Şimdi Ara

1997-2001 arası Honda Accord veya Toyota Avensis alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıl olarak aşağı yukarı bu yıllarda üretilmiş avensis, accord gibi araçlar alınır mı? Fiyatları çok uygun. Benzinli 2000 cc motorlu olanları düşünüyorum. Parça bulunabilirliği ve fiyatı, işçiliği, sorunsuzluk, performans, yol tutuş, yakıt tüketimi gibi parametrelerde değerlendirme yapar mısınız? Biniciyim, en azından 5-6 yıl satmadan binmeyi planlıyorum. Muhtemelen lpg’li olanları alacağım, her ne kadar benzinle lpg arasındaki fiyat farkı azalmış olsa da. İleride farkın tekrar artması muhtemeldir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Parça bulunabilirliği: Her türlü parçası bulunur fakat aynı model corollanın farı kırıldığında 3 lira ise avensisin 5 liradır, accordun 7 liraya da çıkabilir. Küçük yerde iseniz corollanın farını esnafı dolaşarak bulursunuz, diğerlerini sipariş ederler.

İşçiliği: İyi bir japon ustası her türlü çözer, önemli olan iyi ustayı bulmak.

Sorunsuzluk: Japonlar ne kadar sorunsuz araçlar olsa da 20 yaşında araç. Geçmişteki bakım durumu ve şans faktörüne göre vezir de edebilir rezil de.

Yol tutuş: Fiyatına göre iyi yol tutar, tabi ki kıyaslamayı sensörlerle donatılmış yeni araçlarla yapmadıkça. Aynı model corolla, civicten iyidir mesela.

Yakıt tüketimi: Uzun yolda muadili c segment (kedigöz corolla gibi) araçlardan fazla yakmaz, şehiriçinde az biraz daha fazla yakar.

• Lpg üzer artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim, bilgilendirici oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.