Şimdi Ara

BRC marka LPG NASIL ?LPG CİLER YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
19.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben alırken brc ile prins silverline arasında 100 lira fark vardı. prins silerline fiyatı da alın bence
  • evrakları kaybetme,hemen muayeneye girmesen de olur
  • Brc İtalyandır işinin ehlidir. Prins lovato gibi markalardan aşağı kalmaz. Ankaradaysan İvedik sanayideki sait ustayı yada ostimdeki mavidenizler ankara distributorunu tavsiye ederim. Atiker de olabilir ama enjektörlerine güvenmiyorum şahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brc de artık yerli oldu italyadan ürün geliyor mu bilmiyorum ama artık ülkemizde üretim yapıyor.

Arkadaşa gelince

lavato,landirenzo,omvl,tartarini,prins,tomesetto,zavoli gibi kaliteli kitlerede bakmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinz Eugen

Brc de artık yerli oldu italyadan ürün geliyor mu bilmiyorum ama artık ülkemizde üretim yapıyor.

Arkadaşa gelince

lavato,landirenzo,omvl,tartarini,prins,tomesetto,zavoli gibi kaliteli kitlerede bakmanızı tavsiye ederim.

Burada üretilmesi italyan olduğunu değiştirmez BRC nin argeleri ve mühendisliği italyada yapılır.
  • Brc gayet iyi ve kaliteli bir markadır ama ne takarsanız takın yanlış usta ya lpg taktırdığınız da sizi taktırdığınıza pişman eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 5 Ekim 2017; 12:20:24 >
  • Arada kalite farkı var diye duydum üye olduğum farklı bir araç forumunda epey tartışılmış.

• Atiker diyorum, Hyundai motorları LPG ye tam uygun. Getz aracım var, eski sahibi atikerin en ucuz kitini taktırmış enjeksiyonlu kit fi tarihinden kalma sıfır sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

7yıl/125bin km'dir brc lpgli aracım var. depo şamandırası dışında hiçbir sıkıntı çıkmadı. hala orijinal enjektörleri. düzenli olarak filtrelerini değiştirdim arıza ışığı filan da yanmıyor. LPG'ye bağlı hiçbir sıkıntı çekmedim. Ne suyu eksildi ne de yağı...

Ben gayet memnun kaldım. Aracı 2.el aldım, 4.5yıldır bende. yakıtı filan oldukça iyi. Üst devirlerde bile motoru beslemeye devam ediyor atiker gibi benzine atmıyor

Brc iyidir, 8 yıl/153.000 km dir kullanıyorum, sadece filtre değiştirdim. Başka bir sorunum olmadı.
  • BRC güzel kit. Ancak Atiker de güzel kit. Aradaki fiyat farkı oldukça fazla. Tüm kitler aynı işi yapar.

Benim önerim : düzgün montaj ve mükemmel ayar ile : Atiker Grand
  • Arkadasim Accent Blue aracim vardi 30 binde benzinden bikmistik senin gibi brc gittik 2400 dedi Atiker grand 1500 tl dedi gittik Atiker taktirdik hicbir problem yok suanlik 1 aydir kullaniyoruz atiker grand taktiran cok var...

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

BRC güzel kit. Ancak Atiker de güzel kit. Aradaki fiyat farkı oldukça fazla. Tüm kitler aynı işi yapar.

Enjektör kalitesi çok önemli. Fiyat farkı burada. Atiker şu an nasıl bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

BRC güzel kit. Ancak Atiker de güzel kit. Aradaki fiyat farkı oldukça fazla. Tüm kitler aynı işi yapar.

Enjektör kalitesi çok önemli. Fiyat farkı burada. Atiker şu an nasıl bilmiyorum.

"Kalite" olarak bakarsanız BRC de genel olarak "daha" kalitelidir. Ama atiker Grand 'da çok iyi enjektörlere sahip. ( bakınız : romano enjektörler ) Mükemmel hızlı, tek tek uygulandığı için montaj esnasında minimum hortum uzunluğu sağlamakta

• BRC'nin tek kötü yanı enjektörlerinin sesli olması. Çıt çıt çıt çıt diye ses geliyor enjektörlerden. Yeni modellerinde de aynı mıdır bilemiyorum. Taktıracağınız yere sormakta fayda var. Benim araç 2012 Kia Rio Sedan 1.4CVVT 109HP. 4 sene oluyor BRC taktıralı. 27Bin KM'deydi şimdi 75Bin KM'de. Maşallahı var bu zamana kadar bir sorun yaşatmadı. Bir depo LPG (32LT) uzun yolda 120-130km/s sabitleyip 410KM yaptım.

Bir sonraki aracıma LPG taktıracak olursam öncelik sıram Prins Silverline > Lovato > BRC olur. Çünkü Prins'in ve Lovato'nun enjektörleri sessiz diye biliyorum.
  • Brc'nin en son çıkanı sequent 32 var bende.

Otomatik yol ayarlı, metal enjektörlü bir akıllı sisteme sahip. Gayet memnunum. Bu arada Honda araçlar bayi çıkışlı direkt olarak Brc'nin bu modeliyle geliyor.

Atiker'i önermem, en basiti; enjektör ve conta kalitesinden dolayı.. Gerçi marka ne olursa olsun montaj çok ama çok önemli yani ustalık.

Bu arada bu sistemlerin en iyisi Hollanda menşeili Prins'tir. Tabi tahmin edebileceğiniz gibi biraz tuzludur.

• BRC iyidir Lovato da iyidir. Atiker ise ucuzdur. Aralarındaki fiyat farkı biraz fazla. Bu fiyat farkından ötürü Atiker taktırmak da mantıklı gelir insana, daha kaliteli olsun diye diğer markalara yönelmek de mantıklı gelir. Bence şu ara maddi açıdan çok sıkıntılı durumda değilsen BRC ya da Lovato taktır gitsin. Yookk sıkışığım biraz, parasız kaldık bu aralar diyorsan Atiker taktır.
  • Bundan önceki arabam honda civic’ti . Arabayı sıfır aldıysan veya garantin devam ediyorsa honda firması BRC haricindeki hangi tüpü taktırırsan garantinin sona ereceğini söylüyor (Diğer araç firmalarının tercihi nedir çok araştırmadım ) . Honda firmasınında , aracın motoruna çok büyük hasarlar verecek yada sık sık arıza yapacak bir markayı önereceğini de çok sanmıyorum. Bu arada Lovato , atiker , zavoli kullandım . Lovato ve BRC iyidir . Prins markasınında iyi yönde çok sözü ediliyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProXimaL_ -- 7 Ekim 2017; 6:25:36 >
  • bahriserhat B kullanıcısına yanıt
    Atiker pişmanlıktır :D Kâr yapılsın derken beyin arızası , şamandıra arızası gibi değşik değişik masraflarla arayı kapatıyor emin olabilirsin :)

• Brc nin Biraz daha hesaplisi olan GFI 32 modeli takilfi 2 parca disinda hepsi ayniydi ustada ayni olunva gonul rahatligiyla taktirdim.Suan sorunsuz bakalim zaman gostericek

• ProXimaL_ kullanıcısına yanıt
    Ucuz etin yahnisi diyelim :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.