Arkadaşlar aracımda sadece KN hava filtresi var. Abart egzos vardı polis amcalar sayesinde söktürmek zorunda kaldım. Şuan çıkan ses pek tatmin etmiyor. Geçen hafta caddede başka bir clio gördüm onda da egzos yoktu ama filtre sesi çok daha boğuk ve bass'lı geliyordu. Bunu nasıl sağlayabilirim? Filtre markası ile ilgili olabilir mi?
hava filitresini raid hp carbon ile degistir, katalitik ve orta susturucu iptali yaptir bide headers taktircan ozaman istedigin sesi alirsin aracindan
hava filtresini nasıl bağladınız? bende motorun üzerindeki kutuyu kaldırınca gaz kelebeği boşta kalıyor, takmaya çekindim direk hava filtresi oraya. çünkü her an kelebek yerinden oynayabilir, kutu tutuyormuş onu.
gerçi benimki 8 valf, motorun yerleşimi farklı olabilir.
abi senin arac tek noktadan enjeksiyonlu model olmasi lazim yanlis hatirlamiyorsam. senin kit'e ihtiyacin olabilir...
Yani bu iş baya pahalıya patlayacak ha ? :(
quote:
Orjinalden alıntı: KerberosX
hava filitresini raid hp carbon ile degistir, katalitik ve orta susturucu iptali yaptir bide headers taktircan ozaman istedigin sesi alirsin aracindan
headers icin bi fiyat sooleyemiiicem ama ortalama 300 500'e yapan bulunur markali bisi aliim dersen fiyat ucar raid hp ise 250€ cvivari bisi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme