Şimdi Ara

Tartarini LPG hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu marka nasıldır arkadaşlar yeni aldığım Clio 3'te 1.4 16v motor üzerine takılı şekilde.3 sene olmuş takılalı.Aracı aldığım kişi şehir dışı 12.5 kuruş yakıyor dese de 120km için 32TL gaz yakmış.Araç 2008 model ve 31bin kmde daha.Km başına 27.5 kuruşa denk geliyor ki bunun 80kmsi düz yol 40kmsi şehir için.Benzin olsa aynı yakardı diye düşünüyorum.Ancak aracın performansı mükemmelmiş.98PS'in hakkını veriyormuş.

Normalde bu marka çok yakar mı iyi midir nasıldır kalitesi arkadaşlar?

Not:Ana konusunu bulamadım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tartarini LPG: Aracınız İçin Güvenilir ve Uygun Fiyatlı Yakıt Sistemleri

Tartarini LPG, otomobiller için yüksek kaliteli LPG (Sıvılaştırılmış Petrol Gazı) dönüşüm sistemleri sunmaktadır. Uzun yıllara dayanan tecrübesi ve yenilikçi teknolojisi sayesinde Tartarini, araç sahipleri arasında güvenilir bir isim haline gelmiştir.

Tartarini LPG sistemleri, aracınızın motor performansını artırmaya, yakıt tüketimini azaltmaya ve emisyonları düşürmeye yardımcı olur. Ayrıca LPG, benzine göre daha uygun fiyatlı bir yakıttır ve bu da önemli tasarruflar sağlar.

Tartarini LPG yorumları, kullanıcı memnuniyetinin yüksek olduğunu göstermektedir. Müşteriler, sistemlerin güvenilirliği, yakıt verimliliği ve uygun maliyetinden övgüyle bahsetmektedir.

Eğer aracını LPG'ye dönüştürmeyi düşünüyorsan, Tartarini LPG sistemleri akıllıca bir seçimdir. Güvenilirliği, verimliliği ve uygun fiyatı ile Tartarini, aracınız için ideal LPG dönüşüm çözümünü sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • http://forum.donanimhaber.com/m_10972655/mpage_1/key_tartarini/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_22325074/mpage_1/key_tartarini/tm.htm

Tartari'ni ile yaklaşık 15 senedir haşır neşirliğim, kullanmışlığım var , şimdiye kadar hiç bir sıkıntısını yaşamadık. Ayarları ve montajı düzgün yapılmış ise çok yakmaması lazım. Muhakkak İstanbul'da da var ancak İzmitte Yıldız otogaz , Adapazarında DUAYEN Elbirlik/Nurettin BEy var isterseniz gelin gösterin aracı veya telefonla Nurettin BEy ile bir görüşün, yardımcı olur kendisi.

• Teşekkürler konuları bir inceleyeyim.Araba şu an Kütahya'da zaten ama İstanbul falan yolumuz düşerse mutlaka uğrarız.
  • Honda civic ls aracımda tartarini takılı yaklaşık 50000km yaptım bir kez filtre değişti. kesinlikle tavsiye edilir. iyi bir montajla hiç sıkıntı yaşamazsınız...
  • 31binde aldığım araba şu an 35.500'de.Enjektörlerin sesi dışında(içeriden duyulmuyor sadece dışarıdan) negatif bir izlenimim yok.160-170 ile aldığım Konya-Aksaray yolunda LPG 2.33 iken 22 kuruş yaktı.Sakin kullanımda 17 kuruşa kadar düşürebiliyorum.

Ama merak etiğim bu Tartarinilerin kendine has özelliği var mı?İşte az mı yakar enjektörleri mi seslidir performansı mı iyidir sorunsuz mudur x parçası çok kalitelidir patentlidir vs şeklinde.İyi bilen varsa cevaplarsa sevinirim.Ana konulara artık cevap gelmiyor maalesef.
  • Enjektörleri basit selenoid sistemdir. Ecu'su AEB Elektronik'e aittir. Regülatör kalitesi iyidir.
  • Merhabalar

2007 Model Honda Civic Otm. aracımı alalı 4 ay oldu. Aracımda sıralı sistem Tartarini sistem mevcut 13.8 lt/100 km lpg tüketimi ile ayara götürdüğüm aracımda Kayseride'ki (Oto-Mobil) isimli tartarini servisinde enjektörlerinin birinin tam verimle çalışmadığına lastiğinin eskimiş olabileceğine istinaden bakım yapma önerisinde bulundular. yapılan bakımda enjektör lastikleri değiştirildi filtreler değiştirildi. Karşılığında 70 TL ödedim. Aracımı ölçtüğümde yakıt tüketiminin 16 litreye çıktığını gördüm. Üstelik gayet ekonomik kullanmama rağmen, artık gaza basıp 100 ü geçsem düşünemiyorum. Yapılan ayarın hezimet olduğunu gördüm ve tekrar aynı servise gittim. Yeni bir kalibrasyon yapıp gönderdiler aynı hezimet. Sonra yine aynı tüketim ve yeni bir kalibrasyon: Derken
    4 kez yapılan kalibrasyon sonucunda isyan ettim. Bu sefer ilk defa dedektörle bakmak akıllarına geldi. Bir hortum bağlantı noktasında 46 değerinde gaz sızıntısı olduğunu, bakım sonrası bunu sıkan arkadaşın hatası olabileceğini söylediler. Tabi bu arada 4 depo tüp uçtu gitti. Buna da razıym ama sonuç değişmedi. Dün 10 TL ve 20 TL değerinde 2 kez ayrı yerlerden tüp aldım. 10 TL tüp ile 24km , 20 tl ile 50 KM gitti. yani 400 kuruş, eğer defalarca tüp benzin arası geçiş yaparsak 8-10 kez geçiş sonrası 70 km ye kadar düşebiliyor. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM: SÖKÜP ATSAM DAHA İYİ BENZİNLE AYNI TÜKETİM.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatozan

Merhabalar

: SÖKÜP ATSAM DAHA İYİ BENZİNLE AYNI TÜKETİM.

• Zanaatkâr işlemedikten sonra altın bile çöpe atılır. Referansı iyi olan başka bir bayii'ye gitmenizi öneririm. Tartarini iyi bir kittir, hatta Türkiye'de ki kitlerin neredeyse tamamı iyidir ama malesef ustaların hepsi iyi diyemiyorum.
  • Merhabalar .tartarini sıralı sistemde ilk lpg ile çalıştırma varmıdır. Aracım çalışmıyor lpg tuşuna basıpta denedim yine çalışmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.