Şimdi Ara

OPEL Astra (2005-2008) hangisi en dolu araç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
25.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 30000 civarı bütçeyle yukarda söyledigim modellerde uygun bi astra h 1.6 arıyorum. fakat aracın hangisi en dolu modelidir hangisi en boşudur bilemiyorum eğer öğrenebilirsem daha iyi seçim yapabilirim sanırım
    -Elegance
    -Enjoy
    -Essentia
    -Cosmo

Bunları doludan boşa doğru sıralayabilicek olan varmı acaba ?

• Essentia => Enjoy=> Elegance=>Cosmo
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

Essentia => Enjoy=> Elegance=>Cosmo

en dolu olan cosmo sanırım ?
  • Ama malum sitede Essentia "modeli için sınıfının en dolu modelidir" yazarlar, yada en kötü full+full yazarlar, muhakkak ESP şıkkı da tıklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Ama malum sitede Essentia "modeli için sınıfının en dolu modelidir" yazarlar, yada en kötü full+full yazarlar, muhakkak ESP şıkkı da tıklıdır.

Sis farı olmayan araçta esp şıkkının tıklı oldugu o kadar ilan varki insan şaşıyor
  • Full olanlar Cosmo hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ama malum sitede Essentia "modeli için sınıfının en dolu modelidir" yazarlar, yada en kötü full+full yazarlar, muhakkak ESP şıkkı da tıklıdır.

opel sanırsam 2010 veya 2011 den sonra Essentia modelini dolu hale getirip Enjoy ve Essentia diye 2 modele indirdi enjoy dolu Essentia orta şuan... yani yeni model essentialar boş değil (H kasa için konuşuyorum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

quote:

opel sanırsam 2010 veya 2011 den sonra Essentia modelini dolu hale getirip Enjoy ve Essentia diye 2 modele indirdi enjoy dolu Essentia orta şuan... yani yeni model essentialar boş değil (H kasa için konuşuyorum)

evet yeni modellerde sadece 2 model var orta ve tam dolu şekilde . 3bin tl fark var aralarında ama benim düşündüğüm modellerde 4 5 farklı isim olunca buraya sormak zorunda kaldım
  • O parayı verdikten sonra arabada sunroof olsun isterim... İstedim, buldum aldım da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

O parayı verdikten sonra arabada sunroof olsun isterim... İstedim, buldum aldım da...

bizede bulda bizde alalım usta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckMD5

quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

O parayı verdikten sonra arabada sunroof olsun isterim... İstedim, buldum aldım da...

bizede bulda bizde alalım usta :)

Tavsiye ettiğim bir çok konuda herkes burun kıvırıyor, ama o fiyata full donanım (cruize yok sadece) C sınıfı araç bulabilen alsın... Mazda 3 Dynamic
  • o tarihler de cosmo yok. elegans da hb de yok diye bılıyom. yanı mıllet üfürüyor. 1.6tdi highline secıyorsun, araç 1.6 benzin&lpg trendline çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.