Şimdi Ara

Yabancı Plakaların Çevirmeye Girmedikleri Doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanya'dan gelen bir arkadaşım, yabancı plaka araçların trafik çevirmesine tabi tutulamayacağını söylüyor. Milletvekili çocuklarının araçlarının çevirmeye alınamadığını biliyordum ama bu yabancı plaka işi doğru mu merak ettim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emniyeti arayıp bir sorun.

• Resmi olarak oyle bir sey yok ama mecbur kalmadikca polis ugrasmiyor. Ruhsat dili farkli, icindeki surucunun de dili farkli olma ihtimali var.

• Cumhurbaşkanınin oğlu gemiciklere yabancı bayrak takıyor vergi vermiyor. Biz TR plaka taktigimiz 2.el araclarimiza herşeyi tam oduyoruz. Olm ne biçim hayat bu ya.

• Binek araçları bilemem ama yabancı tırlar ceza yese bile ödemediklerini biliyorum,köprüden kaçak geçiyolar bu yüzden hep sonra elini kolunu sallayarak çıkıp gidiyorlar.Yurtdışında durum aynı değil tabi ülkeden çıkış yaparken paşa paşa ödetiyorlar cezayı
    Bizde bi boşluk var bu konuda haberlerde izlemiştim

Çevirmeye girerler ama yedikleri cezayı ödüyorlarmı muamma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 5 Şubat 2016; 14:48:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Binek araçları bilemem ama yabancı tırlar ceza yese bile ödemediklerini biliyorum,köprüden kaçak geçiyolar bu yüzden hep sonra elini kolunu sallayarak çıkıp gidiyorlar.Yurtdışında durum aynı değil tabi ülkeden çıkış yaparken paşa paşa ödetiyorlar cezayı
    Bizde bi boşluk var bu konuda haberlerde izlemiştim

Çevirmeye girerler ama yedikleri cezayı ödüyorlarmı muamma
    Edirne'de çevirmeye girdiğimde, arkamdan Sofya(Bg) plakalı Bmw X6'yı kontrol için durdurdular yani yabancı plakalı araçların çevirmeye girmeme gibi bir durumları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seco917 -- 5 Şubat 2016; 14:50:08 >
  • güzel güzel çeviriyorlar hocam. beni çevirmişlerdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Almanya'dan gelen bir arkadaşım, yabancı plaka araçların trafik çevirmesine tabi tutulamayacağını söylüyor. Milletvekili çocuklarının araçlarının çevirmeye alınamadığını biliyordum ama bu yabancı plaka işi doğru mu merak ettim?

Almanya'dan gelen arkadaşınız yanlış biliyor.

Yabancı plakalı araçlar çevirmeye girer.

Arkadaşınızın demek istediği, yabancı plakalı araçlara yazılan cezalar ödenmiyor, gibi bir şeydir. Ki doğru olan budur. Ama çevirmeye girerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panthera52

quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Almanya'dan gelen bir arkadaşım, yabancı plaka araçların trafik çevirmesine tabi tutulamayacağını söylüyor. Milletvekili çocuklarının araçlarının çevirmeye alınamadığını biliyordum ama bu yabancı plaka işi doğru mu merak ettim?

Almanya'dan gelen arkadaşınız yanlış biliyor.

Yabancı plakalı araçlar çevirmeye girer.

Arkadaşınızın demek istediği, yabancı plakalı araçlara yazılan cezalar ödenmiyor, gibi bir şeydir. Ki doğru olan budur. Ama çevirmeye girerler.
    yabancı plakalı araç çevirmeye girer. aracı ruhsat sahibinden başkası kullanıyorsa eğer araç bağlanır diye biliyorum.

• Yabancı plaka araçlar asla hız sınırına uymaz. Çünkü onlara ceza yazılmıyor. Yazılsa ödenmiyor.
    Çünkü burası üçüncü dünya ülkesi

• Olabilir mi öyle birşey sizce. Polis prosedurle ugrasmamak için görmezden geliyordur sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • giriyor üstat, yaklaşık 2 sene önce Avusturya plaka araçla 300 küsür lira ceza yedik kartal sahilde hız limitinden dolayı prosedür diye bir şey de olduğunu da sanmıyorum
    normal Türk plaka araçmış gibi yazdı cezayı bu kadar basit istesinler yeter ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Cumhurbaşkanınin oğlu gemiciklere yabancı bayrak takıyor vergi vermiyor. Biz TR plaka taktigimiz 2.el araclarimiza herşeyi tam oduyoruz. Olm ne biçim hayat bu ya.

yaw iftira atmayın mübarek insanlara çarpılacaksınız

çevirme deyince karnım acıktı şimdi, piliç çevirme güzel olurdu

• Olacak iş mi hocam bu,tüm teröristler yabancı plaka ile dolaşırdı böyle bir durumda

• Çevirmeye girerler. Ama yabancı plakaya ceza olayı biraz sıkıntılı ciddi takip; sistem gerekiyor. Türk plakalı arabayla Berlin ve Kophenagda park, Çek cumhuriyetinde vinyet, Bosnada otomatik radardan ceza yedim hiç birinide ne arayan ne soran olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Cumhurbaşkanınin oğlu gemiciklere yabancı bayrak takıyor vergi vermiyor. Biz TR plaka taktigimiz 2.el araclarimiza herşeyi tam oduyoruz. Olm ne biçim hayat bu ya.

gemi var gemicik var lütfen karıştırmayalım...

herkes kredi çekebilir bankalardan ne var bunda.

tabi yersennnnnnn... ama maalesef ülkemiz hayvancılık sektörü bakımından gelişmişlik gösterdiğinden yiyenler bolca var
  • Diyorum ya zerre hakkım geçiyorsa haram olsun. Vatandaşı sömürüyor bu devlet. İktidar sahipleri yapacaklarını yapıyor plakanın derdine mi düştünüz güldürmeyin beni

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Diyorum ya zerre hakkım geçiyorsa haram olsun. Vatandaşı sömürüyor bu devlet. İktidar sahipleri yapacaklarını yapıyor plakanın derdine mi düştünüz güldürmeyin beni
    Benim bildiğim kadarıyla sınırdan çıkarken cezaları ödemeden çıkartmıyorlar. Ne kadar doğru bilgi bilmiyorum tabi.
  • Çevirmeye girmiyorlar gibi bir durum yok. Hatta ceza yazılıyor ama çıkış yaparken bu cezayı ödemeden rahatlıkla çıkabiliyorlar ülkeden ne yazıkki. Durum bundan ibaret.

• Öyle olsa suçlular hep yabancı plaka araç kullanır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.