Şimdi Ara

GARANTİ SÜRESİ UZUN VEYA UZATILABİLEN TV MARKASI VAR MI?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tv'lerde garanti süreleri 2 yıl, bana daha uzun garanti veren veya en azından küçük bir miktar ek ücret karşılığı garantiyi uzatan marka lazım...

var mı?..

• Buyuk magazalar teknosa, bimeks, vatan extra 3-5 yil garantiyi kasko olarak hatiri sayili fiyata satar .. Karinca yazilarla televizyonun max. %60 ederini oderler .sure sonunda kendi anlastiklari bir firmaya sizi yonlendirirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet atdin

Buyuk magazalar teknosa, bimeks, vatan extra 3-5 yil garantiyi kasko olarak hatiri sayili fiyata satar .. Karinca yazilarla televizyonun max. %60 ederini oderler .sure sonunda kendi anlastiklari bir firmaya sizi yonlendirirler

cevap için teşekkürler...

tv'yi alırken bana da satmaya uğraşmıştı eleman 2 yıl önce yanılmıyorsam 200'lü bir rakam istemişlerdi ama yaptırmamıştım, çünkü onu arıza durumları için değil başka risklere karşı olduğunu düşünmüştüm...

bende şu an samsung 40d6000 3d led tv var ve dün akşam ekranda dikey çizgiler oluştu, internetten baktım ve panel arızası olduğu yazılmış...garanti süresi geçen ay dolmuştu, yani garanti yok...

o kaskoyu yaptırmış olsaydım bu arızayı karşılar mıydı?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 23 Ağustos 2014; 20:36:53 >

• Benim 51d550 plazma tv im garanti bitiminden 2 ay sonra kendi kendine kapandi bir daha acilmadi 680 tl masraf cikardilar bende yaptirmadim. İsin ilgonc yani d serisi giris modellerinin hepsinde kondansator hatasi oldugundan 2 yil omru oluyor yani sure sonunda sisip bozuluyor... Dikkat! Abd ve avrupa hatayi kabul edip ucretsiz tamir ederken bizde bye bye yada parayı bye

• quote:

Benim 51d550 plazma tv im garanti bitiminden 2 ay sonra kendi kendine kapandi bir daha acilmadi 680 tl masraf cikardilar bende yaptirmadim. İsin ilgonc yani d serisi giris modellerinin hepsinde kondansator hatasi oldugundan 2 yil omru oluyor yani sure sonunda sisip bozuluyor... Dikkat! Abd ve avrupa hatayi kabul edip ucretsiz tamir ederken bizde bye bye yada parayı bye

almadan önce tv tavsiyelerini takip etmiştim, en çok övgü alan tv'lerden biri 40d6000 idi...hatta plazma almadık çünkü millet panel ömrü kısa en fazla 10 yıl diyordu, en az 10 yıl sorunsuz kullanırız diyerek led aldık ama 2 yılda öldü...

siz ne yaptınız yeni tv aldınız mı?..

artık uzun vadeli düşünmüyorum, çok araştırıp çok düşündük aldık ama hüsrana uğradık, tavsiye edebileceğiniz marka/model var mı?..

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Buyuk magazalar teknosa, bimeks, vatan extra 3-5 yil garantiyi kasko olarak hatiri sayili fiyata satar .. Karinca yazilarla televizyonun max. %60 ederini oderler .sure sonunda kendi anlastiklari bir firmaya sizi yonlendirirler

tv'yi alırken bana da satmaya uğraşmıştı eleman 2 yıl önce yanılmıyorsam 200'lü bir rakam istemişlerdi ama yaptırmamıştım, çünkü onu arıza durumları için değil başka risklere karşı olduğunu düşünmüştüm...

bende şu an samsung 40d6000 3d led tv var ve dün akşam ekranda dikey çizgiler oluştu, internetten baktım ve panel arızası olduğu yazılmış...garanti süresi geçen ay dolmuştu, yani garanti yok...

el fatiha çekin..panelin değişimi televizyınun fiyatı kadar eder..o kadar para ve 2 yıl ömür..garantiyi uzatsaydınız paneli mecbur kendileri değiştirirdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: elif_0025

quote:

quote:

el fatiha çekin..panelin değişimi televizyınun fiyatı kadar eder..o kadar para ve 2 yıl ömür..garantiyi uzatsaydınız paneli mecbur kendileri değiştirirdi..

o tarihte mağazanın bana satmaya çalıştığı kasko garantiyi mi uzatıyordu bilmiyorum, garanti uzatma servis kuruluma geldiğinde oluyor diye biliyorum, servis böyle bir teklifte bulunmamıştı o zaman...

aynı mağazadan siemens çamaşır makinası da almıştım, servis kuruluma geldiğinde +4 yıl ek garanti teklif etmişti kabul etmiştim, ama tv'ler için o zamanlar böyle bir ek garanti yoktu sanki, şu an var mı onu da bilmiyorum ama yeni tv almak için ek garanti veren bir marka var mı diye araştırıyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onun için diyorum bu Uzakdoğulu markalara bulaşılmaz.dandik kısa vadeli parçalar kullanıyorlar ne çin ne kore nede çin menşeli Vestel..en iyisi japon markaları.para verdinmi dayanıklısını almak en mantıklısı.onlardada sorunlu tvler çıkıyor çıkmıyor değil ama sorunlu tv çıkma riski daha az..eski tvnizi izleyebildiğiniz kadar izleyin.bu samsugda garanti bittikten sonra sorunların baş göstermesi çok yaygınmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif_0025 -- 24 Ağustos 2014; 0:30:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elif_0025

onun için diyorum bu Uzakdoğulu markalara bulaşılmaz.dandik kısa vadeli parçalar kullanıyorlar ne çin ne kore nede çin menşeli Vestel..en iyisi japon markaları.para verdinmi dayanıklısını almak en mantıklısı.onlardada sorunlu tvler çıkıyor çıkmıyor değil ama sorunlu tv çıkma riski daha az..

forumlarda herkes samsung diyordu...yerlilerden uzak durun, lg'nin de servisi berbat, sony eski sony değil, panasonic piyasadan çekiliyor deniyordu...biz de en çok tavsiye edilen bu diye aldık ama şansımıza bu oldu...

mecbur alırız yeni bir tane ama bu sefer 2.000 lira vermem tv'ye...var mı bu dönemlerde önerebileceğiniz sağlam bir model 1.000 civarı?..
  • quote:

quote:

Benim 51d550 plazma tv im garanti bitiminden 2 ay sonra kendi kendine kapandi bir daha acilmadi 680 tl masraf cikardilar bende yaptirmadim. İsin ilgonc yani d serisi giris modellerinin hepsinde kondansator hatasi oldugundan 2 yil omru oluyor yani sure sonunda sisip bozuluyor... Dikkat! Abd ve avrupa hatayi kabul edip ucretsiz tamir ederken bizde bye bye yada parayı bye

almadan önce tv tavsiyelerini takip etmiştim, en çok övgü alan tv'lerden biri 40d6000 idi...hatta plazma almadık çünkü millet panel ömrü kısa en fazla 10 yıl diyordu, en az 10 yıl sorunsuz kullanırız diyerek led aldık ama 2 yılda öldü...

siz ne yaptınız yeni tv aldınız mı?..

artık uzun vadeli düşünmüyorum, çok araştırıp çok düşündük aldık ama hüsrana uğradık, tavsiye edebileceğiniz marka/model var mı?..

Benim tv evde tamir etmedik cunku. Samsung Teknik Servis muduru cok ilgilendi inceleleriyyle ve analizleriyleikna etti 6 ay sonrasi icin parca garantisi veremeyiz siz en iyisi yeni tv alin denildi.. Simdi evimde calismayan sus tvim disinda tv yok

• benim tv'nin durumu bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 24 Ağustos 2014; 17:07:56 >

• Bence pıonner tv diyeceğim ama türkiyeden satışı kaldırılmış(karaborsaya)düştüğünden..şimdi aynı şeyi Panasonic için yapıyorlar zaten Panasonic ararsanız kolay kolay satış noktalarında bulunmuor internetteki fiyatlarıda uçuk.yani türkiyede dandik ürünler satılsın diye kaliteli ürünlerin piyasadan çekilmesi için herşey yapılıyor..tavsiyem Panasonic,sharp,sony bunlardan birini alın mümkünse en fazla garantilisini.
  • arçelikten ziyade mümkünse beko almaanızı öneririm..ihraç markası olduğundan daha özenli ve kaliteli yapıldığını birkaç yerde okumuştum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif_0025 -- 26 Ağustos 2014; 21:41:35 >
  • Minareyi çalan kılıfını hazırlar.

Garanti süresinin uzun olması neye yarar, adamın iş yapmaya niyeti yoksa.

Buyrun 7 yıl garantili ürün alan engelli bir arkadaşın düştüğü durum.

https://www.engelliler.biz/forum/olaylar-tutumlar-ovguler-yergiler/1133-kiniyorum-vestel-7-yil-urun-garantisi-uygulamasi.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.