Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM ARAÇ PERT ÇIKTI ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
5
Favori
5.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleyküm öncelikle herkese hayırlı bayramlar..Arkadaşlar yardımınıızı istıyorum .. 1 hafta önce araç aldım İstanbul'dan bayram dolayısı ile çok işime yarar diye düşünmüştüm fakat aracı sıgorta yaptırdıktan sonra kaska yapamıcagımı söyleyen sigorta şirketi ile karşılaştım.. velhasıl araç pert kayıtlı çıktı..Toplamda 7 adet kaza ve 30 bine yakın hasar kaydı gözüküyor. alırken sadece plakada çıkar dıye düşündüm plakada sadece 1 kaza var ve sadece 1000 tl gözüküyor satıcı ben bilmıyorum dıyor parayı harcadıgını söyluyor neler yapmam lazım yardımcı olurmusunuz lütfen teşekürler hayırlı bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 50serkan50 -- 7 Temmuz 2016; 22:54:39 >

• Bilmiyormuş öylemi. O lafı bana söylicek ana avrat söverim. Gider o parayıda ondan alırım. Sizde keske şaseden sorgu yapsaydiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte 2. el araç almamak için bir neden daha...

Kendim yaşamış gibi çok üzüldüm gerçekten, ne kadara hangi model aracı almıştınız?

Olayla ilgili satıcıya eğer gidebiliyorsunuz polis eşliğinde gidin ve parayı iade edip aracı almasını söyleyn, telefonda da bunu söyleyebilirsiniz yoksa hukuki süreç yoluna gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Bilmiyormuş öylemi. O lafı bana söylicek ana avrat söverim. Gider o parayıda ondan alırım. Sizde keske şaseden sorgu yapsaydiniz

Olay artık nereye gidecek bilmıyorum.. Kaba kuvvetle sonuçta ben zararlı çıkarım şikayet vs vs ve gerçekten harcadıysa nasıl alıcagım parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otocar

İşte 2. el araç almamak için bir neden daha...

Kendim yaşamış gibi çok üzüldüm gerçekten, ne kadara hangi model aracı almıştınız?

Olayla ilgili satıcıya eğer gidebiliyorsunuz polis eşliğinde gidin ve parayı iade edip aracı almasını söyleyn, telefonda da bunu söyleyebilirsiniz yoksa hukuki süreç yoluna gidin.

Hukuki süreçde napıcak ki. Bakipda alsaydın derler.. Hukukla mukukla olmaz o iş

• Otocar O kullanıcısına yanıt
    İlk aracım ve ilk defa başıma böyle bişey geldi. Aracı sadece sanayide motorcuya gösterdik güzel dedi gel gelelım sonuçta araba bildigin hurdalıktan toplamaymış .. Telefonlara bakmıyor başka birileri açıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50serkan50

İlk aracım ve ilk defa başıma böyle bişey geldi. Aracı sadece sanayide motorcuya gösterdik güzel dedi gel gelelım sonuçta araba bildigin hurdalıktan toplamaymış .. Telefonlara bakmıyor başka birileri açıyor ..

Bide üstune ben bilmiyodum diyor öyle mi.. adam sizi resmen dolandirmiş
    Şuan bana yapilmis gibi sinirlendim. Onu varya tutup kaldircaksin bak nasil geliyor para 2 saate. Can korkusu tatlidir hocam.. O para ayagima kadar gelirdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Expertiz yapilmadi mi araca ? Pert kaydi varsa sel veya teror olaylarindan kaynakli mi ? Pert kaydi carpmadan olan arac illaki anlasilir boyadan,kaynaktan,parca degisiminden.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Araca expertiz yaptırmadık sanayide motoruna baktırdık ve plakadan baktık aynısı çıkar dıye bu konuda bilgim olsa baktırmazmıyım...Pert kayıdı çarpışma gözükmuyor büyük ihtımalle kendı duvara veya taşa girmiş 2 air bag açılmış ve 7 kaza görünüyor toplamda 30.500 tl hasar kayıtları var
  • geçmiş olsun öncelikle sakin kalın ve oturup iyice düşünün sonra konuyla ilgili tüm evrakları, ı tüm belgeleri toplayın ve sıralayarak dosyalayın , unutmamak için konuşmaları ve size söylenenleri not alın , bu olayda tanıklar bulabilirseniz iyi olur ve bayram sonrası bir avukata danışın , artık dünya değişti ve maalesef bu iyi bir değişim olmadı , artık bu piyasa böyle . kimseye güven kalmadı özellikle araç alım satımı gibi kontrolsüz bir piyasada işleri baştan sıkı tutmanız gerekiyordu . ikinci el araç alırken mutlaka şase no ile sigortacıdan da sorgulatın . ve daha bir çok tedbirde var internetten araştırın.
  • beyazakbil B kullanıcısına yanıt
    Sagolun netteki araştırmalarıma göre davanız reddolur yazıyor avukatlar parayı almak için kaznırsınız kesın dıyerek dava açmamızı istıyor ve daha sonra avukat masraflarıda benden çıkarsa :( sadece netteki kazasız hasarsız yazan sıtedeyken resmını cekmıştım elımde o var ve başka hiçbirsey yok :(
  • kandırıldım diyorsanız hakkınızı hukuki olarak arayabilirsiniz bir davanın başında kimse bu dava kaybedilir diye garanti veremez , şöyle düşünün belki davanıza bakacak hakimde böyle bir olay yaşamıştır o zaman bakış açısı çok değişir . tabii bir çok şeyi yani kandırıldığınızı ispat etmeniz gerek zor bir süreç . onun için dedim tanıklar varsa tanıklardan yardım isteyin . eğer bu olayı kabullenecekseniz yapacak bir şey yok . ama eğer ben bunu kabul etmiyorum kandırıldım paramın iadesini istiyorum diyorsanız hukuki yolda başka yasal bir seçenek yok , yada sizde başkasını kandırarak arabayı satacaksınız. oma unutmayın onunda size dava açma durumu olabilir.
  • __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    Şimdi dünyada tüm hukuki davalar farklı sonuçlanmakta, bazıları temyiz yoluna bile gitmesine imkan tanınmamaktadır.

Örnek olarak SİZ: 10 ton elma aldım hepsi GDO'lu çıktı. Diyerek bir dava açıp tüm davayı kazanırken diğer taraf aynı adla açtığı davayı kazanamamakta.

Ama ilgili site üzerinden aldım diyor arkadaş, hakim öncelikle siteden ilanı isteyebilir, bilirkişi görevlendirip arabayı gösterdiği yerde bilgi toplayabilir (bu genelde yüksek davalarda ve aşiret davalarında oluyor) ve sonuçta davayı kazanabilir. Ama arkadaş ne hikmetse aracın markasını ve modelini aldığı fiyatı söylemiyor.
    Farketmedim aldıgım araç Honda Cıvıc 1.6 VTEC - es serisi 35 bin liraya aldım aracı Sayın general .. Bişeyler sakladıgım veya gizledigim yok kimden ne saklayabilirim.. Sonuçta magdur durumdayım.
  • Geçmiş olsun, kazasız hasarsız diye açılan ilanın resmi bile bi delildir sizin için.Parayı harcadım falan diye ayak yapıyor adam besbelli.Hukuki yollara başvuracağınızı söyleseydiniz keşke,belki çark ederdi

Ayrıca başlığı pert araç dolandırıcılı tarzında açsaydınız daha net fikir verebilecek arkadaşlar görürdü konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 7 Temmuz 2016; 21:45:55 >
  • 50serkan50 5 kullanıcısına yanıt
    Konu hakkında bence kişiyi arayın ve kim çıkarsa çıksın avukatım xxxx ile dava açacağız konu hakkında bilginiz olsun yakında bilginiz olur. Deyin bence korkar geri verirler, satan kişiler gençmiydi?
    Evet genç birisiydi 25 30yaşları arası olay istanbul ümranıede gerçekleşti. artık sanırım olayı avukata vermem gerekiyor
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Sagolun şuan yeniden başlık konusu açabilirmiyim ilk defa üye oldum pek fazla siteyı kullanmayı dahi bilmıyorum
  • 50serkan50 5 kullanıcısına yanıt
    En güzeli 5664ten şasiden sorgulamak ve ekspert sorgulamak
    Cok hasar olan araba kasko sknt oluyor bende cikmiyor die biliyorum cok buyuk fiat cikar yada heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: 50serkan50

Evet genç birisiydi 25 30yaşları arası olay istanbul ümranıede gerçekleşti. artık sanırım olayı avukata vermem gerekiyor

Madem Hukuka verceksiniz sağlam avukat bulunda davayı hemen bitirsin.

Gerekçe olarak Ben bu işlerden pek anlamam Plaka ile sorgulama yaptım orda çıkmadi ama şase numarasiyla sorgu yapinca orda farkettim dersiniz.

Ama karşı tarafda ben ona söyledim kabul etti aldı Sonra bana gelip araçdan vazgeçtiğini geri al diye tutturdu diye söylerse o iş uzar gider.

O üçkağitciligi yapan kişi herşeyı düşunmuştür. Şansınız bol olsun

Işlemleri hızlı yürütmeye bakın. Bide mahkemelerde paranız ve zamaninız gitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 7 Temmuz 2016; 22:40:25 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.