Şimdi Ara

2001 MEGANE Mİ -2001 FORD FOCUS MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABALAR..15000-16000 MAKSİMUM BÜTCEM VAR.....İLK OTOMOBİLİMİ ALACAGIM..
    İKİNCİ EL SATIM YAKIT VE PARÇA AÇISINDAN HANGİSİ TERCİHİNİZ OLUR..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir34 -- 23 Aralık 2008; 14:31:26 >

• Benim tercihim Focus'tan yana olurdu.
  • yakıt ve yedek parça açısından megane' a göre farkı var mı sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir34 -- 23 Aralık 2008; 16:10:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir34

yakıt ve yedek parça açısından megane' a göre farkı var mı sizce
    ikiside üç aşağı beş yukarı aynı bence renault megan daha iyi bir tercih olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sephıa

ikiside üç aşağı beş yukarı aynı bence renault megan daha iyi bir tercih olur

Alıntıları Göster
    kesınlıkle focus alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9872305B9

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Performans dışında(Megane'daki 1.6 16v olmalı)Focus'un yanında lafı bile olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9872305B9

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Meganın focustan iyi olacağı tek nokta belki servis yaygınlığı olabilir. Ford da ondan geri kalmaz. Yedek parça konusunda da birbirlerine yakındırlar.

Diğer tüm kriterlerde focus öndedir. Astra focus deseydiniz biraz çekişme olabilirdi ama megane ne sürüş konusunda, ne yol tutuş konusunda, ne konfor konusunda focusla yarışabilir. Yakıt hemen hemen yakındır, motor performansında megane 110 hp ile focustan önde olsa da arada pek bi performans farkı olmaz.

En güzeli bi focusa oturun bi sürüş pozisyonunu görün bir de megana oturun. Aradaki farkı anlayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Meganın focustan iyi olacağı tek nokta belki servis yaygınlığı olabilir. Ford da ondan geri kalmaz. Yedek parça konusunda da birbirlerine yakındırlar.

Diğer tüm kriterlerde focus öndedir. Astra focus deseydiniz biraz çekişme olabilirdi ama megane ne sürüş konusunda, ne yol tutuş konusunda, ne konfor konusunda focusla yarışabilir. Yakıt hemen hemen yakındır, motor performansında megane 110 hp ile focustan önde olsa da arada pek bi performans farkı olmaz.

En güzeli bi focusa oturun bi sürüş pozisyonunu görün bir de megana oturun. Aradaki farkı anlayacaksınız.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle FOCUS.

Megane Focus'a rakip degil megane nerde focus nerde...

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Kesinlikle FOCUS.

Megane Focus'a rakip degil megane nerde focus nerde...

Alıntıları Göster
    Megane daha konforlu ve daha ferah bir iç mekana sahip.Performans olarakta önde, yakıt tüketimi olarakta.Onun dışında focus daha oturaklı ve iyi yol tutan,daha alçak oturma pozisyonuyla sportif tatlar verebilecek bir otomobil.Genel olarak focus daha başarılı bir otomobil kabul etmek lazım ama Megane'la kıyaslanmayacak kadar da iyi değil.ikisinide test edin ve kararınızı öyle verin bence.Ben olsam temiz olan hangisi ise onu alırdım sonuçta 7-8 yaşında araçlardan bahsediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Megane daha konforlu ve daha ferah bir iç mekana sahip.Performans olarakta önde, yakıt tüketimi olarakta.Onun dışında focus daha oturaklı ve iyi yol tutan,daha alçak oturma pozisyonuyla sportif tatlar verebilecek bir otomobil.Genel olarak focus daha başarılı bir otomobil kabul etmek lazım ama Megane'la kıyaslanmayacak kadar da iyi değil.ikisinide test edin ve kararınızı öyle verin bence.Ben olsam temiz olan hangisi ise onu alırdım sonuçta 7-8 yaşında araçlardan bahsediyoruz.

Alıntıları Göster
    15-16 bine temiz bir megane ve focus bulmak hiç de kolay değildir.Bulursan da kaçırma .

• quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

kesınlıkle focus alırdım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

kesınlıkle focus alırdım

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fottili

Megane daha konforlu ve daha ferah bir iç mekana sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Alıntıları Göster
    CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..MERAK ETTİĞİM ŞEY İKİNCİ ELİNİN KUVVETLİ OLMASI VE YEDEK PARCA FİYATLARININ UYGUNLUĞU İDİ.BENİM GÖNLÜM FOCUSTAN YANA OLMASINA RAGMEN BU AÇILARDAN MEGANE NIN ALINMASI DAHA MANTIKLI BİR ARAC OLDUGUNU DÜSÜNMÜSTÜM.YORUMLARINIZA GÖRE PEK BİR FARK YOKMUŞ..FOCUS ŞİMDİLİK AĞIR BASIYOR

FAKAT FOCUSLARDA AYNI FİYATLARA MEGANE E GÖRE DAHA KM.Lİ ARACLAR BULDUM..130000KM 140000KM.. GİBİ BU AÇIDAN SORUN YAŞARMIYIM SİZCE YANİ FAZLA KM.Lİ BİR FOCUS SORUN CIKARIRMI GENELDE 15000 16000 CİVARINA İYİ BİR FOCUS BULMAK ZOR AMA İYİ BİR MEGANE BULDUM..(77000 DE RTE)

• quote:

CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..MERAK ETTİĞİM ŞEY İKİNCİ ELİNİN KUVVETLİ OLMASI VE YEDEK PARCA FİYATLARININ UYGUNLUĞU İDİ.BENİM GÖNLÜM FOCUSTAN YANA OLMASINA RAGMEN BU AÇILARDAN MEGANE NIN ALINMASI DAHA MANTIKLI BİR ARAC OLDUGUNU DÜSÜNMÜSTÜM.YORUMLARINIZA GÖRE PEK BİR FARK YOKMUŞ..FOCUS ŞİMDİLİK AĞIR BASIYOR

FAKAT FOCUSLARDA AYNI FİYATLARA MEGANE E GÖRE DAHA KM.Lİ ARACLAR BULDUM..130000KM 140000KM.. GİBİ BU AÇIDAN SORUN YAŞARMIYIM SİZCE YANİ FAZLA KM.Lİ BİR FOCUS SORUN CIKARIRMI GENELDE 15000 16000 CİVARINA İYİ BİR FOCUS BULMAK ZOR AMA İYİ BİR MEGANE BULDUM..(77000 DE RTE)

Alıntıları Göster
    seçimin megane'dan yana olursa senin için daha avantajlı olur hele birde rxt paketli bulursan yemede yanında yat çok konforludur megan'da sorun bile yaşasan focustan ucuz parça ve servis avantajın olacak karar senin

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

seçimin megane'dan yana olursa senin için daha avantajlı olur hele birde rxt paketli bulursan yemede yanında yat çok konforludur megan'da sorun bile yaşasan focustan ucuz parça ve servis avantajın olacak karar senin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

tşk ederim..rxt buldum fakat fiyat açısından beni birazcık aştı..teşekkür ederim paylaşımınız için

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

tşk ederim..rxt buldum fakat fiyat açısından beni birazcık aştı..teşekkür ederim paylaşımınız için

Alıntıları Göster
    böyle bir karşılaştırmada insanın içinden focus almak geçer megane a göre.megane nın da avantajlı yanları oldugu inkar edilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: _GLR_

böyle bir karşılaştırmada insanın içinden focus almak geçer megane a göre.megane nın da avantajlı yanları oldugu inkar edilemez.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oto_glr

sizin gibi düşünüyorum ama aklım focusta kalıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kadango

quote:

Daha büyük camları ve daha yüksek oturma pozisyonuyla ve daha geniş görüş açılarıyla daha ferah,yol tutuştan yaptığı feragatla daha yumuşak süspansiyon konforuna sahip bilmem anlatabildim mi? Daha sesli bir otomobil olduğunada kabul etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 24 Aralık 2008; 11:28:56 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kadango

quote:

Daha büyük camları ve daha yüksek oturma pozisyonuyla ve daha geniş görüş açılarıyla daha ferah,yol tutuştan yaptığı feragatla daha yumuşak süspansiyon konforuna sahip bilmem anlatabildim mi? Daha sesli bir otomobil olduğunada kabul etmek lazım.

Alıntıları Göster
    focus derim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

focus derim bende

Alıntıları Göster
    Focus diyorum bende. Focus, ön konsolu ile Megane I'e göre daha şık. Birde bordo renk ise çok şık olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.