Şimdi Ara

2001 MEGANE Mİ -2001 FORD FOCUS MU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kaliteli soylu safkan bir almana ne dersin?
    polo classic al, onlardan daha kaliteli ve daha üst sınıf bir araç
  • ve daha çirkin7 8 sene geçtikten sonra hiçbir araba için sorun çıkarmayacak garantisi veremezsin.böyle bir araçta dış görünüm,yedek parça vs ararsın.polo classic görünüş olarak devrini kapamıştır.ancak bir focus hala güncel bir görünüm sunabiliyor.üst sınıf derken neye dayanarak söylediniz.adı üstünde polo yani segment b.focusla megane la aynı sınıf degil bir kere.golf desen tamam diyecegim.
  • focus veya megane ısteyen bırıne polo classıc onerılırmı ya !!!!!!!!!!!!!!!

adam clio sembol almıyacak focus veya megane alacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

kaliteli soylu safkan bir almana ne dersin?

Allah akıl fikir versin ya..
    golf bora önersen anlarımda adamın tavsiye ettiği araca bak
    bide polo onlardan daha üst sınıf araç demiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

kaliteli soylu safkan bir almana ne dersin?

Hee Bora'da 3 serisiyle başa baş değil mi?
  • Bende focus.Sürüşü bence daha keyifli daha sportik :)
  • km. si fazla bir focus almam hata olurmu 130000km 140000 km gibi...

izlenimime göre megane dan focusun piyasası biraz yuksek..o yuzden yuksek km. li araclara bakıyorum..bu konuda ne düsünürsünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: demir34

km. si fazla bir focus almam hata olurmu 130000km 140000 km gibi...

izlenimime göre megane dan focusun piyasası biraz yuksek..o yuzden yuksek km. li araclara bakıyorum..bu konuda ne düsünürsünüz

Alacağınız arabanın 2000 veya 2001 model olduğunu göz önünde bulundurup kim.'nin de 130 veya 140 bin olduğunu göz önünde bulundurursak bence normal km.'ler bunlar. Yani 2001 model 140 bin km.'de bir araba senede 20 bin km. yol yapmış arabadır. Yani normal sayılabilir. Kullanan kişi düzgün kullandıktan sonra sorun yoktur bana göre. Hem yol yapan araba iyidir, açılmış arabadır. Nasıl işleyen demir pas tutmuyorsa km. yapan araba da öyledir.
    Bana göre 50 bin km. bir arabanın olgunluk devresidir. Her şeyi yerine iyicene oturmuştur. 100 bin km. ise bir arabanın evrim geçirme dönemi olup belli başlı ana parçalarının değişip ikinci bir 100 bin km. maratonuna ulaşacağı dönemdir.
    Eğer, bakımları düzgün yapılmışsa ve temizse 130-140 bin km.'de 2000 veya 2001 model Megane veya bir Focus gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
    Belki arkadaşlar kızabilir ama kendimden örnek vereyim. Bundan önce ki arabam 1990 model Şahindi. Diğerleri gibi sıfır almıştık ve 2004 Ekim'e kadar kullandık. 170527. km'de satıp değiştirdim arabamı. Arabam A'dan Z'ye en ufak vidasına kadar servis bakımlıydı ve debriyaj balatası 100 bin'de değişmişti. 1 günde satıldı arabam ve alan adam halen daha kullanmakta.
    Ama tavsiyem, FORD FOCUS. Daha karizma, daha oturaklı duruyor Megane I'e göre. Megane I'de güzel beir araba ama Focus biraz daha ergonomik. Ön konsolu daha şık, oturma şekli daha sportif. En azından elektrikli dört cam mevcutsa alacağınız araba da, arka cam otomatikleri Megane I'de ki gibi el freninin arkasında yerde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 25 Aralık 2008; 8:47:29 >

• ikisi arasından motor performansı açısından megane1 derim (makyajlısı, rxi ve dinamik versiyonları en dolu olanlarıdır). megane1 in fabrika verisi 110 hp 148 nm tork, 0-100 km hızlanma 9.8 sn ve max hız 198 km/h dır. ayrıca megane1 in yol tutuşu bence yeterli düzeyde.

ancak japonda bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 25 Aralık 2008; 10:30:47 >
  • quote:

Bu araçların donanım özellikleri yok mu?
    yani aynı modeldeki ghia,collection vs vs gibi?
    Ben olsam ford ghia modelini seçerim hem dijital klima hem koyu renkli araçlarda açık renk döşeme oluyor.
    Ama megane'ı elinden daha rahat çıkartırsın oda ayrı bir konu.
    Yani araca 3-5 sene binerim diyorsan ford al,yoksa megane
  • quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

ikisi arasından motor performansı açısından megane1 derim (makyajlısı, rxi ve dinamik versiyonları en dolu olanlarıdır). megane1 in fabrika verisi 110 hp 148 nm tork, 0-100 km hızlanma 9.8 sn ve max hız 198 km/h dır. ayrıca megane1 in yol tutuşu bence yeterli düzeyde.

ancak japonda bak derim

aynen katılıyorum =) bir kere de japon önerme be kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirtetik

quote:

Ben olsam ford ghia modelini seçerim hem dijital klima hem koyu renkli araçlarda açık renk döşeme oluyor.

2001 ghialarda dijital klima yok. 2003 ve sonrasında var. Ayrıca 15 bine 100 bini geçmemiş focus bulunabilir. İlla 2001 model olması şart mı.

• quote:

Orjinalden alıntı: n a v y_35

quote:

Orjinalden alıntı: emirtetik

quote:

2001 ghialarda dijital klima yok. 2003 ve sonrasında var. Ayrıca 15 bine 100 bini geçmemiş focus bulunabilir. İlla 2001 model olması şart mı.

tabi ki şart değil..piyasayı biraz daha arastırmam lazım sanırım..km. nin fazla olusunu problem ediyordum ki önemli de değilmiş söylenenlere göre...
    düşünceleriyle bana yardımcı olan herkese teşekkürler

• Allah allah astra öneren çıkmamış
  • donanımına temizliğine bakar bence, focus ya da megané diyenler sebeplerini de yazsalardı keşke bence bmc der gibi olmuş havada kalıyor söylenenler. focus'un yanında megané'ın lafı olmaz diyen arkadaş iki aracı da kaç km kullanmış acaba çok merak ediyorum.

temiz uygun fiyatlı düşük kilometreli olanlar hangisiyse onu al derim ben. şöyle bi liste yap, yakıt tüketimi, güvenlik donanımları, konfor donanımları, fiyatı, kilometresi.... her iki araca da her klasmanda puan ver. hangisi daha çok puan toplarsa onu al yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

donanımına temizliğine bakar bence, focus ya da megané diyenler sebeplerini de yazsalardı keşke bence bmc der gibi olmuş havada kalıyor söylenenler. focus'un yanında megané'ın lafı olmaz diyen arkadaş iki aracı da kaç km kullanmış acaba çok merak ediyorum.

temiz uygun fiyatlı düşük kilometreli olanlar hangisiyse onu al derim ben. şöyle bi liste yap, yakıt tüketimi, güvenlik donanımları, konfor donanımları, fiyatı, kilometresi.... her iki araca da her klasmanda puan ver. hangisi daha çok puan toplarsa onu al yani

önerinizi dinleyecegim...tşk ederim..
  • Forc focus daha konforludur.
  • motor ve yakıt açısından 1,6 16w megane..
    ama sürüş keyfi?kullanmama rağmen focus
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.