Şimdi Ara

Ankara en iyi Prins montaj servisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracıma prins valve care sistemli lpg taktırmak istiyorum. Aracım Astra J. Ankarada bu işi en iyi yapacak yer neresidir?
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wings35 -- 13 Mart 2013; 11:41:41 >

• Hayırlı günler ankarada bütün servisler işin ehli servislerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetinsayotogaz

Hayırlı günler ankarada bütün servisler işin ehli servislerdir

Aaaah ahhh... Ramazan ustam ah keşke dediğiniz gibi olsa?
    Her servisi kendiniz gibi sanmanız ve onlar hakkında güzel düşünmeniz güzel. Ancak her zaman öyle olmuyor be ustam. Herkes sizin kadar işinin ehli değil. Bakın size 2 örnek vereyim:

1- Motor gücü 125 beygir (92kW) ve 132 beygir (97 kW Toyota Avensis) olan 4 silindirli iki ayrı araç için farklı zamanlarda Ankara'daki bir PRINS Yetkili servisinden fiyat ve ürün bilgisi aldık. Her ikisinde de piston/silindir başına düşen güç miktarı 20-21 kW üzerinde olduğu halde her iki araca da "MAVİ Keihin enjektörlü" LPG kiti takmaya kalktılar. Benden çok iyi bilirsiniz, bu motorlara "TURUNCU" Keihin takmak gerekir. Daha montaja başlamadan yanlış enjektör tavsiyesiyle işe başladılar, gerisini siz düşünün.

2- Geçen aylarda attığım bir mesaj altta. Görünen fotoğraflara ve linklerdeki diğer resim dosyalarına bakın lütfen. PRINS montajı yapılmış BMW 1.16 kaput altı görüntüler. Bu montajı yapan firmanın (ismini vermem ayıp olur) PRINS yetkili servisi olduğunu da şimdiden ekleyeyim. Lütfen motor ekseni ve enjektörlerin eksenine dikkat ediniz, regülatörün konumu da evlere şenlik. Ben bile acemi halimle 2-3 hata görebiliyorum, siz bu işin kompedanı olarak kim bilir daha ne hatalar görürsünüz:

quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

Ankara'da çalışan bir tanıdığın PRINS LPG kiti takılmış BMW 1.16 aracı... Rıza hocam, sizce bu montajda hata ya da hatalar yok mu?
    Fotoğrafları cep telefonuyla çektim, o yüzden kalitesiz. Görebildiğiniz kadarıyla bir şeyler söyleyebilr misiniz?

Enjektörlerden çıkıp manifolda giden boruların biri 30cm'den uzun, bir tanesi 15cm kadar... Regülatör ise yere paralel duruyor. Bunlar bana pek doğru değil gibi geldi. Acaba içeride enjektörleri koyacak uygun yer bulunamadı da böyle mi oldu anlamadım.
    (Ben bu işlerin teorik olarak tekniğini az çok bildiğimi düşünüyorum ama montaj yapmış biri değilim.)

Diğer fotoğraflar:
    http://img407.imageshack.us/img407/3138/fotoraf0766.jpg
    http://img28.imageshack.us/img28/6272/fotoraf0768t.jpg
    Alıntı yapılan mesaj Linki:http://forum.donanimhaber.com/m_66460757/mpage_9/tm.htm#msglink_68575524

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 13 Mart 2013; 16:03:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wings35

Arkadaşlar aracıma prins valve care sistemli lpg taktırmak istiyorum. Aracım Astra J. Ankarada bu işi en iyi yapacak yer neresidir?
    Saygılar

KAYRA OTOGAZ tufan usta.... PRİNS LPG menduh usta..
  • tüm bilgiler için teşekkür ederim. mesaj alınmıştır. saygılar
  • Arkadaşımın Megane 3 1.6 110 bg sıfır km aracına, önereceğiniz usta/yetkili servis.

Arkadaşımın soruları ve ricaları :

-Manifolt deliniyor mu? Deliniyorsa sökmeden mi deliyorar ya da "-yaaa biii şey olmaz abiii herkesee böyle yapıyozzz" gibi bir tavır içindemiler.
    Böyle olmayan servisi söyleyin lütfen.
    -Stepne araç altında bir sıkıntı yaratır mı? kaliteli zırh yapıyorlar mı?

-Ecunun yeri,enjektör kalitesi ,boruların uzunluğu,kelepçe,lehim gibi konularda sıkıntı yaşatmayan bir yer olursa iyi olur.

Tamam prins iyimiş ancak ustalar kaliteyi belirler.
    Ezbere yapmayan,kalitesiz parça takmayan,parçaları en uygun yere doğru açıyla vs. montajlayan kısaca işin ehli olan bir yer önerebilirmisiniz.

Zira montaj sırasında ve montaj sonrasında yapılan işlemlerin resimlerini çekip buraya koyacağım doğru montaj yapılmış mı diye.
    Doğruysa iyi reklam kötüyse baya bir kötüleme alacaktır.Kötüleme derken tabiki ustaların eleştrisi doğrultusunda.
    Zira en iyi denilen usta/servis bile en iyi kiti ve tabi motoru helak edebiliyor.

Lütfen yanlış anlaşılmasın,arkadaşım lpg konusunda hassas olduğu için böyle sorular soruyorum.

• Sait Usta LPG'den uzak dur, 6 Şubat'tan beri Prins kiti aracımda taşıyorum ama düzgün kullanamıyorum Ayrıca bu servisin bağlı bulunduğu distribütörün bir bayisine gitmeni tavsiye etmem, benden habersiz aracımı bıraktığım yerden alıp tekrar takan yere götürdüler. Kayra Otogaz'a tanışmak için gittim, ona taktırmadığıma çok pişman oldum, git konuş derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adana'da Kaliteli Servis?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Sait Usta LPG'den uzak dur,
    ....

+1

İşçilik kalitesiyle ilgili sıkıntı çekmesem de fiyatları çok abartılı bir yer diye aklımda kalmış. Bundan 2 yıl önce "BRC FİLTRE DEĞİŞİMİ" için gittiğimde benden tam 60 TL istediler, bugün bile o lanetten filtrenin/filtrelerin maliyeti 20 TL yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Sait Usta LPG'den uzak dur,
    ....

+1

İşçilik kalitesiyle ilgili sıkıntı çekmesem de fiyatları çok abartılı bir yer diye aklımda kalmış. Bundan 2 yıl önce "BRC FİLTRE DEĞİŞİMİ" için gittiğimde benden tam 60 TL istediler, bugün bile o lanetten filtrenin/filtrelerin maliyeti 20 TL yoktur.

Fiyat olsa kazık yer unuturum da eserlerini her gün yanımda gezdiriyorum acısı daha büyük.. Bir de Prins'te distribütörler var, sorun yaşarsam başka yere giderim diye düşünmeyin, o distribütörün bayisi olması lazım, ufak tefek ayar işlerini belki yaparlar ama ciddi bir müdahele olursa yapmıyorlar. Çağrı merkezi de sürekli takan yere ya da distirbütöre yönlendiriyor, aklınızda yetkili servisinin çok olmasının bir avantaj olacağı düşüncesi varsa tekrar gözden geçirin derim. Birisi kötü çıksa diğeri çözer diye düşündüm ama o kötü çıkana mahkum kaldık. Eşime dostuma kesinlikle daha uygun fiyat/performans kitlerini tavsiye ediyorum (LPG konusunda sıfır teknik bilgiye sahibim), siz de iyi araştırın.

• quote:

Böyle bir cevap olmaz. Nerden biliyorsunuz diye sorarlar adama? Ankarada cadillac escalade yenadam gibi montaj yapacak yer bulamadık??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

quote:

Böyle bir cevap olmaz. Nerden biliyorsunuz diye sorarlar adama? Ankarada cadillac escalade yenadam gibi montaj yapacak yer bulamadık??

KAYRA OTOGAZ TUFAN USTA . PRİNS LPG MENDUH USTA. bir bakın derim. fikriniz değişebilir
  • Kayra Otogazın işçiliğini bilmem ama ticaret ahlakı sıfır. Telefonda 2100 TL taksitli fiyat verdiler, bayiye gittim 2250'den 2200'e zor düştü. Üstelik 50 liranın pazarlığı olmaz diye iki saat laf anlatan adam anlaşıldıktan sonra 30 TL gaz (hadi bu neyse) 20 TL bilmem ne parça istedi. 20 TL için yaptıkları -bunu en başından söylemedikleri halde- çok ayıp. Ben taktırmadım, kimsenin kimseyi kandırmasın.
  • benimde kesinlikle tavsiyem menduh usta olur dört dörtlük kaliteli bir usta ve sanatkar saygılar
  • En iyi montajı hangi servis yapıyor bilmiyorum ama en kötü montajı Sait Usta LPG nin yaptığı kesin.
    3 ayda 20 kez sanayiye gittim. Araç hala adam olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.