Şimdi Ara

2001 bmw 318c yada yeni model dizel arabamı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: As cos

quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

Oturup mantıklı bir hesap yaparsak bir öğrenci olarak yaklaşık ayda 1500km yaptığını varsayalım ben bu civarda km yapıyorum...

BMW 318CI şehir içinde 10LT civarı yakıcak 100kmde bu 1500kmde 150LT benzin demek yani ayda yaklaşık 450YTL

Ford Focus dizel ise şehir içinde 6lt civarı yakıcak 100kmde 1500kmde bu 90lt mazot yapar yani yada yaklaşık 250YTL

Şimdi aradaki 200YTL senin için önemli bir fark mı bunu düşün ayda 200YTLye yapacağın karizmayı düşün gittiğin ortamda masaya Ford değilde BMW anahtarı koyacağını düşün bence sonuç ortada

3.18ci 13 litre rahat yakar

320CI 2000 motor 6 silindirle 12lt yakarken mi

• quote:

Orjinalden alıntı: hasan86_

bmw diyosa ona göre bi geliri olması lazım bu iş çocuk oyuncağı deilki veriyosa 22000eur 40milyar babası oğluna bmw alıyosa benzininide zahmet olmazsa koysun yani1.8lt motoru sizin kadar abartanıda görmedim bendede 3.5infiniti var aldığıma göre benzinide yığarım

1.000 CC lik motora LPG taktiranlar bile var Bu forumda pintilikte sinir yok.

Alistim ben. Sende alis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTRACTION -- 28 Mayıs 2007; 20:35:04 >
  • ascos musun ne ayaksın valla benim babam koymuyo sana babamın koyduğunu kim söyledi sen kimsin beni tanıyomuş gibi konuşuyosun geç bunları ben kendm koyarım benzinide onu düşünerek aldım ben o aracı lüx segmentte benznin lafını yapana gülerler ne dandik adamlarsınız ya senden izinmi alcam ben benzin koyarken herşeyin bi usturubu var pahalı araba alırsan benzinini düşünmezsin alırsın gelirin 10milyarsadüşünmezsin 2 milyarsaa lüx almazsın bu senin parana bağlıdır yani dizele benzinli lüx araba arasındabizim görüşümüz deil senin maddi durumun önemlidir ben bunu anlatmak istedim
  • benim arabam sakin kullanımda çok deil ama basarsan full depoyla ben şehir içi 350 390km civarı yol yapabiliyorum değişken anlatmak istediğim kullanım çok önemli km nekadar yakar bilmiyorum normalde fulllerim gitiği kadar yakıt olayından fazla anlamam açıkcası ama çok yakıyo diebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan86_

benim arabam sakin kullanımda çok deil ama basarsan full depoyla ben şehir içi 350 390km civarı yol yapabiliyorum değişken anlatmak istediğim kullanım çok önemli km nekadar yakar bilmiyorum normalde fulllerim gitiği kadar yakıt olayından fazla anlamam açıkcası ama çok yakıyo diebilirim

Depo kaç litre yada ne kadara doluyor?
  • 318 ci lar zaten 2000cc , 320 ci lar ise 2200 cc 170 hp,

ikiside şehir içi en aşağı 14 litre yakar, almayı düşünen arkadaş bunu göz önüne alsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

318 ci lar zaten 2000cc , 320 ci lar ise 2200 cc 170 hp,

ikiside şehir içi en aşağı 14 litre yakar, almayı düşünen arkadaş bunu göz önüne alsın.

2002 ve sonrası modeller için dediğin doğru ancak 1999dan 2002 ye kadar üretilen araçlar

318ci 1800cc 122HP 320CI ler 2000cc 150hp
  • OOo bmw + sıralı sıstem bırde lpg demek.Focusun ustune 2 mılyar daha koyup daha ıyı bır araba alman demek.
    Nerde bızım zamanımzdakı ogrencı hayatı.Otobus bıletlerı ucuzlasın dıye dua ederdık.Hatta dolmusa bınersem kantınde cay ıcemem dıye dusunurduk.Adamlar asmıs dızel focusu begenmıyorlar.Ne olacak bu genclık.benım tavsıyem sımdılık focusa bınmen ılerleyen zamanlarda bmw gıbı aracları dusunmen yoksa attan ınıp essege bınmıs gıbı olursun.
  • quote:

Oturup mantıklı bir hesap yaparsak bir öğrenci olarak yaklaşık ayda 1500km yaptığını varsayalım ben bu civarda km yapıyorum...

BMW 318CI şehir içinde 10LT civarı yakıcak 100kmde bu 1500kmde 150LT benzin demek yani ayda yaklaşık 450YTL

Ford Focus dizel ise şehir içinde 6lt civarı yakıcak 100kmde 1500kmde bu 90lt mazot yapar yani yada yaklaşık 250YTL

Şimdi aradaki 200YTL senin için önemli bir fark mı bunu düşün ayda 200YTLye yapacağın karizmayı düşün gittiğin ortamda masaya Ford değilde BMW anahtarı koyacağını düşün bence sonuç ortada

Su sonucu bırde bıze anlatsan cok ıyı olur walla.Sekıl olur fılan demıssınde.Adam lpg takacam dıyo.Sen o masanın ustune koydugun bmw anahtarını alıp daha sonra lpg cıde kapagı acarken kı sekıle bak Oyle karızma olacaksa hıc olmasın derım

Unutmadan ford anahtarı derken mustang de ford.Hatırlatayım dedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rochss -- 28 Mayıs 2007; 21:37:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rochss

quote:

Su sonucu bırde bıze anlatsan cok ıyı olur walla.Sekıl olur fılan demıssınde.Adam lpg takacam dıyo.Sen o masanın ustune koydugun bmw anahtarını alıp daha sonra lpg cıde kapagı acarken kı sekıle bak Oyle karızma olacaksa hıc olmasın derım

Unutmadan ford anahtarı derken mustang de ford.Hatırlatayım dedım

Mesajımı tam okudun mu ben benzinli ve dizel arasında 200YTL fark olduğunu yazdım Mustangin ford olduğunu bende biliyorum ama daha hiç bi mustang yada S2000 sahibinin Ford yada Honda kullanıyorum dediğini duymadım uyandıriyim istersen

• yorumlar için herkese teşekkür ederim..lpg gerçekten bütün karıizmayı berbat etcek o yüzden %80 bmw şu anda kafamda oluşan..peki bu arabayı 3 yıl sonra sattığımda zorlanırmıyım??
  • quote:

Orjinalden alıntı: malihede

yorumlar için herkese teşekkür ederim..lpg gerçekten bütün karıizmayı berbat etcek o yüzden %80 bmw şu anda kafamda oluşan..peki bu arabayı 3 yıl sonra sattığımda zorlanırmıyım??

Yeni kasa geldi ancak şöyle düşün 1999 modeller satılırken zorluk çıkarıyor mu çok fazla değil tabiki tek kapı olmasının dezavantajı var ancak piyasası oturmuş bir araç çok sorun olacağını zannetmiyorum
  • 320 almaya bak ama ben olsam sıfır bir araça değişmem
  • görende focus dizeli şahin felan zannetcek.
  • Öğrenciyim diyosan dizel tavsiye ederim,Focus,megane(sedan)
  • arkadaşlar 3.18c biri 84000 kmde diğeri 120000 kmde...
    120000kmde olan daha çok göze hitap edio içibej deri,19inç jant flnn
    84.000 olansa siyah deri jantları normal..
    siz hangisini tercih edersiniz??
  • tabiki yeni model dizel araba almalısıın eski model bmw artık herkeste var ayağa düştü gibi bişey bi karizmasıda kalmadı bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.