Şimdi Ara

2001 clio 1.6 sport'dan en güzel sesi nasıl alırız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımda sadece KN hava filtresi var. Abart egzos vardı polis amcalar sayesinde söktürmek zorunda kaldım. Şuan çıkan ses pek tatmin etmiyor. Geçen hafta caddede başka bir clio gördüm onda da egzos yoktu ama filtre sesi çok daha boğuk ve bass'lı geliyordu. Bunu nasıl sağlayabilirim? Filtre markası ile ilgili olabilir mi?

• hava filitresini raid hp carbon ile degistir, katalitik ve orta susturucu iptali yaptir bide headers taktircan
    ozaman istedigin sesi alirsin aracindan
  • hava filtresini nasıl bağladınız? bende motorun üzerindeki kutuyu kaldırınca gaz kelebeği boşta kalıyor, takmaya çekindim direk hava filtresi oraya. çünkü her an kelebek yerinden oynayabilir, kutu tutuyormuş onu.

gerçi benimki 8 valf, motorun yerleşimi farklı olabilir.
  • abi senin arac tek noktadan enjeksiyonlu model olmasi lazim yanlis hatirlamiyorsam. senin kit'e ihtiyacin olabilir...
  • Yani bu iş baya pahalıya patlayacak ha ? :(
    quote:

Orjinalden alıntı: KerberosX

hava filitresini raid hp carbon ile degistir, katalitik ve orta susturucu iptali yaptir bide headers taktircan
    ozaman istedigin sesi alirsin aracindan
  • headers icin bi fiyat sooleyemiiicem ama ortalama 300 500'e yapan bulunur markali bisi aliim dersen fiyat ucar
    raid hp ise 250€ cvivari bisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.