Sıfır olarak iki araçtan birini almayı düşünüyorum. Ama dizayn olarak i20 daha ağır basıyor. Sizce hangi aracı tercih etmeliyim? Nedenini yazarak yardımcı olursanız çok memnun olurum. |
Bildirim
Sıfır olarak iki araçtan birini almayı düşünüyorum. Ama dizayn olarak i20 daha ağır basıyor. Sizce hangi aracı tercih etmeliyim? Nedenini yazarak yardımcı olursanız çok memnun olurum. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Corsa F te bakabilirsiniz. İki araçta da çift kavrama var sonuçta. İkisi arasından i20 derdim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi star scream -- 23 Kasım 2021; 8:30:35 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1.0 i20 çok zor bulunuyor, nerdeyse hepsi ihracata ayrılıyor. Bulabildiyseniz şanslısınız. 2 aracı yan yana görürseniz direk i20 dersiniz zaten iç hacim açısından. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 23 Kasım 2021; 10:44:12 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seat titanyum dan üretildiği için ben de Seat diyorum. Ayrıca i20 zaten bulamazsınız hele 1.0 hiç bulamazsınız. |
geçen Bayiyi aradım 60 kişi sırada bekliyor her ay 5 - 10 araç geliyor bayiye demişti :) Hyundai i 20 için |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |