Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

BRC marka LPG NASIL ?LPG CİLER YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
18.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017 Hyundai i20 1.2 aracım var,5 yıl garantisi devam etmekte.Yılda 13-15 bin km yapıyorum.Bennzin fiyatlarından dolayı bıktım artık.Yakıt dusunmeden gezmek istiyorum.Bayiye sordum BRC önerdi.

Montaj için en son 2.400 TL fiyat aldım.350 TL'de sanırım ruhsat vb işlemleri 2.750 tl gelecek.
    Sizce BRC marka olarak uygunmudur ? Bayi araştırdım birçok kaliteli araca uyguluyorlar.
    Atikerden fiyat aldım 1.500 tl grand olanı bıraktı .
    2 side simit 2 side malesef depodan olmuyormus alttan falan delicekler sanırım.

Pahalı olasada BRC gidiyor%80 aklım brc de gibi kararsızım

Bir an once taktırmayı dusunuyorum tasarrufum ne kadar olur ne gibi zararları olur yada nelerle karsırım fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

BRC Marka LPG: Ayrıntılı Bir İnceleme

BRC, otomotiv sektöründe LPG sistemleriyle tanınan bir İtalyan markasıdır. BRC marka LPG'ler, yüksek performansları ve dayanıklılıklarıyla bilinmektedirler.

BRC LPG Nasıl?

BRC LPG sistemleri, aracın benzinli sistemine alternatif olarak tasarlanmıştır. LPG, benzinle karşılaştırıldığında daha ekonomik bir yakıttır ve çevre dostudur. BRC LPG sistemleri, aracın performansını düşürmeden yakıt tasarrufu sağlar.

BRC LPG sistemleri, farklı araç modelleri ve motor tipleriyle uyumludur. İster benzinli ister dizel araç olsun, BRC LPG sistemleri aracına uyumlu bir çözüm sunar.

BRC LPG Yorumları

BRC LPG sistemleri, kullanıcılar tarafından genellikle olumlu yorumlar almaktadır. Kullanıcılar, BRC LPG sistemlerinin düşük yakıt tüketimi, yüksek performans ve sorunsuz çalışma gibi avantajlarından bahsetmektedirler.

BRC Tüp Beyni yorumları da olumludur. BRC Tüp Beyni, LPG sisteminin beyni olarak çalışmakta ve aracın motoruna göre en uygun yakıt-hava karışımını sağlamaktadır. Kullanıcılar, BRC Tüp Beyni sayesinde yakıt tasarrufu sağladıklarını ve araçlarının performansının arttığını belirtmektedirler.

Atiker LPG Yorum

Atiker LPG, BRC gibi tanınmış bir başka LPG markasıdır. Atiker LPG sistemleri de yüksek kalitededir ve kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar almaktadır.

Sonuç

BRC marka LPG sistemleri, yüksek performansları, dayanıklılıkları ve ekonomik yakıt tüketimleri sayesinde kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. BRC LPG sistemleri, aracın benzinli sistemine alternatif olarak güvenilir bir çözüm sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Atikerin fiyatı uygunmuş. BRC kaliteli 1 aracımda BRC diğer ikisinde Atiker kullandım. Hiçbirisinde sorun yaşamadım. Hatta hepsi en az 5-6 senedir arabadaydı. Yani sıfır takılan lpg sistemi işçiliği iyi olduğunda en az 5 yıl sorun vermiyor. Kafanız rahat olsun.
  • İyidir, ama iyi usta bulmak da gerekir. Ankara'daysan İvedik Mocan Otogaz bu konuda çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brc sequent 32 modeli iyidir. Araba zaten çok uyumlu. Her marka olur. Ben atiker grand çok memnunum. İyi bir usta ile sorun yaşamazssin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Prins bile iyi usta değilse rezil eder. Öncelikle iyi usta bulun, brc landi atiker sorun yaşamazsınız. Atiker gold ve Grant kitler gayet kaliteli.

• brc yi taktırırken zaten tonla para ödüyorsun daha sonra bir enjektör alayım desen birde öyle ödüyorsun ne gereği var

atiker grand veya gold taktırın mutlu mutlu binin yedek parçasıda uygun
  • Herkes atiker demis iyice aklim karisti :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prıns mı Brc mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7yıl/125bin km'dir brc lpgli aracım var. depo şamandırası dışında hiçbir sıkıntı çıkmadı. hala orijinal enjektörleri. düzenli olarak filtrelerini değiştirdim arıza ışığı filan da yanmıyor. LPG'ye bağlı hiçbir sıkıntı çekmedim. Ne suyu eksildi ne de yağı...

Ben gayet memnun kaldım. Aracı 2.el aldım, 4.5yıldır bende. yakıtı filan oldukça iyi. Üst devirlerde bile motoru beslemeye devam ediyor atiker gibi benzine atmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 4 Ekim 2017; 22:12:8 >
  • Benimde eski iki aracımın birinde brc diğerinde atiker vardı.
    İkisinindede en ufak bir problem yaşamadım 2 senede gaz ayarı bile yaptırmadım.
    Lpg de markadan çok montaj yapan usta ve aracın uyumluluğun önemli olduğunu düşünüyorum.
  • 10 sene brc kullandım, her kullandığımda lanet ettim. Ayarı tutmaz, enjektörü pahalıdır vs vs.

En son babamı ikna edip komple akl (atikerin yan markası) çevirdim sistemi. Tek kelimeyle 10 numara.

Pahalı olması her zaman en iyisi olduğu anlamına gelmiyor. Güzel bi işçilikle atiker en güzelidir.

• Babamda 5 senedir bende 2,5 yıldır Brc var başka da kit denemem, sıvı sistem değilse. BRC candır Toyota ve Ford araçlarımız

• Ben 4 sene önce brc taktırdım aracıma hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar.Aracın lpg li olduğu yakıt biterken aklıma geliyor desem yeridir

Ayrıca bu kit fiyatları almış başını gitmiş.Bi tanıdık yeni kia sportage alırken bayi benzinde 7lt ortalamayı geçmez araç demiş,üstelik ankara dikmen gibi yokuş dolu yerde.Yapma etme satmak için sallıyo dedik dinlemedi aldı.Şimdi benzine yetişemiyor serviste lpg kiti yaptırayım dedi adamlar 7bin tl fiyat vermiş

• 2.0 5 silindir aracımı yaklaşık 60.000 km brc lpg kiti ile kullandım.sadece 2 kere filtre değişimi yaptırdım.hem çekişte hem yakıtta oldukça memmun kalmıştım.brc iyi bir markadır,ama iyi bir ustanın elinde.montaj düzgün yapılmazsa ne marka taktırırsanız taktırın,canınızdan bezdirir hatta aracı sattırcak kıvama getirebilir.
  • 2002 fabia sıralı sistem lpgli aracım vardı, 2 hafta önce satmıştım. lpg markası brc idi. son 1 aydır gazla ilgili sorunları vardı, lpg enjektöründen kaynaklı. brc'nin lpg enjektör fiyatı 800 tl idi. brc'nin lpg ile ilgili yedek parçaları aşırı pahalı. bence ileride olası sorunlara karşı lpg parçası ucuz olan kiti taktırın. atiker'in parçaları daha ucuz diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim0674 -- 5 Ekim 2017; 2:6:21 >
  • Aracınıza Benzin deposundan giriş yapılabilir, sadece lpg alırken adaptör kullanmak durumunda kalırsınız.

Saygılarımızla,
  • Kalite olarak BRC daha iyidir.Yalnız sizin aracınız zaten performans arabası değil.Amaç ta ekonomi olunca brc ye o kadar para vermeye lüzum kalmıyor.Montajı yapan usta düzgünse atikerde size problem çıkarmaz.Aradaki fiyat farkını yakıta verirsiniz.Yalnız son lpg zamlarından sonra aradaki makas çok kapandı.
  • Önceki lexus aracıma ve şimdiki subaru aracıma atiker taktırdım, hiç sorun yaşamadım.

Brc hadi neyse ama pahalı kitler taktıranlara anlam veremiyorum. Zaten amacın ekonomi yapmak değil mi? 3-4bin verdikten sonra nerede kalıyor lpg ekonomisi? En az 2 senede amorti eder. Atiker 1 sene dolmadan çıkarıyor parasını.
  • uzun yıllar kullanacaksan brc taktır.bence sat dizel al.lpg baya zamlandı.

• zaten tasarruf amaçalı takıyorsunuz ,extra yük masrafa gerek yok .Atiker iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

uzun yıllar kullanacaksan brc taktır.bence sat dizel al.lpg baya zamlandı.

Dizel çok uygun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.