bir ustaya gosterdi sonra ekspere de goturduk(kendisinin tanıdıgı her iki de) ptesi sattım bugun arıyor motorda masraf var diyor tum masrafı benden istiyor napmam lazım? hukuki olarak yaptırmıyorum desem sorun olur mu ki bunu istemiyorum sulh le gidelim ama bir de demis ki yapılırken baska masraf da cıkabilir demiş ustası. 4 birimse 1 birimini ben 3 unu sen ode diyor adam. kararsız kaldım. ne yapmam lazım |
ACİL, Araç satışı yaptım. Motoru açtırmış masraf var diyor
-
-
Seni ilgilendirmez. Baktırmış göstermiş almış. İstediği kadar dava açsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gitsin eksperinden alsın.
Neyine kararsız kalıyorsunuz anlamıyorum.
-
bile isteye adamı kazıklamış olsan bile haklı çıkmaz. Bence eksperlere gidip raporların kopyasını rica et sadece, elinde dursun. Adamın kendi tanıdığı iki ayrı ekspere gitmesi de garip zaten.
-
bu aracı ben üretmedim diyin ben de sizin gibi tüketiciyim. dilersenız firmanın distribütörüne mail atın de. ben sattım aracı de motor da açılmış, yarı fıyatına geri alırım de.
-
Sizlik bi durum yok bloklayın numarasını geçin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen dolandırıcı. Engelle gitsin. En fazla hakkında şikayetçi olur. Tavsiyem ekspere git eksper belgelerini al. Şikayet durumunda eksper raporlarını sunarsın.
Hukuken sattığın maldan sorumlusun. Gizli kusura girer. Motorda ne gibi sorun vardı ?
Ekspere niye para vermiş o zaman 😀 Eksperden istesin masrafı.
Ali veli trolldür aldırma.
arayanı da engelle devam et bir şey olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Silkecek keriz arıyor resmen. Ben olsam bir daha ararsa söverim. Bir daha da arayamaz.
-
Hocam evet hukuken sorumluyum o nedenle hep kendi ustalarına gittik. baska ilçede ikameti. ikametine gittim. bi fiil uzun yıllardır kullandıgım aracım.
ustasıyla konusmaya gittim bugun. ustası motorda bir sey yok diyor:) yağ baska yağ konmus yağlanmama olmus diyor bir dolu parca listelemis usta az indirdi fiyatı
alıcıya aracı geri alırım dedim. olur dedi. sonra da istersen ortada bulusalım dedi.
bir noktada buluştuk. ama ben odeme yapmadan noterden bir belge almayı teklif ettim.
bu odeme sonrası cıkacak hicbir sorunda benden odeme isteyememeli.
kabul etti bu dediğimi.
yalnız belgeye ne yazdırayım ki kendimi artık tamamen saglama alayım?
bilgin var mı?
-
Sizi alakadar eden bı durum yok burda.
Art niyetliysem sapasağlam aracı istersem bı günde bozabilirim.
Garantisi olan araca bile kullanıcı hatası diyor servis. Kaldı ki 2. El bir araç bu.
Gerçekten bildiğiniz bı arızası vardır farketmemislerdir o zaman vicdanınıza kalmış.
Beni ilgilendirmez almasaydın ya da almadan önce baktırsaydın deseydin.
Oha bir de expere baktırmışsın öncesinde. Kesinlikle 5 kuruş verme engelle geç. Sorumlu falan değilsin expere sokmuşlar. Raporun bir kopyasını al tut kendinde silemesinler. Mahkemeye verirse de versin experin var kapı gibi. Hiçbir bok yapamaz. Kendini uyanık zannediyorlar bunlar da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 23 Ekim 2024; 19:49:36 > -
Hukuken sorumlu falan değilsin ya sen galerici misin sorunlu olacaksın, ekspere gitmiş noterde almışsa bitmiştir o iş. Enayi silkmeye çalışmış kanmayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eksperden raporu alın demişsiniz ama şöyle de bir şey var:
3 ay önce aracımı satarken İstanbul'da sosyal medyada çok ünlü bir eksperde aracımıza baktırdık.
Sistemleri bozuk olduğundan o anda raporu veremediler whatsapp dan gönderelim dediler. Tamam dedik.
Sonrasında (aynı gün) raporu bende istediğimde sadece alıcı ya (parayı ödeyene) veriyoruz raporu dediler. Çok saçma geldi bana ama yanlışlıkla alıcı yerine raporu bana whatsapp dan gönderdiklerinden haberleri de yoktu.
-
Konuğu açan yolunmaya çok müsait. Muhtemelen bir şeyler koparacak karşıdaki
Başka ilçeye başka ile araba götürmeyin adamların ayağına. Alıcı gelir satıcı gitmez. Satıcının gittiği durumlarda satıcıyı hiçbişeyden anlamayan saf köylü diye düşünürler yolmaya çalışırlar
Buradaki çoluk çoğun yorumlarına bakma. Aynı olay benimde başıma geldi satıcıyı dava ettim. Zararımı karşılayacağım.
Şimdi 3 seçeneğin var. ya aracı geri iade almak yada alıcı ile ortak bir uzlaşmaya varmak.
Yada telefonlarını açmayacaksın engelĺeyeceksin ama eleman dava açarsa kaybetme ihtimalin yüksek. Dava masrafı 20.000 tl civarı. Adam bu masrafı harcamaya meyilli ise kazanabilir.
Ama elinde exper raporu varsa ve raporda motor sağlam diyorsa bu senin lehine olur. Yani durum seni değil exper firmasını bağlar.
Eğer uzlaşırsan, parayı vermeden önce noterde alıcının aracın motor ve geri kalan tüm kusurlarından haberi olduğuna dair kağit imzalat. Tabi sen en iyisi avukata danış , forumdan bir sonuca ulaşamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 23 Ekim 2024; 21:45:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Muhtemelen dolandırıcı. Engelle gitsin. En fazla hakkında şikayetçi olur. Tavsiyem ekspere git eksper belgelerini al. Şikayet durumunda eksper raporlarını sunarsın.
|
Seni ilgilendirmez. Baktırmış göstermiş almış. İstediği kadar dava açsın.
|
Ali veli trolldür aldırma.
arayanı da engelle devam et bir şey olmaz |
Sizi alakadar eden bı durum yok burda.
Art niyetliysem sapasağlam aracı istersem bı günde bozabilirim. Garantisi olan araca bile kullanıcı hatası diyor servis. Kaldı ki 2. El bir araç bu. Gerçekten bildiğiniz bı arızası vardır farketmemislerdir o zaman vicdanınıza kalmış. |
Benzer içerikler
- app plaka muayeneden geçer mi
- dct şanzıman resetleme
- egea 1.4 yokuşta çekmiyor
- golf 7 ile 7.5 arasındaki fark
- araç yıkama tabancası a101
- opel corsa 2024 özellikleri
- byd hangi modelleri getirecek
- renault clio 2022 fiyat listesi
- bmw jeep 2024
- amperino resimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X