Şimdi Ara

2001 clio IIhb 1.4 16 v rxt bva otom aracım ne kadar eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir arkadaşım , çok severek kullandığım arabama talip oldu.Ben de daha büyük bir arabaya geçmeye sıcak bakıyorum...Siz sevgili forum üyelerinin arabamın piyasası ve kaç paraya satmam gerektiği konusunda fikirlerinize ihtiyacım var..
    Araç renault clio II rxt hb 1.4 16v (98 bg) otomatik vites 90 bin km de, en üst donanım pakedinde.Klima, immobilizer,elektrikli sunroof,alaşım jantlar, sis farı, abs , 2 airbag uzaktan kumandalı otom kilitleme, yukseklik ayarlı hidrolik direksiyon, yükseklik ve derinlik ayarlı,bel destek ayarlı sürücü koltuğu,elektrik ayarlı aynalar,yol bilgisayarı...donanımlarına sahip.90bin km bakımını bu hafta yaptırdım.Üzerinde 10 bin km lik michelin energy lastikler var.Tüm bakımları yetkili serviste ve kayıtlı.Ben 2. sahibiyim.Benden önceki sahibi bayan, ve ufak bir kazası olmuş,ön tampon değiştirilmişti.Ustama gösterdim hiç önemli değil dedi alırken.Neyse benim bir kazam yok.Ayrıca 6 ay önce BRC sıralı sistem lpg dönüşümü itina ile ve cok güzel bir işçilikle yapıldı.20 bin km si lpg ile yapıldı.Tamamen sorunsuz...Genelde şehirlerarası kullanıldı.Hiç sigara içilmedi.Çok temiz baktığım bir araç.Yani tamamen içime sinerek arkadaşıma satabileceğim durumda araba.Sizce fiyat olarak ne kadar istemeliyim?Sizce değeri nedir aracın? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctuna -- 15 Eylül 2007; 0:35:12 >

• 13 rahat eder üstünü zorlar netteki ilanlara bakıpta 15 istemeye kalkmayın sakın ßu arada renk ney?
  • Renk kırmızı....
    Hocam 13 de az ya bu arabaya...Temiz konforlu üstelik km de 0.140 ytl tüketiyor, otomatik vitesin rahatlığı, 98 bg in gücü ile (bu kasaya göre bence iyi bir değer) .Neyse bakalım...Sizlerden biraz daha fiyat bilgisi beklemeye devam edeceğim...
    Saygılarımla...
  • 99 model düz vites 1.4 RTA 130.000 küsür KM'de aracımızı 12.000YTL'ye sattık. Komple boyalı 2 kazalı. Buna göre bişeyler oluşur sanırım aklınızda.
  • en fazla 13-15 arası eder .

ünal korkmaz baya iyi fiyata vermişsiniz aracınızı.
  • Aracınız dediğiniz kadar temiz ve itinali bakılmışsa bide lpg sistemi ile rahatlıkla 15.000 ytl eder...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için teşekkürler...
    Ben de düşündüm taşındım.Aracıma 15.000 ytl fiyat söyledim.Arkadaşım da sıcak baktı.Hayırlısı bakalım önümüzdeki günlerde henüz kesin olmamakla birlikte alışveriş gerçekleşebilir..
    İlginize teşekkürler....
  • ne de olsa fiyatı alıcı belirler, duruma göre değişecektir fiyatlandırma.. inşallah alıcısına dilediğiniz fiyattan satarsız, iyi satışlar
  • Fiyat gayet uygun. Ancak araç almak en az satmak kadar zor. İnşallah alacağınız araca kara vermişsinizdir

quote:

Orjinalden alıntı: ctuna

Cevaplarınız için teşekkürler...
    Ben de düşündüm taşındım.Aracıma 15.000 ytl fiyat söyledim.Arkadaşım da sıcak baktı.Hayırlısı bakalım önümüzdeki günlerde henüz kesin olmamakla birlikte alışveriş gerçekleşebilir..
    İlginize teşekkürler....

• Ben aslında şu piyasada tutulmayan renault laguna lardan almak istiyorum.Bazı yakınlarım bu aracı kullanıyorlar.Çok memnunlar.Ben de sık sık kullanıyorum.Ve çok beğeniyorum aracı.Mecburen temiz bir laguna araştıracağım.2002-2003 model.17-18 e bulabilmeyi umuyorum.İkinci eli düşük bu araçların genel olarak gördüğüm kadarıyla.Kısmet bakalım, önce benim aracı alıp almayacağını kesin söylesin arkadaşım.Zaten fiyatta anlaşıldı.Bu arada güncel laguna 1.6 16 v araclar için siz ne düşünüyorsunuz?
  • biz de de o arabanın aynısı vardı.2001 beyaz 98bg full otm clio.renault bayisi 13.5 verdi hondayla takasa sokalım dedik 12.5 saydı sonra honda yamuk yapınca bize iptal ettik en son b-150 aldık.mercedes 15.5e saydı arabayı geçen hafta.bizde aynen verdik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.