Şimdi Ara

Prins lpg kiti montajı ve Recep usta ? Teşekkür.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bendeniz iflah olmaz bir toyota kullanıcısıyım.Eski 2006 model E120 kasa dizel toyota corollamı satıp, yerine E140 kasa 2011 Comfort Extra benzinli otomatik corollamı aldığım gün bu araçtaki benzin sarfiyatını görür görmez hemen lpg taktırmaya karar verdim.Ve başladım lpg kitlerini araştırmaya.Araştıra araştıra prinste karar kıldım.Evet Prins lpg montajını kime yaptırmalı ? Bu aşamadan sonra işini hakkı ile yapan iyi bir usta bulmaya gelmişti sıra . Ve internette yaptığım araştırmalar sonucunda Recep Usta'ya taktırmaya karar verdim.Ve Ayotogaz'dan Recep Usta'nın telefonunu öğrendim ve kendisi ile konuştum.Kendisine sorduğum bir çok teknik sorudan tatmin edici cevaplar aldım.Kendisinin Marmaris'te Tekne ve Su motorlarına prins marka lpg kiti taktığını öğrendim.İzmir'de ikamet etmeme rağmen Kalktım sabahın köründe 350 km yol alarak Marmaris'e gittim.Yani bir nevi kumar oynadım.Recep Ustayı ve onun işciliğini gördüğümde ise bu kumardan ne kadar karlı çıktığımı anladım. Recep Usta işinin erbabı ve yaptığı işi titizlikle, kılı kırk yararak yapan bir usta.Montajda, lpg kiti aparatlarını kendisinin ürettiği , metalden parçalarla araca öyle monte ediyor ki, sanki parça araca fabrika montajı gibi cuk diye oturuyor.

Mesela size bir örnek :

Recep Usta, aracımın sübaplarını yağlayacak olan valve care yağlama sistemini direk bağlama yerine , kendisinin tasarladığı metal bir parça ile araç içine sabitledi evladiyelik oldu :)

İşte bu da sabitlenmiş hali.

Diğer bir örnek ;

Bu iki örnek gibi diğer parçaları da kendisinin ürettiği sağlam aparatlarla araca montajını yaptı.
    Ve bu işi, benim gibi her şeyi araştırıp, karşısındaki kişiden mükemmelliyetçilik bekleyen bir kişinin içine sindirdi.
    Tabii bir de Recep Usta'nın yanında çalışan Hacı'ya da hakkını teslim etmek lazım o da bu işin Kompedanı. Benim gibi kıl bir adamın nazını ve işgüzarlığını çektiği için de kendisine ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
    Ayrıca Recep Usta tam bir yetkili servis , beni gün boyunca yedirdi ve içirdi.Tam bir anadolu misafirperverliği örneği gösterdi. Recep usta sağol varol...
    Montaj bitti akşam oldu ve ben tekrar 350 km yol alarak İzmir' e döndüm.
    Şimdi diyeceksiniz ki yav arkadaş bu adam bu kadar yazıyı niye yazdı?
    Evet ben
    "İşini iyi ve layıkıyla yapan insanları" hep takdir etmiş ve onları çevremdeki tüm insanlara tavsiye etmeyi kendime şiar edinmiş biriyim.Belki böylece sağlam ve dürüst çalışan insanları da onure etmiş olurum.

Montaj esnasında çektiğim bazı resimler ve iletişim bilgilerim aşağıda

Tekin Gündoğdu
    İzmir Buca Atatürk Ortaokulu
    Müdür Yardımcısı

Tlf:0 232 2765938 dahili 14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirveli -- 1 Nisan 2013; 9:16:51 >

• Recep usta 10 numara işçilik yapar. Bence bulabileceğin en iyi ustalardan biridir.
  • Böyle bir paylaşımda bulunduğunuz için kendi adıma teşekkür ederim.Bu forum sayesinde aracımızı kimlere emanet edebileceğimizin daha kolay bilincine varıyoruz.Recep usta'ı uzun bir süreden beri ortaya koyduğu işlerle ve yorumlarıyla takip ediyorumda.Ocak veya en geç şubat ayı içerisinde Allah kısmet ederse alacağıma aracımı emanet edeceğim tek Usta'dır kendisi.Bu sektörün işin eğli insanlara ihtiyacı var.
    Diğer ustalarımız kusura bakmasın bu benim kendi görüşüm ve kararımdır.Yoksa Recep usta gibi örnek gösterilecek ve hatta çok daha iyi ustalarda inanıyorum ki vardır.Ama benim için aracımı emanet edeceğim tek kişidir.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocularis

Böyle bir paylaşımda bulunduğunuz için kendi adıma teşekkür ederim.Bu forum sayesinde aracımızı kimlere emanet edebileceğimizin daha kolay bilincine varıyoruz.Recep usta'ı uzun bir süreden beri ortaya koyduğu işlerle ve yorumlarıyla takip ediyorumda.Ocak veya en geç şubat ayı içerisinde Allah kısmet ederse alacağıma aracımı emanet edeceğim tek Usta'dır kendisi.Bu sektörün işin eğli insanlara ihtiyacı var.
    Diğer ustalarımız kusura bakmasın bu benim kendi görüşüm ve kararımdır.Yoksa Recep usta gibi örnek gösterilecek ve hatta çok daha iyi ustalarda inanıyorum ki vardır.Ama benim için aracımı emanet edeceğim tek kişidir.
    Teşekkürler.

• Bende teşekkür etmek isterim Recep Ustaya;

Aracıma takılan yanlış enjektörleri tespit ettiği ve doğru yönlendirdiği için,
    Şu an kahverengi enjektörler takılı aracımda ve eskisine göre inanılmaz fark var araçta teşekkürler Recep Usta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sef_welder

Bende teşekkür etmek isterim Recep Ustaya;

Aracıma takılan yanlış enjektörleri tespit ettiği ve doğru yönlendirdiği için,
    Şu an kahverengi enjektörler takılı aracımda ve eskisine göre inanılmaz fark var araçta teşekkürler Recep Usta.

Rica ederim
  • merhaba ustalarım 2.el prins lpg kiti arıyorum aracım volvo s70 T5 275 hp bir canavar araçta orjinal beyin e yazılım yaptırdım ama şimdi uzerindeki lpg kiti yetersiz kalıyor oyüzden 2.el de olsa bir prins düiünüyorum satan arkadaşlar olursa ben talibim telim : 0544 270 03 86
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BRC Sıralı Sistem Hakkında
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.