Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM ARAÇ PERT ÇIKTI ACİL YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
5
Favori
5.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geçmiş olsun. Kul hakkı yemek o kadar kolay olmuş ki Allah tan korkarım. Bayiden sıfır araç alıyorsun onda bile sıkıntı çıkınca koca firma arkasında durmuyor. Tüketici yasası bu konularda çok zayıf. Allah sabır versin.
  • Bu olayın aynısı başıma geldi,ben alım satım yaptığım noterin verdiği kağıttan arabayı satan kişinin ev adresini alıp sabah 09:00 da kapısına dikildim seni almaya geldim arabayı geri alacaksın diye abim ve kayınbiraderinin ile beraber ailesi filan da görünce birde adresi nerden bulduğumu çözemeyince biraz korktu herhalde 200-300 tl zarar ile paramı geri alıp arabayı geri satmıştım üç kağıtçıya,almıyorum deseydi ne yapacaktım bende bilmiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamla anlasma yolunu teklif edin,kabul etmezse dava acin.madem.parayi harcadim diyor,araci beraber galeriye goturup nakte cevirin.arada ne kadar fark kalirsa onu odesin size.

• Şasiden sorgulama yamayı ve aracı expertize sokmak gerektiğini bir türlü öğrenemedik.

• Tamam geçmiş olsun da günde kaç kişinin başına geliyor bu olaylar nasıl motor ustasına götürerek araba alirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 50serkan50

35 bin tl verdim honda civic 1.6 VTEC 2005 model araçta verdıgım para kadar hasar kayıdı çıktı :(

Sende 2. eli en alınmayacak arabayı almışsın üstüne üstlük 35 bin vermişsin geçmiş olsun.

• Babama da kestane balı diye 6000 tl ye glukoz şurubu satmıştı o çocuğunun biri.birinci derece cumh savcısı yakınımız olmasına rağmen hiçbişey çıkmadı.avukatla da biz uğraşmadık ne çıkar bilmiyorum.işiniz zor.böyle yaratıkların olduğu bi devire denk geldik malesef.

• 50serkan50 5 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardes bende bilgi vermek icin soyledim millet cakal olmuş

• Öncelikle geçmiş olsun ama ne olursa olsun 35 bin tl ödeme yapıyorsunuz 200 tl ekspertiz neden yapılmaz gerçekten anlamıyorum .
  • Yapacak birşey yok , aracınıza gönül rahatlığıyla binin aman kaza yapmayayım aracım tamir görmüş olmasın boyanmış olmasın fiyatı düşmesin stresine girmeden yardıra yardıra kullanın.

• moralinizi bozmak istemiyorum ama hiç bir şey çıkmaz aldığınız araç 12 yaşında mahkeme ilgilenmez diye düşünüyorum tehdit ederseniz veya üstteki erkek arkadaşlar gibi dağa bayıra kaldırma gibi bir düşünceniz varsa min 8-10 yıl yerseniz klavyede herkes erkek olur bunu unutmayın benim düşüncem bu kadar dolandırıcılık konusu varken 5664 mazisi 10 senedir mevcutken kusura bakmayın suç sizin kanaatim mahkemede de hakim sorar yıl olmuş 2016 sen halen daha 5664 de mesaj atmayı bilmiyorsan suç sen de diye
  • hocam geçmiş olsun genelde ilk arabayı alırken normaldir tecrübesizlik olur zararın olur ama sizinki öyle bişey de diğilki 30 bin tl hasar kaydı zaten o arabanın değismedik boyanmadık kısmı kalmamıştır. ağlayanın malı gülene hayır etmez. Bu saatten sonra yapacak bişey varmıdır bilemiyorum. dava açsanız bile bir sonuç çıkarmı onuda bilmiyorum belki kasko'sunun neden olmadığının detaylı sebebin yazılı bir şekilde belge felan alırsanız işinize yarabilir. 5664 de böyle gerçekte böyle diye en azından belgeli sebeb çıkar.
  • kimileri sıfır araba almak için bir neden daha demiş ama benim son aldığım sıfır araba kaput boyanmış çıktı. 2 yıl sonra fark ettiğim için kabul etmediler.umursayan olmadı git dava aç dediler (nissan)
    Kimi si de kaba kuvvete basvuracagini yazmış. tek çözüm yolunun kaba kuvvete kalması ne kadar vahim bi durum.
    Bu arabanın pert olduğunu bilseydiniz ne kadar ederdi bunu düşünmek lazım ör. 25 bin se 10bin zarardasiniz demektir.

• Başınıza gelecek varmış . Ya sineye çekeceksin yada 3 - 5 adam alıp adamı komaya sokacaksın ki tavsiye etmem bulaşma arabanı uzun yıllar binmeye bak . Şaştığım tek şey bu zamanda bu kadar araştırma imkanı varken nasıl bu tür oyunlara düşüm o şerefsizlere prim yaptırıyorsunuz .

Araç alıyorsun insan expertiz yaptırır ya , mobil expertizler var 200 tl neyi var neyi yok ne değişmiş hasar kayıtlımı vs hepsini söylüyor sana.

Hukuki yoldan birşey elde edemessin diye düşünüyorum , km ile oynanmış olsa belki ama adam her türlü kıvırır bu işte .
  • Gecmis olsun kimseye güven olmaz biz araba alirkende motor ws kazasi yoktu ama 2 yil sonra kmnin 100bin düşürüldüğünü öğrendik iş işten gecti artık arabada allahtan kaza ws yokta en azindan zararimiz bin ikibn tl oldu

• Hem honda civic, hem de satıcı ümraniyeden, inciğine cinciğine bakılmadan alınmaması gerekir. Kesin apaçi arabasıdır, yanlama yaparken girmiştir bir duvara.
  • Adamı önce arayım açmaz ise,sizi nitelikli dolandırıcılıktan mahkmeye vereceğim diye msj atın.beynine kam gitmesine yeterli olur.siz aracın ilanında bu ibareler yoksa.zaten haklısınız.avukata başvurun derim.en azından bilgi alırsınız

• 50serkan50 5 kullanıcısına yanıt
    Kardes ben bilgi vermek icin söyledim ama davayi kazanman sıkıntı adam ben sana soyledim yazli kagatta mi vercem ayaksa yapsa zaten kafadan gitti

Ankarada bi kardesimiz daha aynisi basinda gelmisti bide noter kagidina satis fiyatinin altinda gostermisti geri verse daha zarara gircekti böyle birseyde varmiydi ?

• Forum tavsiyeleri süper...

Ortada gizlenmiş bir kusur var mı? Burası önemli.

• ikinci el araba alınmaz.
    git sıfır al yoksa 5 bin liraya şahin.
    en azından risk yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.