Şimdi Ara

2001 Bravo almak üzereyim bi bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ustalar bütçeme en uygun araçlardan biri olduğu için bravo alma arifesindeyim ama sizlere birkaç şey soracaktım.Bir tane bravo buldum.

*Araç 215000 km’de şimdiki sahibi 5 yıl önce almış.Kilometre’yi genellikle uzun yolda yaptığını söyledi.Araçta lpg takılı ve ruhsata işli. Araçta değişen boya yok diyor sahibi tramerde de kazası çıkmadı Aracı almadan önce ekspertize sokacağım.

*.Sizce 200 bin üzeri km bu arabanın motorları için risk mi?Bu arabanın motorları kaç km’ye kadar sorunsuz gidiyor ortalama bilginiz var mı?Alırsam her an motor elimde kalabilir mi?

*Bravo’lar güvenlik açısından zayıf arabalar mı? Bilmediğimden soruyorum Tofaş gibi en ufak kazada dağılır mı? Euroncap’ten 2 yıldız almış o yüzden bir şüphe düştü içime.

*Birde bu km’de bravo alırken aracın başka nerelerine dikkat etmem gerekir.Kronik sorunları nereden veriyor araçlar?

Son olarak Fiyat 11.750 yazmış.10.500 teklif etsem ölücülük mü olur?Sizce ederi ortalama ne eder?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende marea sahibiyim, bilindiği üzere bu araçların kronik problemleri çok fazla var. ABS Sorunu, rolanti sorunu, klima ve ısıtma sorunu barizdir. Kaporta çok sağlam değil ancak direkleri çok çok çok sağlamdır.
  • 210.000 km riskli mi diyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az bir kilometre değil ama nasıl bakıldığına bağlı bu. Bakımları düzenli yapılmış ve hor kullanılmamışsa alınabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.