Şimdi Ara

Yetkili serviste park sensörü taktıran oldu mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar megane 98 2.0 rxt aracımız var.Gözümüz gibi bakıyoruz ve çok memnunuz.Bende ehliyeti yeni aldım ve araç bahçemizde duruyor birçok kez geri ileri yapmak gerekiyor ve birkez çıkarken arkaya değdirdim.Bende babama söyledim park sensörü işini bugünde servise gittik 100 ytl sadece ses 125 ytl ekranlı olanıymış işçilik hariç.Daha önce ekranlı taktıran varsa ekranda neler olduğunu söyleyebilir mi acaba?Cisimin ne tarafta olduğu vs gözüküyor mu?Sadece cm yazıyorsa sesten farkı olmayacak.Siz hangisini önerirsiniz?

• babamda 1997 laguna var 2005 senesinde renault servisine takdırdık fakat o kadarda memnun olmadık olup olmadık yerlerde ortalığı yıkıyordu arka ve ön tamponlara 5er adet göz taktılar ekranlı olarak gördüklerim gayet güzel gösteriyor ekranı ön cama bir nesne yardımıyla tutturuyorsun yani işini görür taktırmışken iyisini taktırın
  • biz sadece arka taktırıcaz inş iyi çıkar.
  • Ben de arabama taktırdım 3 sene önce ve çok memnunum. 10 cm mesafeye kadar hem sesli hem de görsel olarak ölçüyor ve uyarıyor...

• göstergede cismin hangi tarafta olduğu belli oluyor mu acaba?Mesela geri gelirken yüksek kaldırım varsa ona mı yaklaşıyoruz arkadaki arabaya mı bunu görebiliyorsak harika.Biri 100 biri 125 se bende büyük iht ekranlı taktırıcam normalde yarın taktırıcaktık ama bir aksilik çıktı maalesef haftaya kaldı.Sana kaça maloldu ?

Birde uyarı kaç m de başlıyor ve basamakları nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mk4Ever. -- 3 Mayıs 2010; 21:42:49 >
  • Benimki yatay olarak düşünürseniz, en yakın hangi cisim varsa onu ölçer. Yani kaldırımı görmeyebilir, alçak seviyede ise. Ama yukarıdaki resimde park sensörümün görüntüsüne bakarsan, sağ taraftaki bir cisme daha yakınım. En yakın hangi cisim varsa onu sayılı bir şekilde gösteriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cat33

Benimki yatay olarak düşünürseniz, en yakın hangi cisim varsa onu ölçer. Yani kaldırımı görmeyebilir, alçak seviyede ise. Ama yukarıdaki resimde park sensörümün görüntüsüne bakarsan, sağ taraftaki bir cisme daha yakınım. En yakın hangi cisim varsa onu sayılı bir şekilde gösteriyor...

anladım teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takılıyor.Bu işte bence tek marka var oda cenmax.
  • bir türlü gidemedik servise bikaç aksilik yüzünden inş bu hafta içinde salı çarşamba gidicez.Herhalde yetkili servisler cenmax kullanıyor değil mi?Ekranlı mı önerirsiniz sadece sesli mi arada 25-30 ytl varsa?
  • Öyle biliyorum ben cenmax olması lazım.Başka bişey taktırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sktem

Öyle biliyorum ben cenmax olması lazım.Başka bişey taktırmayın.

sonunda taktırdık.Cenmax parkmatic.Ekranlı ile ekransız arasında 5 ytl fark vardı ekranlı taktırdık tabi
    Ekranda cm yazıyor be altında 4 tane işaret var.Cisme ne taraftan yaklaşılırsa o taraf yanıp sönüyor ve 7-8 ses değişimi var en son 20 cm kala kesintisiz oluyor orda durmak lazım
    Taktırmayı düşünen ark lar için alet 125 ytl idi.İşçiliğe de 50+kdv dediler ama hep aynı servise gittiğimiz için indirim kafan derken 155 e maloldu montaj ile birlikte.Kolay sanıyordum fakat tampon söküldü delikler açıldı ve çok ustaca döşendi ortada hiç kablo vs yok.Megane 1 lerin siyah bir şerit oluyor tamponda.Oraya takıldı ve hiçte belli olmuyor dikkat edilmezse.Şuan itibariyle çok memnunum.Denemeler yaptım hesaplamalar doğru.Artık korkmadan geri geri yanaşabiliyorum

• yukarıdaki sensörün aynısından bende de var foto eklerim bi ara çok memnunum ayrıca
  • Arkadaşlar bende clio3'üme serviste taktırdım, fakat şöyle bir sorun var. Benim sensör hem ön hemde arka.

1. Yağmurlu havada giderken ön sensörü manuel kapamak zorunda kalıyorum yağmurdan dolayı sürekli ötüryor. (Halbüki kardeşimin hyundai ön ve arka sensörü araç harekete geçtikten belli bir süre snr veya hızlandıktan snr otomatik devre dışı kalıyor).

2. Geri vitese ilk taktığımda sensör takılıyor sürekli ötmeye başlıyor ve mesafe göstergesi hata veriyor boşa alıp ikinci denememde düzeliyor.

Servise götürdüm bi işe yaramadı olan parama oldu.

Gerçekten önerececeğiniz en iyi marka hangisi olmadı hyundai servise gidip kardeşimdeki sensördenmi takmamı önerirsiniz?
  • Merhaba valeo park sensörü elimizde iki tip var biri ekranlı tip diğeri ekransız ikisde arka 4lü ekranlı olanın fiyatı 135 lira ekransız olanın fiyatıda 115 lira KDV DAHİL fiyatlarımızdır irtiabat için msn:otolamp@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.