Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

BRC marka LPG NASIL ?LPG CİLER YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
18.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizde 3 tane chevrolet lacetti arac vardi BRC li, bir tanesine alirken hediye montaj yaptilar diğerlerine biz taktirdik. 3 üde enjektörlerden kaçak yapti. Biri yolda giderken alev aldi zorla söndürdüler, araç yetkili servise çekildi brc bayisi arandi ilk basta mirin kirin etti tehditle işlem yaptılar. Bir diğer araç lpg servisinde alev aldı hemen döndürdüler. Bu iki araçta alev almadan bir kaç ay evvel bakima girmişlerdi. Diğer araç Allahtan alev almadan enjektörleri değiştirildide sıkıntı çikmadi. Diyeceğim bundan sonra hiçbir Allahın kulu bana lpg li araç kullandıramaz, hele BRC asla. Tamamiyle hava gazı. Yani alev almiyor falan geçin bunları. Kimse yanarak can vermek istemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 yaşında Honda 1.6' da kullanıyorum.

İstanbul trafiğinde 100 km' de 10 litre yakıyor.

İstanbul - Ankara TEM Cankurtaran Rampası da 170 km hız yapabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007'de Focus1 aracıma taktırdım, hala kullanıyorum. O zaman 1600TL'ye taktırmıştım. 2 defa sorun çıkardı ama ikisi de elektriksel, sigorta gibi basit sorunlardı. Önemli bir arıza yaşamadım.

BRC çok kaliteli bir kit ama şu an B-segment i20 gibi bir arabam olsa 2400TL'ye BRC taktırmak yerine Atiker tercih ederim.

Atiker'in enjektörleri BRC'nin kendi markası olan enjektörler kadar hızlı değildir. Performanslı bir araba olsa BRC taktırmanı önerirdim ama 1.2 atmosferik bir motora Atiker enjektörünün hıza rahatlıkla yeter.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.