Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM ARAÇ PERT ÇIKTI ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
5
Favori
5.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim önemli olan sıgorta kasko degil bildigin dolandırıldım yoksa kasko olsun dıye ugrasmıyorum benım gibi insanlarda magdur olmasın dıye sesımı duyurmak ıstedım hemde benimde bu konu hakkında degerli arkadaşlardan bilgi almak ıstedıgım için yazdı @CilginForumcu m konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50serkan50

Sagolun şuan yeniden başlık konusu açabilirmiyim ilk defa üye oldum pek fazla siteyı kullanmayı dahi bilmıyorum

Attığınız ilk mesajı düzenleyebilirsiniz sanırım.Düzenle diye bi seçenek olması lazım o zaman başlıkta değiştirilebiliyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür edıyorum sagolun oldu sanırım
  • __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun bilgilendirdiginiz için fakat telefon ile ilk görüşmede bende bilmiyordum diyordu yemın felan edıyordu.. bunu kanıt olarak sunabilirmiyizz sayın general
  • İstanbuldan araba alip tramer ekspertiz yaptirmamak mi.?bu devirde hemde?
    Kusura bakmayin inanamayacagim.

• Geçmiş olsun.Parayı hemen harcadım diyorsa üçkağıtçıdır.Hukuki hakkınızı arayın

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    velhasıl yaptırdım diyelim bile bile neden alayım ? Neden tekrar paramı almak için ugraşayım ?

Niye hazır 35 bın tl mı tanımadıgım birine vereyım ?

Onuda geçtim kardeşim işim gücüm yok boşuna nıye ugraşayım ? Sizde kusura bakmayın konuya saf dışı kaldınız iyi akşamlar
  • icemy kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun artık pazartesiye kadar beklemem lazım aracı kullanmıyorum büyük ihtımalle öyle yapacagım .. yeterli kanıt için elimden geleni yapacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50serkan50

Allah razı olsun bilgilendirdiginiz için fakat telefon ile ilk görüşmede bende bilmiyordum diyordu yemın felan edıyordu.. bunu kanıt olarak sunabilirmiyizz sayın general

Hadi siz acemisiniz bilmiyodunuz aldınız. Ama o hiç mi bilmiyodu yani arabanın pert olduğunu. Abicim burası istanbul. Kimseye güvenilmez.

Bana yapılmiş gibi üzüldüm. Sen borç harç araba aldım diye sevin. Sonra araba pert çıksın. Keşke daha iyi kontrol etseydiniz. Dediğim gibi Kanunla hukukla o iş uzar. Adam her türlü sıyrılır. En basidi size söylediği yalan gibi bende bilmiyodum der. Çıkar işin içinden. Eee Nolcak kalem mi çekeceksin. Varsa ensesi kalin tanıdık birileri gidin bulun alın karşınıza ver paramı diye yapışın. Ama yok uğraşamam dersen ensesi kalın avukat bul. 5 Bin TL onada ver Alabiliyosa alsın. Ama zorr.

• Aracı kaça aldınız hocam ?

• Boş yere kendinizi üzmeye gerek yok
    Araç temizse gidişinde duruşunda motorunda sorun yoksa binin keyfini çıkarın bu saatten sonra yapılacak pek birşey yok beğenip almışsınız neticede siz aldıysanız başkasıda alır satın.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    35 bin tl verdim honda civic 1.6 VTEC 2005 model araçta verdıgım para kadar hasar kayıdı çıktı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

İstanbuldan araba alip tramer ekspertiz yaptirmamak mi.?bu devirde hemde?
    Kusura bakmayin inanamayacagim.

Valla hocam öyle demeyin. Bi an insanın basireti bağlanabiliyo

Herkesin başına gelebilir

• 50serkan50 5 kullanıcısına yanıt
    Evet alacağınız araç ilk aracınızsa insan sadece arabayı almaya yöneliyor ve bazı şeyler gözden kaçıyor haklısınız.

Sorunuza gelecek olursak aracın bedelini,noter masrafını alabilirsiniz fakat aracın bedeli olarak noterde yazılan miktarı alabilirsiniz.

Detaylı bilgiyi şu konudan alabilirsiniz;

http://forum.donanimhaber.com/m_58605421/tm.htm

EDİT:En önemli nokta adamla yaptığınız konuşmayı KESİNLİKLE ses kaydı olarak almayın ve delil olarak vermeyin.Siz suçlu duruma düşersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 7 Temmuz 2016; 23:13:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Boş yere kendinizi üzmeye gerek yok
    Araç temizse gidişinde duruşunda motorunda sorun yoksa binin keyfini çıkarın bu saatten sonra yapılacak pek birşey yok beğenip almışsınız neticede siz aldıysanız başkasıda alır satın.

Dostum kim olsa üzülür. Şuan kafadan 10 bin TL zararı var zaten.

Şimdi satmaya kalksa kaça satçak

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben başkasına o şekilde satamam Müslüman bi kardeşimize gelir yazık günah yapmayın etmeyın vebali var.Ben bu duruma düştüm neden oda bu duruma düşsün satacak olsam en az 10 bin lira zararım var . ben aylıkçı insanım pazardan bahçeden toplanılmıyor bu para..
  • Ruling_S kullanıcısına yanıt
    Çok sagolun Allah razı olsun. biraz olsun bu konuda rahatladım acıkcası şuan elimde bi delil yok sadece sahibinden sıtesındekı ılanın resmi var başka bişey yok..ve ses kaydı gibi birşey yapmadım zaten
  • Kaza yapilan tarihler ne zaman? Araci sana satan kisideyken mi yapilmis kazalar? Eger oyleyse ben bilmiyordum demesi mahkemede gecersizdir. Ilanin ekran goruntusunde kazasiz yaziyorsa bu delil olur. Davanizi acin kazanirsiniz.

• 50serkan50 5 kullanıcısına yanıt
    Hukiki süreçten sen zararlı çıkarsın
    Mahkemeye dava açsan hem karşıntarafın hemde tutacağın avkatın parasını ödersin
    Araç noter kanalıyla satılıyor ve alıcı kanun önünde aracı görerek bilerek alıyor. Sıfır araç olsa ayıplı mal olur ama 2.el de böyle biley yok
    Noter bile imzayı atmadan soruyor aracı aldın mı diye, satıcıyada paranı aldın mı diye

Geçmiş olsun satıcıya kügür ve bedduadan başka biley yapamazsın
    Gözün karaysa mekanına 10-15 kişi dal

• Maalesef büyük ihtimalle davayı kaybedersiniz. Noter sözleşmesini aç oku. Aracı hali hazırdaki durumda aldım mealindeki maddeyi oku. Plakadan sorgulama yapılmaz. Şase No dan sorgulama yapılır. Expertiz yaptırmamak en büyük hatan. Sen şasesini kazasını merak etmemiş sin ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.