Mevcut iki fiat marka aracımız için de Birmot yetkili servisine gidiyorum fakat gerek kullandıkları yağ (opar olio) içime sinmediği için gerekse düzgün bir randevu sistemleri olmadığı için (abi sabah saat 8:00'de getir, sırayla alıyoruz diyor sonra öğlene kadar arabam çıksın diye bekliyorsunuz) başka bir yetkili servis arayışındayım. Daha önce gittiğiniz işçilik ve hizmetlerinden memnun kaldığınız yetkili servis önerisinde bulunursanız sevinirim. İyi günler.
Ben egea için işyerime yakın olduğundan 2 kez talip oto da bakım yaptırdım memnunum ilgililer bakım yapılırken. Ama formen leri (Ali bey) ufak tefek şikayetler ile gittiğinizde "bunlar olur, bu paraya normal, arabayı çok dinlemeyin" tarzı yaklaşımlarda bulunup çözüm üretmek istemiyor. Yani bu konuda servisin suçu yok servis ilgili ama bu abimiz fazla ilgisiz. Evimin yakınında os-ka var ona gittiğimde bu ufak tefek sorunlar için iyice dinleyip çözüm üretmek istiyor. Orda da Ahmet bey var bu işin başında fazla ilgili bir abimiz tavsiye ederim. Bakım yaptırmadım os-ka da ama şunu ekleyebilirim. Talip oto çalışanları çok genç, os-ka da ise orta yaş ve üzeri. Yani olaya tecrübe diye bakarsak os-ka daha mantıklı gibi. Ayrıca sirkülasyonun fazla olmadığını göster.
Os-ka da Ahmet bey ayrıca bakımlar için aracınızı siz getirin ben sizi işyerinize bıraktırır veya iş yerinizden arabayı aldırırım diye teklif etti o yüzden bundan sonra orayı tercih ederim. Muhtemelen bakım sonrası da arabayı bana gönderecektir onu sormadım