Şimdi Ara

2016 Audi a6 2.0 tdi quattro yorum ve görüsler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
6.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• audiye yakışmayan kalitede bir iç mekana sahip.
    linç tayfa gelmeden otopark testini izleyip arabanın içine baksın.
    arabadan az bişey anlayan e sınıfına yakışmadığını anlar o malzemelerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 15 Haziran 2016; 17:40:41 >
  • 2015'te 100.000 ile 170.000TL arası araç arıyormuşsun.
    Sonra yıl içinde yine X5,PANAMERA,CLS,A7 konuları açmışsın.

Tamam trollsun fakat bence vazgeç dostum adam gibi muhabbet et ortam güzel , iyi insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 15 Haziran 2016; 17:44:36 >
  • Adam alcam dememis arabayi tartisalim demis konuya gelirsekde bence hak etmiyor yurt disinda daha ucuz olan arac nasil burada bmw mercedesden pahali oluyor anlamiyorum dogusun sokmaya calistigi bir kazik var burda ici gecmis tdi motor ic mekan kaliteli degil surus olarak ne bi bmw konfor olarak ne bi mercedes onden cekis sonradan bi quatro diye 4 ceker koyuyorlar onada dunya para aliyorlar arabaya agirlik yapiyor bmwdeki gibi 4 cekere daha guclu motor anlayislari yok kasasi degisir sadece farlarla oynanir oynanir dedigim inceltilir hani biraz bakin 10 senede ne degisim gecirmis diye kasada en ufak bir sekil yok biraz kaputa cizgi biraz fara ayar allayip surmusler piyasaya alanda zaten genelde ya koruma arabasi icin kiralamacilar oluyor filo aliniyor yada bazi degisik lan audi ne araba be tipleri var alanlar onlar oluyor ama bana sorarsaniz bu fiyatlarla degmez arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Adam alcam dememis arabayi tartisalim demis konuya gelirsekde bence hak etmiyor yurt disinda daha ucuz olan arac nasil burada bmw mercedesden pahali oluyor anlamiyorum dogusun sokmaya calistigi bir kazik var burda ici gecmis tdi motor ic mekan kaliteli degil surus olarak ne bi bmw konfor olarak ne bi mercedes onden cekis sonradan bi quatro diye 4 ceker koyuyorlar onada dunya para aliyorlar arabaya agirlik yapiyor bmwdeki gibi 4 cekere daha guclu motor anlayislari yok kasasi degisir sadece farlarla oynanir oynanir dedigim inceltilir hani biraz bakin 10 senede ne degisim gecirmis diye kasada en ufak bir sekil yok biraz kaputa cizgi biraz fara ayar allayip surmusler piyasaya alanda zaten genelde ya koruma arabasi icin kiralamacilar oluyor filo aliniyor yada bazi degisik lan audi ne araba be tipleri var alanlar onlar oluyor ama bana sorarsaniz bu fiyatlarla degmez arkadas

Alacam demese de onu dile getiriyor aslında zaten diğer konularına bakın anlarsınız demek istediğimi
    O saydığım araçları almak için açmış konuları

• araç vw passatın pemium havası verilmiş hali doğuş grubundan porsche bile almam
  • 5 ve E'ye göre tek avayaji ilk alım maliyeti..Onun haricinde zerre önde olduğu bir konu yok.Dışarıdan çok cafcaflı lux duruyor ama kalitesi hiçte öyle değil.Bir E class a6 dan daha üst sınıfmis gibi hissettiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

2015'te 100.000 ile 170.000TL arası araç arıyormuşsun.
    Sonra yıl içinde yine X5,PANAMERA,CLS,A7 konuları açmışsın.

Tamam trollsun fakat bence vazgeç dostum adam gibi muhabbet et ortam güzel , iyi insanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

audiye yakışmayan kalitede bir iç mekana sahip.

Sacmalamissin net

• Yapmayın böyle üzmeyin VAG ın büyük ortağı Cihanair Bey'i..O bize lazım..Bak Audi cici
  • O paranın hakkini veren araba

• Yahu ne adamlar var inanamazsın. Adam doğuştan porsche bile almam demiş :)

Bakın porsche:) yazarken bile zorlandım.

Kıyamam ya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kızdırmayın chanairlines ve saz arkadaşlarını.(şakşak takımı) O bir kere vag group. Nasıl dandik olabilir, nasıl kötü olabilir? Nasıl süslü bazat olabilir. A4'e süslü jetta, a6'ya da süslü bazat diyorlar utanmadan. Saçmalamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

audiye yakışmayan kalitede bir iç mekana sahip.

Sacmalamissin net

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 16 Haziran 2016; 13:25:00 >

• Sen merak etme panamera ve a7 haric hepsini aldim bindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi you26 -- 16 Haziran 2016; 16:20:23 >
  • Bu foruma Porsche ü bile sorsan ona bile vag diye kötülerler(yukarıda kötülemişler bile) ama Volvo desen göklere çıkarırlar hele hele Mazda dersen senden iyisi olmaz anlam veremediğim aşırı bir düşmanlık var ama onlara parayı versen koşa koşa doğuşa giderler (ay sonu satış rakamları güzel bir örnek). Konuya gelecek olursak ha iyi olabilir kötü de olabilir tipi çoğu kişiye sıkıcı gelebilir sen sevebilirlisin en iyisii bir boş olduğun bir gün gidip 1 saat arabalara bakmak o Zaman en doğru bilgiye ulaşırsın bakma sen buradaki fanboylara veya testlere çünkü herkesin arabadan beklentisi farklıdır kimi konfor der kimi sürüş keyfi der malzeme kalitesi der vs vs özetleyecek olursak en iyi ve doğru yorumu kendin giderek öğrenirsin bu forumda çok fazla Vag düşmanıda var fanboyuda o yüzden yazılanların çoğuna aldırış etme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 A4 Avant Quattro aracım var. Genel olarak fazlasoyla memnunum, VW sevmeyen Audi ye bayılan bir insanım. Bahsi geçen araç için yorumum şu o kasaya o motor az gelir imkan olacak 3.0 tdi Quattro veya 2.0 tfsi Quattro binecekain 190 Hp makine o şaseye göre 1 tık geride. Yol tutuş, konfor ve performans olarak efsane araç görsellik konusunda benim hoşuma gitmese almazdım ama şahsi görüşüm BMW ve Mercedes daha kaliteli bir algı ve görsellik sunuyor
     2016 Audi a6 2.0 tdi quattro yorum ve görüsler

• quote:

Orijinalden alıntı: zivrisinek

2013 A4 Avant Quattro aracım var. Genel olarak fazlasoyla memnunum, VW sevmeyen Audi ye bayılan bir insanım. Bahsi geçen araç için yorumum şu o kasaya o motor az gelir imkan olacak 3.0 tdi Quattro veya 2.0 tfsi Quattro binecekain 190 Hp makine o şaseye göre 1 tık geride. Yol tutuş, konfor ve performans olarak efsane araç görsellik konusunda benim hoşuma gitmese almazdım ama şahsi görüşüm BMW ve Mercedes daha kaliteli bir algı ve görsellik sunuyor
    Konuyu hortlaşmışsınız ama bulmuşken sorayım. Ben de 1.4 tfsi a4 avant kullanıcısıyım ve a6 avanta terfi etmek için fırsat kolluyorum. İki çeker almak istemiyorum ve mümkünse 2.0 tfsi istiyorum ama piyasada yok denecek kadar az (mecbur ikinci el olacak maalesef güncel fiyatlardan dolayı). Tdi motor ve quatro kombinasyonu nasıl? 2015-2017 modeller arasında donanım ve motor olarak fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 18 Temmuz 2020; 21:56:4 >

• Ustam A6 hangi kasa ve hangi motor arıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.