Şimdi Ara

Skoda Octavia Optimal - Style arası farklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Skoda Octavia 2018 almayı düşünüyorum.

Kullanan veya bilgisi olan siz arkadaşlarımdan yardım almak istiyorum. Skoda forumunda yanıt alamadım, buraya da yazdım.

Piyasada genelde Optimal paket var.

-Optimal paket nasıldır?

-Style paket ile en önemli farkları nelerdir? Style paket fiyat farkına değer mi?

-Optimal paket şirket aracı diye bir yorum okudum. Filo arabalarından çıkma araçlar veya şirket araçları hangi paket oluyor?

Şimdiden teşekkür ederim.

• Optimal paket şirket pakettir. Boştur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led farlar, otomatik yagmur far sensoru, ic ekran ve koltuk doseme farklari, spor direksiyon vs vs.
    Ben mesela far sensoru olmamasina takilirdim sene olmus kac hala manuel far acip kapatmak komik geliyor, onun disindakileri cok aramazdim sanirim.

Bu arada bazi sirket araclari kullanici aracindan cok daha iyi, en azindan bakimlari yetkili serviste yapilmis ve gecmisi belli araclar. Ozellikle firmalar bu araclari alt ve orta duzey yoneticiler icin kiraliyor.

** Gunluk haftalik kiralama firmasi cikmalarini bu gruba dahil etmiyorum.

• İki farklı otomobil inan bana. Böyle bir donanım farkı olamaz.

Comfortline ve Highline arasında olan fark gibi değil.

• Çok teşekkür ederim.

Optimal pakete bulaşmayayım o zaman.

İlanlarda da en çok Optimal var.

@nightblueist@Lego95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 22 Ekim 2022; 22:41:26 >
  • Herkes optimal şirket arabası şeklinde yorum yapmış ama style donanım şirket arabası da çok. 2 ay önce 50'den fazla style şirket aracımız değişti. Bunu da göz önünde bulundurun.

• Skoda 2018 2019 dönemindeki paketlerin sıralaması nedir acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Optimal paket kullanıyorum. Aracımdan çok memnunum. Style paket olsa daha iyi olur muydu, tabi ki. Ama optimal pakette de bence yeterli donanımlar var. Hız sabitleyici, deri direksiyon, Style paketle aynı multimedya, rahat koltuklar vs. Stylein bariz farkları LED far (Optimalde tek sevmediğim kısım), far yağmur sensörü (benim için olmasa da olur), bej renk döşemeler (Nefret ederim. Temizlemesi tam bir zulüm) ve opsiyon olarak eklenen cam tavan. Bunlar senin için önemliyse Style paket tercih et. Ama bunlar olmasa da olur dersen Optimal al geç. Sadece Ambition pakete bulaşma yeter. Bomboş bir araba. Bu arada alırken fiyatlara dikkat et. Ne hikmetse bazı Style Octavialarin parasına Superb alınıyor. Anlamsız fiyatlar yazılıyor. Benim için iyi durumda bir 2018-2019 Octavia Stylein max ederi 1100 liradır. Üstüne gidip Octavia almazdım. 2 yaş daha yaşlı Superb alır D segmenti otomobile binerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 19 Ağustos 2024; 23:41:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.