Şimdi Ara

2004/2005 Honda Accord vs 2007/2008 Opel Vectra 1.9 Dizel hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 bine kadar otomatik sorunsuz keyifli donanimli bir arac bakiyoruz. Bu seceneklerden hangisi sizce? Farkli tavsiyelere de acigim. Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vectra 150hp derken 120hp çıkmasın, iki seçenek var
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Onu sonra dusunurum herhalde hocam. Sence hangisi bu araclardan?

• vectra 2.0 dizel kullanımıştım. sanırım 130 bg likti. Gayet atak bir araç. model yılının da yüksek olmasından dolayı vectra daha ön plana çıkar. Ama tasarım ve sorunsuzluk olarak da accord daha mantıklı. ikinci el olarak da vectra öne çıkar.
    Uzun süre kullanırım diyorsanız accord alınabilir.
  • Watta vectra , Tabiki Accord

• Vectra

• Vectra gerek kasa gerekse de ön konsol bakımından pek de hoşuma giden bir araç değil aslında. Ama dizel otomatik ve model yılı yüksek ve üst segment bir araç. Cazip geliyor gözüme bu yüzden. Yani gidip fiesta alacağıma Vectra 1.9 dizel otomatik alırım.

Accord ise kasa olarak fena durmasa da içi donanımı ve Honda olması sebebiyle hoşuma giden bir araç. Accord ları hep beğenmişimdir eski kasaları da kaliteli araçlardı. Otomatik vites ve motor konusunda duyduklarımdan dolayı güvendiğim bir marka model. İçi de hoşuma gidiyor yarı deri yarı kumaş koltukları direksiyonu ön konsolu.

Kısacası Honda Accord biraz daha önde benim için. Ayrıca uzun yıllar kullanmak gibi bir niyetim de var. Ben kullanmasam bile babama bırakacağım bir araç olur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fastcar-dan-2005-honda-accord-2.0-76.000km-emsalsiz-temizlikte-230194706/detay

Otomatik - Motor yani sorunsuzluk olarak hangisi daha iyidir? ikinci el değerine pek önem vermiyorum. Bir de bu iki aracın da motoru ve şanzımanı başarılı mıdır? Mesela alırken KM olarak 140.000km ye kadar bakarsam araç temiz kullanıldıysa tabii ki motor ve şanzıman açısından bu km sıkıntı yaratır mı?

• tugtim kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım araç arkadaşıma aitti ve 180 bin km deydi. Sanırım motor rektefiye istiyordu ve arkadaş elinden çıkardı. Tabi düzgün kullanılan bir dizelin 300 bini de görmesi çok zor değil. Ama ikinci el olunca daha önceden nasıl kullanıldığını bilemiyor insan.
    Honda motorda da şanzumanda da gayet iyidir. Ben şahsen sizin yerinizde olsam accordu tercih ederdim. ilandaki aracın km bilgisi doğruysa kaçırmamak lazım. Tabi galericilere de benim güvenim yok. Güvenilir ustalara iyice baktırmak lazım.
  • Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Benim de aklım Accord ta kaldı. Galerilere ben de pek güvenmem.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ilan-yeniden-yayinda-tertemiz-yeniden-satista-205567595/detay

iyi gibi bu mesela.
  • tugtim kullanıcısına yanıt
    40 bin civarına olan ilanlara baktım da, genelde km leri çok fazla. Sizin ilan ve bu paylaşacağım ilan fena değil. Nedense istanbul araçları da bana pek mantıklı gelmiyor. Malum sıkışık trafik, dur kalklar vs. aracı daha fazla yıpratır. Ama konyayı biliyorum. Sakin bir trafik akışı var ve dümdüz güzel yolları..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-144.000-km-hatasiz-degisensiz-full-plusfull-100-orginal-155-beygir-233019449/detay
  • Önceki aracım 2.4 Accorddu, sizede 2.4 tavsiye ederim çünkü daha performanslı ve yakıt olarak 2.0 olanlarla hemen hemen aynı yakıyor. Kasko değerinin %5 ini geçtiği taktirde vergiside 2.0 larla aynı. Ben 38.750 ye satmıştım şimdi 40 bin liraya temiz bir 2.4 bulunabilir. Ayrıca 2.4 ler donanım olarak en dolusu yani executive oluyor.

Birde aldıktan sonra şöyle 18 vossen jant ve 3.5 spor yay ile gayet spor hale getirebilirsin.
     2004/2005 Honda Accord vs 2007/2008 Opel Vectra 1.9 Dizel hangisi?

• Linkteki araç güzelmiş. Haklısın İstanbul ile bir olmaz İç Anadolu. Çok teşekkür ederim hocam.

Caner jantlar harika ama öyle yay falan yapmam ya. Çok spor olmasına gerek yok :)
  • Yakıt konusunda vectra dizel avantajıyla öne geçer ama geriye kalan herşeyde honda accord. 2.4 motoru 190-200 beygir ve vergisi 2.0 motorla aynı fiyat. 2.4 motor sadece tam paket yani executive ile geldi Türkiyeye ve çok dolu bir araçtır. Tavsiyem yakıta çok bakmıyorsanız 2.4 motor ACCORD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi

vectra 2.0 dizel kullanımıştım. sanırım 130 bg likti. Gayet atak bir araç. model yılının da yüksek olmasından dolayı vectra daha ön plana çıkar. Ama tasarım ve sorunsuzluk olarak da accord daha mantıklı. ikinci el olarak da vectra öne çıkar.
    Uzun süre kullanırım diyorsanız accord alınabilir.

2.0 dizeller 100hp idi, 2.2ler 125
    2.0 130 diye bir ünite yok
  • Alma kardeşim alma Opel vectra alma (kendi aracım vectra en kısa sürede satacağım)
    1- kafasına göre arıza çıkarır
    2- ön takımları berbat
    3- çok yakıyor
    4- Kütük gibi bir araba
    5- iç mekanı iğrenç
    6- kaba tasarımı çirkin
    7- elektronik arızası hiç bitmez
    Bir araba tozdan bozulur mu evet bozulur Opel vectra olursa bozulur.

Daha önce honda kullanan biri olarak diyorum ki Honda sahibine mutluluk huzur veren bir araçtır. Honda al keyfine bak. 3 kuruş fazla olsun Honda olsun. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki accord vectrayı 3 ile çarpar 10 a böler. Ne demek istediğimi vectra kullanıcıları bilir. Allah vectrayı benden uzak etsin bundan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Yakıt konusunda vectra dizel avantajıyla öne geçer ama geriye kalan herşeyde honda accord. 2.4 motoru 190-200 beygir ve vergisi 2.0 motorla aynı fiyat. 2.4 motor sadece tam paket yani executive ile geldi Türkiyeye ve çok dolu bir araçtır. Tavsiyem yakıta çok bakmıyorsanız 2.4 motor ACCORD.

2.4 accord lpg ile vectradan az yakıyordur diye tahmin ediyorum.

• Merhaba. Yorumunuzu cok ilginc buldum. Tesekkur ederim. 4-5-6 maddeler zaten kendini belli eden konular. Katiliyorum. Diger sorunlar hakkinda bilgim yok ama bu yorumunuzu degerlendirecegim.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlıyorum da olabilir. 1.9 luk motorda olabilir belki, zaten bg lerini de tam hatırlamıyorum. Ama nasıl 150 hıza çıktığımı farketmemiştim, gayet atik bir araçtı.
  • Ben Vectra kullandiginiza bile inanmıyorum kütük gibi kalas ve çirkinse neden aldınız ? Kusura bakmayında kullanmadığınız aracı millete kötü gösterince elinize ne geçecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Ben Vectra kullandiginiza bile inanmıyorum kütük gibi kalas ve çirkinse neden aldınız ? Kusura bakmayında kullanmadığınız aracı millete kötü gösterince elinize ne geçecek?

12.05.2015 den beri vectra aracım var benzinli 2004 model 170 binde. Yukarıdaki yorumlarımda da yalan varsa Allah buraya bir daha yorum yazmayı nasip etmesin.
    Bugün satmayı düşünüyorum aracımı. İnsanın kendi arabasından ne kadar soğuyabileceğini bu vectra da anladım. Saygılarımla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.