Bildirim
Arabayı Sürttüm ACİL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Küçücük çizik için pasta cila yapmaya değmez . Kalsın öyle ne olacak nazar boncuğu olur. -
Hocam bari o küçük çizikleri gizleyelimde o büyüğü dursun -
cizik sıkinti degilde orada kırıkta mi var. -
Kırık yok hocam sadece boya kalkmış o kadar -
Tampon mu hocam burası ? Tam belli olmuyor fotodan. Eğer öyle ise pasta cila yap geç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hondaci_tefo -- 17 Şubat 2019; 18:7:51 > -
Pasta cilayla 250 300e kurtarırsın -
O kadar var mıdır? -
Kendi ağzınız ile " boya kalkmış " diyorsunuz.
Olmayan boyaya pasta ne yapsın ?
Kozmetik olarak gözünüze batıyorsa Mecbur boyanacak
Geçmiş olsun -
Bizim burdan resimlere bakarak yorum yapmamız mümkün değil. Kaportaciya gidip fiyat alıp durumunu soracaksın.Eger boya kalkmissa tirnagin iceri giriyorsa pasta cila kurtarmaz ancak yuzeyden supurme olmuşsa pasta cila kurtarabilir. -
Pasta falan kurtarmaz rötuş da çirkin olur, lokal boya lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 17 Şubat 2019; 19:11:55 > -
Pasta cila hiçbirşey yapmaz oraya rütuş boyası lazım -
Elle pasta çek güzelce hocam arkasına beyaz oje al siyah yerleri kapat işlem tamamdır :) -
Hocam rötuş yapcam derken daha da göze batmasına sebep olabilirsin iyi düşün -
Forumda konusu da var.Bu şekilde boya kalkmalarını önce rütuş boyasıyla boyayıp sonra uygun zımparalar ve pasta-cila ile orjinale yakın bir görünüme getirenler var.Ha bana kalsa sadece rütuş yapıp bırakırım.Bu kadar çizik için 200-300 lira verilmez. -
Yav renk beyaz lokal boya yaptır geç, sakın rütüş filan yaptırmayın, 15-20cn lık alan zımparalandak ince bi macun üzerine boya, belli bile olmaz -
Arabanın değeri 5bin lira düştü geçmiş olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X