paribu kullananlar içeri lütfen
kampanya ile fb token vermisti bugun sattım .kriptoda yeniyim platformda x bir tl fiyatlamalı coini satmak istedim (short) ama yapamadım bu platformda short yapılamıyor mu
onu yapamayınca parayı cekeyim dedim o zamanda :) once para yatırın dedi
bu platformun kurallarını bilen var mı acaba bir el atar mı.
pişerim diye girdim ama bir sey yaptırmıyor ki:))
silinebilir
silinebilir tesekkurler
Daireyi begendim krediye uygun ilk evim olacak cıktıgı kadar da kredi alıp daireyi almaya niyetliyim. Yalnız sosyal medyada bir foto gördüm belki buradan gorenler de olmustur. Gömme rezervuarın lağım borusu resmen kirişi yarmış adamlar dısarıdan gorunuyor ve bu istanbulda bir insaatmıs. uzerine yazılanları okudum cok fazla insaatta bu hataları gorenler yazmıslar istanbulda kalbur ustu semtlerde!
Beğendiğim daire farklı ilde ve de ben mlsf kabasını su tesisat islerini goremedim cift banyosu var ve gömme rezarvuarlı:)-sansıma...
İçime kurt düştü. daire az para değil. ilk evim olacak ama eger CAHİLCE BÖYLE BİR SEY YAPTILARSA BEN BUNU NASIL TESPİT EDEBİLİRİM?NERELERE SORABİLİRİM.BİR SU TESİSATCISIYLA GİTSEM BİNAYI GEZSE ANLAR MI FİKİR VEREBİLİR Mİ? VAR MIDIR YORUMU OLAN DOSTLARIM?
bir ustaya gosterdi sonra ekspere de goturduk(kendisinin tanıdıgı her iki de)
ptesi sattım bugun arıyor motorda masraf var diyor tum masrafı benden istiyor napmam lazım?
hukuki olarak yaptırmıyorum desem sorun olur mu ki bunu istemiyorum sulh le gidelim ama bir de demis ki yapılırken baska masraf da cıkabilir demiş ustası.
4 birimse 1 birimini ben 3 unu sen ode diyor adam.
kararsız kaldım. ne yapmam lazım
Lodgy 1.5 dizel Gerçekten yakıt cimrisi mi?
dostlar arac alıcam az yakan parcası hesaplı dizel almak istiyorum. bu aracta koltuklar katlandıgında minivan gibi genisce bir hacim oldugunu ogrendim.
- şehiriçi şehir dısı yakıtı nasıl memnun musunuz(koltuklu alcam)
- minivan olarak kullanan memnun olan /olmayan var mı
tesekkurler.
Koltuksuz Vanlarda en az yakan hangisi?
Beyler, dokker alıcam(koltuksuz) ama bazı yorumlar okurum doblo al diyenler var. Benim önceliğim yakıt. Hem şehir içi hem şehir dışı en az yakan koltuksuz van hangisidir beyler? Tesekkurler.
tüv türk ve polis cevirmesi stepne
dostlar polis cevirince stepne olması sart mı aracta? tuvturk de de stepne olmasa hafif kusurlu mu geciyor acaba?
stepne olmayan bir arac alcam kararsız kaldım:)
uzun kasa bir van alıcam. dacia logan hack bag kullandım memnundum.ciddi ciddi cok az yakıyordu.dokker da yakıt nasıl koltuksuz van alıcam onerir misiniz yada baska onereceğiniz arac var mı. az yakması lazım.tesekkurler
izmire yerleşicem İzmirli var mı Emlakcı da olur içeri
cok ciddi ailevi sorunlar nedenli acilen şehir değiştiricem detaya gerek yok cok buyuk bir haksızlığa ugradım. sehir değiştirip görüsmeyi tamamen kesicem elimde olsa su saniye tasınırım ama ev tutmadan gidemem........ maalesef.
izmirde en hesaplı 2+1 nereden tutulur. hesaplı diyorum cunku işte bulmam lazım yani daireyi tutar tutmaz iş arıcam. daire ne kadar hesaplı ufak olursa o kadar isime gelir. lütfen izmirde olanlar izmiri bilenler yorum yazarsa cok isime yarar.
manisada oturan var mı
dostlar manisanın izmire sınır olan lokasyonlarından hangileri guzel?
manisadan bir köyevi ya da 1+1 bir daire almak istiyorum. aslında icine 1+1 bir ev yapabileceğim tarla da olur.
fikir verebilecek manisalı arkadaslar hatta manisalı emlakcı arkadaslar var mıdır?
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 483
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 17.878 (Bu ay: 843)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 194 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar