Şimdi Ara

Ne fark var arkadaşlar..Büyük karşılaştırma olsun.BRC - Landi Renzo - Zavoli - Lovato - Atiker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
15.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok iyi montaj ve kalibrasyon yapan bir ustamız elimizde var olsun...Yani işçilik on numara olacak..
    O zaman başlıktaki kitleri objektif olarak karşılaştırırsak, benim gibi yeni montaj yaptıracaklara faydalı bir başlık olur..
    Ustalarımızda katılım sağlarlarsa teknik bilgi olarak çok iyi olur..

Bu kitleri ele alalım sınır koymak adına.Neden hangi kit ?

BRC :
    Landi Renzo:
    Zavoli:
    Lovato:
    Atiker:

Şimdiden çok teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: idril

Arkadaşlar çok iyi montaj ve kalibrasyon yapan bir ustamız elimizde var olsun...Yani işçilik on numara olacak..
    O zaman başlıktaki kitleri objektif olarak karşılaştırırsak, benim gibi yeni montaj yaptıracaklara faydalı bir başlık olur..
    Ustalarımızda katılım sağlarlarsa teknik bilgi olarak çok iyi olur..

Bu kitleri ele alalım sınır koymak adına.Neden hangi kit ?

BRC :
    Landi Renzo:
    Zavoli:
    Lovato:
    Atiker:

Şimdiden çok teşekkürler...

Bizim araba da Gazitaly var 3.500 km oldu hiç bir sorun yok.Yani bana göre marka önemli değil.Önemli olan montajlama,bu arada Gazitaly'de bakmanızı tavsiye ederim.Kendi sitelerinde hangi arabalara uygunluğu vardır.Eğer orada yoksa başka marka tercih edersin ve bayilerininde çoğu ilde olmasına dikkat edin.

• takip...
  • İlk yorum önemli olanın montaj olduğu ve kitin ikinci planda olduğu yönünde..Teşekkürler yorumunuz için..
    Evet arkadaşlar ve ustalar fikirlerinizi bekliyorum..Biraz araştırdım da , enjektörler ve yazılım farklılığı oluyormuş ama tam da anlamadım..
    Bu yönden de bir değerlendirme yaparsanız sevinirim..
  • quote:

İlk yorum önemli olanın montaj olduğu ve kitin ikinci planda olduğu yönünde..Teşekkürler yorumunuz için..
    Evet arkadaşlar ve ustalar fikirlerinizi bekliyorum..Biraz araştırdım da , enjektörler ve yazılım farklılığı oluyormuş ama tam da anlamadım..

Montaja çok takılma iyi markalarda ustalık doğru olur.servis ağı güçlü firmaları tercih et.
    Ben ticari taksimde brc marka kullanıyorum.430 bin km de.İst. içi kullanım.Servis konusunda gayet iyiler.diğerlerini kullanmadığım için yorum veya kıyas yapamam ama servis ve parça ayrıca serviste parça bulunması sorunu yok.
    yaptığım km de 400 bin km de bir tek enjektör değişti.Tabiki hortumların bir kısmı da.Onun dışında filtreler tabiki.Bu süre zarfında gaz ayar ihtiyacı bile duymadık.
    Brc kesinlikle tavsiye edilir

• Başka bir bakış açısı da servis ağı ve yedek parça sorunu olmadığı için BRC oldu..Teşekkürler...

Haydi arkadaşlar nedir bu kitlerin farkı,doğruya doğru konuşacağız inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

quote:

İlk yorum önemli olanın montaj olduğu ve kitin ikinci planda olduğu yönünde..Teşekkürler yorumunuz için..

Montaja çok takılma iyi markalarda ustalık doğru olur.servis ağı güçlü firmaları tercih et.
    Ben ticari taksimde brc marka kullanıyorum.430 bin km de.İst. içi kullanım.Servis konusunda gayet iyiler.diğerlerini kullanmadığım için yorum veya kıyas yapamam ama servis ve parça ayrıca serviste parça bulunması sorunu yok.
    yaptığım km de 400 bin km de bir tek enjektör değişti.Tabiki hortumların bir kısmı da.Onun dışında filtreler tabiki.Bu süre zarfında gaz ayar ihtiyacı bile duymadık.

+1

Arkadaşımıza kesinlikle katılıyorum.
    Markaların hepsi kaliteli ürünlere sahip çeşitli araçlarda farklı tercihler yapılabilir. Sizde aracınızı yazmış olsaydınız daha iyi olurdu.

Forumda bir sürü başlık var açılmış markalardan memnuniyetsizliklerini yazmışlar, dikkat edilecek durum ise çoğunun şikayeti çıkan sorunların bir türlü çözülememesi, mağdur olan arkadaşların haklarını koruyacak kimsenin bir türlü ortaya çıkmaması yani satılan ürüne bir allahın kulunun sahip çıkmaması genelde.

Yani kısacası kaliteli hizmet veren markanın ustasınıda firmalar kalteli seçiyorlar çünkü montajcının hatasını distribitör ya da üretici üstlenmeyi kabullenmiş. Yola 1. hedefi müşteri memnuniyeti olarak çıkmış firmalar bunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tartarini LPG hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERLPG

quote:

quote:

+1

Arkadaşımıza kesinlikle katılıyorum.
    Markaların hepsi kaliteli ürünlere sahip çeşitli araçlarda farklı tercihler yapılabilir. Sizde aracınızı yazmış olsaydınız daha iyi olurdu.

Forumda bir sürü başlık var açılmış markalardan memnuniyetsizliklerini yazmışlar, dikkat edilecek durum ise çoğunun şikayeti çıkan sorunların bir türlü çözülememesi, mağdur olan arkadaşların haklarını koruyacak kimsenin bir türlü ortaya çıkmaması yani satılan ürüne bir allahın kulunun sahip çıkmaması genelde.

Yani kısacası kaliteli hizmet veren markanın ustasınıda firmalar kalteli seçiyorlar çünkü montajcının hatasını distribitör ya da üretici üstlenmeyi kabullenmiş. Yola 1. hedefi müşteri memnuniyeti olarak çıkmış firmalar bunlar.

Ustam öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim..

Dediğiniz gibi düşünürsek, müşteriye sahip çıkan kit en iyisidir oluyor. Yani bu işin müşteri memnuniyetini düşünen firmalar bayilik verirken iki kere düşünüyor,eğitimini ona göre veriyor. Buraya kadar kesinlikle haklısınız ama teknik açıdan değerlendirmek gerekirse,nasıl bir karşılaştırma yapabilirsiniz bu markaları,sizin gibi yıllarını bu işe vermiş birinden teknik bir karşılaştırma sorsak..

Mesela BRC,Prins ve Landi Renzo gerçeğe yakın enjektör kullanıyor geriye kalan tüm markalar selenoid valf kullanıyor gibi..Ya da yazılımları ortak ya da özel gibi...

Bu arada aracım Meriva 1.6 2005 model...

• quote:

quote:

Ticarilerde LPG kullanımı en iyi ölçülür herhalde..Çok km yapıldığı için..Ustam açıkça sormak gerekirse ticari taksi esnafının kit tercihinde en büyük etmen ne oluyor ve hangi kitler tercih ediliyor..Teşekkürler şimdiden..

• quote:

quote:

quote:

Ticarilerde LPG kullanımı en iyi ölçülür herhalde..Çok km yapıldığı için..Ustam açıkça sormak gerekirse ticari taksi esnafının kit tercihinde en büyük etmen ne oluyor ve hangi kitler tercih ediliyor..Teşekkürler şimdiden..

Bi ara tartarin marka tercih ediliyordu sonra servis ağı pek çoğalmadı ve kurumsallaşamadılar.
    Brc işin açıkcası bu işi çözmüş.oto firma ları ile sıfır araçlara garanti veriyolar.Servis ve kurumsallaşma gerçekten iyi.
    belki şimdi araç alsak prins falan takılıyoda olabilir.
    takılma bunlara brc iyidir ama aracın için opel meriva ise bi araştır derim.Yeni nesil opellerin hiçbirine takılmaması yönünde görüşler var.Bende insignia var asla düşünmem mesela.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bi ara tartarin marka tercih ediliyordu sonra servis ağı pek çoğalmadı ve kurumsallaşamadılar.
    Brc işin açıkcası bu işi çözmüş.oto firma ları ile sıfır araçlara garanti veriyolar.Servis ve kurumsallaşma gerçekten iyi.
    belki şimdi araç alsak prins falan takılıyoda olabilir.
    takılma bunlara brc iyidir ama aracın için opel meriva ise bi araştır derim.Yeni nesil opellerin hiçbirine takılmaması yönünde görüşler var.Bende insignia var asla düşünmem mesela.

Benim ki eski nesil Opel 100 hp lik..O yüzden genellikle uyum sorunu olmuyormuş galiba..

Bu LPG işi ne kadar karışıkmış böyle.Kimi A kitinin enjektörü sadece valf der,kimi yazılımları ve beyinleri ITALYA dan geliyor,sadece marka farkı var der..Sizlerin ve ustaların fikirlerine göre taktıracağım artık..

• Arkadaşlar yardım yok mu:(:(
  • quote:

Arkadaşlar yardım yok mu:(:(

Daha da yardım yok mu diyosun bir sürü yazı yazdık.10 bin km yıllık yapıyosan taktırma 15-20 bin km ve üstü ise sorun da yok diyosalar git bi brc taktır işte
  • quote:

quote:

Arkadaşlar yardım yok mu:(:(

Daha da yardım yok mu diyosun bir sürü yazı yazdık.10 bin km yıllık yapıyosan taktırma 15-20 bin km ve üstü ise sorun da yok diyosalar git bi brc taktır işte

Tamam kızma üstadım..Tırstım valla:(
    Teşekkür ettim zaten size..Farklı fikirler almak için öyle söylemiştim..Her türlü fikri duymak için..
    Tekrardan teşekkürler...
  • Kızma olurmu arkadaş taktır bi brc gitsin.
  • atiker taktırmada ne taktırırsan taktır.Bende BRC var memnunum.
  • Bugün bayiye gideceğim ve 3 kit için fiyat alacağım..Landi,BRC,ZAVOLİ sıralamasına göre çok fiyat farkı yoksa BRC taktıracağım..Teşekkürler arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

atiker taktırmada ne taktırırsan taktır.Bende BRC var memnunum.

sayın 666,
    Rusyada Lada lar baya fazla neden kaliteli araçlar varken lada kullandıklarını merak etdinizmi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinsson-Wolf

quote:

Orijinalden alıntı: 666

atiker taktırmada ne taktırırsan taktır.Bende BRC var memnunum.

sayın 666,
    Rusyada Lada lar baya fazla neden kaliteli araçlar varken lada kullandıklarını merak etdinizmi ??

Bende bu konuda size katılıyorum ama internette kime atiker desem aman sakın bulaşma diyorlar..
    Çevreme soruyorum,Atikerden memnun olan çok kişi var..Ben de anlamadım valla..İnternet ile piyasa çok farklı..
    Atiker taktırayım diye yola çıktım ama yorumları okuyunca soğudum..Sabah iş yerinde tek tek arkadaşlara sordum,hiç sorun yaşamadım ATİKER de dediler.
    Cesaretim bir geliyor bir gidiyor..
    Her forumda bir LPG sponsoru var galiba ve onlar ne derse o süper oluyor..Markaların forumlarına bile LPG firmaları sponsor olmuş..
    Adı sanı bilinmeyen kitler ile 100000 km leri devirenler var, araştırdıkça kafa karışıyor..
    Açık konuşmak gerekirse,ben bu başlığı aracıma ne taktırayım diye açsaydım tüm LPG ustaları forumdan çökerdi ya da dolaylı yoldan yazarlardı. Ama teknik karşılaştırma yapalım dedim,hiç bir USTA gelip yazmadı ya da YAZAMADI..
    Yazık valla..Objektif olamıyoruz kardeşim işte,illa gavur yapınca güzel olacak..
    Yorum yazan arkadaşlara teşekkürler...

• Kendi adıma, 4 tane markanın resmi sanayi bakanlığından onaylı bayisiyim ve sizin aracınıza bu 4 markayıda sorunsuz bir şekilde montajını yaparım 4'ündende memnun kalırsınız.
    Biliyorum ki sözü geçen markalarda iyi bir işçilikle sorunsuz çalışacaktı.
    Hal böyle olunca bizim için şunu taktırın, şu iyi bu kötü demek zorlaşıyor.

Ben bir kullanıcı olarak her zaman hangi ürün olursa olsun
    1- kaliteli hizmet alamak isterim,
    2- sorun yaşandığında malı aldığım kişinin bu sorunu kesinlikle beni yormadan çözeceğinden emin olmak isterim,
    3- Türkiyenin neresinde olursam olayım karşımda yetkili, ehil kişiler bulmak isterim,
    4- Garanti sürecinin çabuk işlemesini isterim,
    5- en az sorun çıkaranı tercih etmek isterim, sorunsuz isterimde:)
    yani kısacası bütün bunlar işini düzgün yapan kurumsallaşmış firmaların verebileceği hizmetlerdir.

Sizde tercihinizi bu yönlerinide düşünerek yaparsanız ileride rahat edersiniz.
    Saygılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.