkadaşlar belliki burada durum farklı çok büyük ihtimalle araç derin bir su birikintisinden geçti. Belki 30 40 50 cm falan. Tesla bunu söylemek istemiş. Yağmurlu hava vb detayı haberin şovu.

Ha su birikintisinden geçmede de böyle olmamalı. Hava filtresi olan içten yanmalı motor mu bu canım.
    Öyle bir izole edeceksinki bataryan katiyen kısa devre yapamasın.

• O zaman bizim turkiye sartlarinda her turlu garanti disi kalir :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elon'ın kendi de böyle olaylar ile ilgili Tesla donanımlarının su sızdırmazlığı ile ilgili yorumlar yapıyor. Önceki sayfalarda paylaşılan bir videoya da yorum yapmıştı ama onu bulamadım. Başka bir videoya da bir süre yüzebilir demiş.

Yağmur nedeniyle bozulan Tesla garanti kapsamına girmedi
    Yağmur nedeniyle bozulan Tesla garanti kapsamına girmediDogeDesigner on Xtwitter
    Teslas are built different.
    https://twitter.com/cb_doge/status/1713242538004410820

Hani söz konusu araçta da sugeçişine izin verecek ciddi bir sıkıntı olması lazım...

• Hiç beklemezdim gündem bölümünde nasıl olmaz bu filistindeki olaylar. Sanki teknoloji insandan ayrıymış gibi tek bir haber yok DH da. Niye böyle tek bir haber olmaz diye sormadan edemedim,,,

• Yallah haber sitesine.

• victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Burasıda haber sitesi farkında mısın?? 3 maymunu oynamak hiç yakışmadı DHya. Barış Özcan'ın tek bir haber yapmayayisi gibi pandemide. Hadi itiraf et saklama içinde. Görmedim duymadım bilmiyorum de. Anlayan anladı DH bitmiştir benim için.

• Go home gamer10 😁

• Büyük saçmalık ya

• madbad M kullanıcısına yanıt

Pilin garanti süresi 8 yıl. Araba 8 yaşında değil. O yüzden garanti süresinin içinde bozulan pilin değişmemesi bu kadar ses getiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben şahsen mikro elektrikli araçları düşünüyorum niğmer epey hoşuma gitti. Evin eşeği olarak kullanmayı düşüyorum. Kısa mesafe işe markete şehir içi kullanırım diyorum. Akü grubunu lipo değil jel akü seçerim böylece batarya değişiminide sanayide akücüye gidip yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçmalık neyse ki teslam yok

• Antor kullanıcısına yanıt
    Oldukça mantıklı. Jel akülü 2. araç olarak kenarda durur yer de kaplamaz. Antalyaya Ankaraya Mazda'mla, fırına bakkala mikro elektrikli ile giderim.

Jel akünün durduk yerde yanması olayı da yok. 12V candır

elektrikli araba bir evin esas aracı değil ikinci aracı olmalı ve ucuz olmalı. ayakkabı niyetine kapının önünde durmalı. insanlar elektrikli arabayla her şeyi yapmak istiyorlar. klimada kullanmak istiyor, ısıtmakta soğutmakta istiyor, 400-500km yolda gideyim ama hızlı şarj olsun istiyor. 70-150km menzilli mini elektrikli arabayla çoğu işini halledeceksin karda buzda soğukta uzun yolda güvenilir fosil yakıtlı aracınla gideceksin.

150bin lira verip alacağın mikro elektrikli araç eğer günde 40-50km yol yapan biriysen fosil yakıtlı aracının yakıt tüketimini 1/10'a düşürür. Aracının muayene periyodunu uzatır. Elektrikli bisiklet olarak geçiyor muayene sigorta hak getire hiçbiri yok sanırsam plakayı al tak. Şu yoklukta fiyatı milyon liraları aşmış aracını şehir içi trafiğe ne kadar az sokarsan kaza riskinde bir o kadar azalıyor. Park yerlerinde bile araçların başına iş geliyor. Mini-EV ile git her yeri plastik zaten sürtseler nolur taksalar ne olur.

Bakımlarıda çok iyi en büyük derdin cam suyu koymak sonra, fren balatası, diski, fren hidroliği. Çok çok 2 su bardağı difransiyel yağı başka bir şey yok arabada. Geçen bitanesi rot başı kırdı, orjinaline çok istediler. Bir atv modeliyle aynıymış civatayı kesip uydurdular yola devam.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.