Şimdi Ara

2001 bmw 318c yada yeni model dizel arabamı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce bir öğrenci için her yönüyle hangisi daha mantıklı??
    2001 model bmw 3.18 coupe almak mı yoksa aynı parada olan ford focus vb dizel araba almak mı?

• dizel arabalar 2006 model ve üstü olucaktı onu yazmazyı unutmuşum..teşekkurler
  • zaten cevabını sen kendin vermişsin öğrenci adam harçlık usulü hayatta kalmaya çalışır ben kendimden biliyorum bu nedenle dizel diyorum bir depoyla 800-850 km yapmak diyorum annadın sen onu
  • benzinin altından kalkıcaksan bmw derim
    yok ben arabayı alırım ama yakıta yetişemem diyorsan dizel al tabiki hiç durma
  • bmw ye tüp taktırtsam nasıl olur sizce??
    ilerde satarken problem yaşarmıyım?
  • Tabiki BMW, adı yeter, duruşu yeter, atarsın lpg süperde uyumludur BMW le çiçek gibi gezersin, 2008 model dizel focus versinler yine BMW yi değişmem , o ipeksi sürüş keyfi kaç arabada var ki.... model yılını değil araba gibi araba kullanırsınız...
  • nede olsa yeni araba ben olsam focusu tercih ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben olsam bmw derim. bmwyi alan öğrenci binmesini de bilir :) şeklin olur bmw ile
  • bmw nin yeri çok ayrı az gez bmw yle gez bence pirestij ve karizma olarak dizellerle karşılaştırılamaz bu arada onlar aile arabası bmw genç spor ve katkat daha gösterişli bmw 318 dizel desen okey ama ci den bahsediyosun al bmw yi yap şekli derim sana sanki çokk mu yakıcak 1.8lt hani 3.0lt falan olsa anlarım dizel full depoya 850km yapar sen 650 yaparsın dizelin sesini çekmeye ağırlığını bence çekmeye deymez
  • quote:

Orjinalden alıntı: malihede

bmw ye tüp taktırtsam nasıl olur sizce??
    ilerde satarken problem yaşarmıyım?

3.18 ci ye tüp mü gülerler adama be
  • Bir kere BMW ile ford kelimesini aynı cümlede bile kullanmak yanlış. madem tercihlerin arasında BMW var, maddi olarakta alabilecek durumdasın al gitsin derim. servis, yedek parça olaylarıı düşünme. fordun parçaları bile pahalı. sen BMW 'yi al. nasılsa öğrencisin. arkadasların vardır. benzini ortak çekersiniz. aradaki farkta düşer.
  • Oturup mantıklı bir hesap yaparsak bir öğrenci olarak yaklaşık ayda 1500km yaptığını varsayalım ben bu civarda km yapıyorum...

BMW 318CI şehir içinde 10LT civarı yakıcak 100kmde bu 1500kmde 150LT benzin demek yani ayda yaklaşık 450YTL

Ford Focus dizel ise şehir içinde 6lt civarı yakıcak 100kmde 1500kmde bu 90lt mazot yapar yani yada yaklaşık 250YTL

Şimdi aradaki 200YTL senin için önemli bir fark mı bunu düşün ayda 200YTLye yapacağın karizmayı düşün gittiğin ortamda masaya Ford değilde BMW anahtarı koyacağını düşün bence sonuç ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@lken -- 28 Mayıs 2007; 19:10:27 >
  • Hem E46 hem de Coupe..Belki yakıta fazla para harcarsın ama emin ol çok müthiş bir araçtır,araçtan alacağın keyif ve karizması paha biçilemez..Yakıtı ve bakımları koymazsa kesinlikle BMW al
  • öğrenciyim ayda 3000 km yapıyorum... düsünemiorum 3,18 benzinli oldugunu altımda harclıgımdan eser kalmazdı herhalde ki dizel 307 ve 1,6 (LPG) rainbow a bile ara ara yakıt koymakta sıkıntı cektigim oldu bence dizel araba derim.LPG atarım diyorsan al ama BMW ve LPG hiç hoş durmuo

Ama iş prestije ve gösterişe gelince BMW cok agır basıo...

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 28 Mayıs 2007; 19:44:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

öğrenciyim ayda 3000 km yapıyorum... düsünemiorum 3,18 benzinli oldugunu altımda harclıgımdan eser kalmazdı herhalde ki dizel 307 ve 1,6 (LPG) rainbow a bile ara ara yakıt koymakta sıkıntı cektigim oldu bence dizel araba derim.LPG atarım diyorsan al ama BMW ve LPG hiç hoş durmuo

Ama iş prestije ve gösterişe gelince BMW cok agır basıo...

edit: imla

Ayda 3000km mi OHAAA.gif şehir dışına çok çıkıyosun galiba

• Öğrenci var öğrenci var.. Aylık gelire bağlı bence hangisinin alnabileceği!
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

Oturup mantıklı bir hesap yaparsak bir öğrenci olarak yaklaşık ayda 1500km yaptığını varsayalım ben bu civarda km yapıyorum...

BMW 318CI şehir içinde 10LT civarı yakıcak 100kmde bu 1500kmde 150LT benzin demek yani ayda yaklaşık 450YTL

Ford Focus dizel ise şehir içinde 6lt civarı yakıcak 100kmde 1500kmde bu 90lt mazot yapar yani yada yaklaşık 250YTL

Şimdi aradaki 200YTL senin için önemli bir fark mı bunu düşün ayda 200YTLye yapacağın karizmayı düşün gittiğin ortamda masaya Ford değilde BMW anahtarı koyacağını düşün bence sonuç ortada

3.18ci 13 litre rahat yakar

• bmw diyosa ona göre bi geliri olması lazım bu iş çocuk oyuncağı deilki veriyosa 22000eur 40milyar babası oğluna bmw alıyosa benzininide zahmet olmazsa koysun yani1.8lt motoru sizin kadar abartanıda görmedim bendede 3.5infiniti var aldığıma göre benzinide yığarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan86_

bmw diyosa ona göre bi geliri olması lazım bu iş çocuk oyuncağı deilki veriyosa 22000eur 40milyar babası oğluna bmw alıyosa benzininide zahmet olmazsa koysun yani1.8lt motoru sizin kadar abartanıda görmedim bendede 3.5infiniti var aldığıma göre benzinide yığarım

@Hasan86

Fx35 şehiriçi kaç litre yakıt tüketiyor ? Şehirdışı ne tüketiyor ? Genel olarak araçtan memnunmusun?

Yorum alabilirmiyim...

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan86_

bmw diyosa ona göre bi geliri olması lazım bu iş çocuk oyuncağı deilki veriyosa 22000eur 40milyar babası oğluna bmw alıyosa benzininide zahmet olmazsa koysun yani1.8lt motoru sizin kadar abartanıda görmedim bendede 3.5infiniti var aldığıma göre benzinide yığarım

heryerde havanı atmışsın.

Yığarım diye hava atma BABAM YIĞAR diye hava at bence

Karizmaya bak be sevsinler

İmzana yaz bence Infinity in olduğunu her mesajda söylemene gerek yok, bi kaç yerde gördüm,, heryerde mesajlarının ana teması şu: NISSAN INFINITY im var BENZİNİNİ YIĞARIM, PARASINI BASARIM

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.