Şimdi Ara

2001 2002 clio sport 1.6 yorumlarınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sahibinden.com/sahibinden_1_6_16v_clio_sport-29WQQaXQQ17212424WQQpXQQdisplayitem

temiz modiyifye yapılmamıs km si cok olmayan 2000 2001 2002 model clio sport 1.6 ların piyasası nekadar

alınırmı tavsiye edermisiniz?

vs vs..

şimdi bizde twingo var 1 2 ay içinde satıp para ekleyip almayı dusunuorz siz neler diyorsunuz. alırken neye dikkat edelim ilk arabam olucak bu

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

örnek.

http://www.sahibinden.com/sahibinden_1_6_16v_clio_sport-29WQQaXQQ17212424WQQpXQQdisplayitem

temiz modiyifye yapılmamıs km si cok olmayan 2000 2001 2002 model clio sport 1.6 ların piyasası nekadar

alınırmı tavsiye edermisiniz?

vs vs..

şimdi bizde twingo var 1 2 ay içinde satıp para ekleyip almayı dusunuorz siz neler diyorsunuz. alırken neye dikkat edelim ilk arabam olucak bu

Piyasasının 13.000-14.000 Tl arası olduğunu düşünüyorum.

Avantajları:

+ Motor performansı
    + Yakıt tüketimi
    + Yüksek "burulma direnci". Bu sayede daha az tıkırtı sesleri ve kasa esnemesi ..
    + Aksesuar seviyesi
    + Yol tutuş

Dezavantajları:

- Dar arka koltuk diz ve baş mesafesi
    - Ön emniyet kemerinin geride kalması
    - Çoğunlukla spor kullanım nedeniyle "temiz" 2'nci el bulmada yaşanan zorluklar
    - 1,4 ve 1,6 16V motorlara özgü yaşanan kaptör ve bobin problemleri
    - Bagaj hacmi

Eğer aracı 2 kişi (azami +1 çocuk) kullanacaksanız, tavsiye edilebilecek bir araçtır. Ancak, "temiz" olanları araştırmak lazım..

• teşekkurler

annemle ben kullanıyorum zaten arabayı.

şuanda twingo var 98 model ben daha perfromanslı ve parçası ucuz bir araç istiyorum.
    10 11 civarınada var denliyor otopazarlarında falan ama kazasız nasıl anlasılır napılır cokta anlamıyorum ilk araba alısım olucak bu.

peki iç plastik kalitesi nasıl bu araçlarda bilginiz varmı? cukurlarda takır tukur ses cıkıomu aracta
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

teşekkurler

annemle ben kullanıyorum zaten arabayı.

şuanda twingo var 98 model ben daha perfromanslı ve parçası ucuz bir araç istiyorum.
    10 11 civarınada var denliyor otopazarlarında falan ama kazasız nasıl anlasılır napılır cokta anlamıyorum ilk araba alısım olucak bu.

peki iç plastik kalitesi nasıl bu araçlarda bilginiz varmı? cukurlarda takır tukur ses cıkıomu aracta

Bence 11.000 TL oldukça düşük bir fiyat.. Bu fiyata çok daha düşük donanımlı 1,4 8V 75 BG Symbol alırsınız. Bu fiyat aracın problemli olabileceğini akla getiriyor.

Aracı almadan önce Renault yetkili servislerine gösterebilir, veya sanayide güvendiğiniz ustalardan yardım alabilirsiniz.

İç plastik kalitesi ise yeterlidir. En azından Twingo'dan iyi olduğunu söyleyebilirim.

• bunun yerine megane coupe yi tercih ederim.Hem daha alımlı, hem de daha geniş hacimli olduğunu düşünüyorum
  • oto pazarlarında falan acil ihtiyacı olanlar satıoms ucuza ole diolar arklar fln o piyasadayms diolar
  • arkadaslar bilgisi olan varsa sevininirm
    clio 1.6 16v 2003 model sport 4 kapı bi arac var 70000 de full+full dio fiyati nekadar olur bu aracın eleman 17000 tl istiyor sizce cokmudur
    acil cevap yazarsanız sevinirim.takasa giricem kendi aracımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordaxe

arkadaslar bilgisi olan varsa sevininirm
    clio 1.6 16v 2003 model sport 4 kapı bi arac var 70000 de full+full dio fiyati nekadar olur bu aracın eleman 17000 tl istiyor sizce cokmudur
    acil cevap yazarsanız sevinirim.takasa giricem kendi aracımla.

Clio Sport'lar 3 kapılıdır. Siz 5 kapılı olduğundan bahsetmişsiniz. 5 kapılı ise donanımı "Sport" değil, "Dynamique" dir.

Hangi versiyon ve hangi temizlikte olursa olsun, 17.000 TL 70.000 Km'deki 2003 model bir araca çok fazla.Bence, temizse bile 16.000 TL'den fazla vermeyin.
  • evet bende sasırdım arabayı gorunce arkasında clio sport yazıor ama 4 kapılı
    dijital klima xenon far sunroof deri dreksiyon simidi falan var aracın.
    bende garipsedim ve istediği fiyat cok garip geldi. cok tesekkür ederim....
  • Clio Sport candır...
    Renault'un yaptığı sayılı güzel arabalardandır. Çok sağlamdır. Sorun çıkarmaz. Çok rahat 500bin km gidebilecek atmosferik çok dayanıklı motoru vardır.
    Temizini bulursanız hiç düşünmeden alın. Şu aralar sunrooflu deri koltuklu temiz olanları 13binle 16bin arası gidiyor sanırım. Bende 4 yıldır bi tane var. Yok böyle bir araba!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.