Şimdi Ara

Seat leon 2017 1.6 tdi dsg style plus?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25k/30k km arası kazasız belasız adil satış fiyatı nedir sizce? sarıların ssitesindeki uçuk fiyatlardan bahsetmiyorum?

• Piyasasını bilemem ama benim gözümde 100 binden fazla etmez.
    İkinci eli 100 binden fazla edecek araba nadir bana göre.
    Sıfırı 320 bin lira. Adam 2016 modeline 210 bin yazıyor.
    Ağır hasar kayıtlı arabaya 185 190 bin yazan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt

Sahibindende 2020 1.5tsi 150hp Dsg Act Leon Fr 0 km olanlar 260 civarı. Yine makyajsız el freni manuel küçük ekranlı önünü göstermeyen dandik farlı 2016 100binkm 1.4tsi Fr lar 220 civarı. İşin garibi insanlar alıyor.

• Alıcıysam 100bin satıcıysam 200bin

Not:ironi içerir.

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Bunda ekstra kış paketi, sunroof, jant ve alacantra koltuk var. 270 280 250 h?r türden yazan var ama ben hani şu fiyata tak diye satılır fiyatını bulmak istiyorum. Saticiyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sizin araç 250den fazla eder. Onu söyleyeyim. Leon kasa yenilendi ama dizel motor VW grubunda artık gelmeyecek. Dizel olarak ülkece bir fantezimiz olduğu için daha da değerleniyor. Bende LED farlı, büyük ekranlı ve GG kameralı Style Plus var. 2020 FR jantı var ve 2017 Aralık model. Arkasında TDI yazmayanlardan. Ben bugün satıyor olsam 220den aşağı istemem. Piyasası budur..

• quote:

Orijinalden alıntı: escanor_

Alıcıysam 100bin satıcıysam 200bin

Not:ironi içerir.

Bana al-satçı demeyeceğine inanıyorum hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Leon 1.2 TSI DSG
    geçen yıl açıldı
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumum ortayaydı hocam, şahsınıza değil.

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Hocam anlıyorum sizi de satılmıyor be o fiyata. 3 ay ilanda kaldı o fiyatlardan gitmedi. Hani fiyat o deriz de millette Nakit para yok.
    Hayvanı faize rağmen yine de 0 a yoneliyorlar.

• merkep kullanıcısına yanıt

Araç elektronik el frenli makyajlı kasaysa 230 hızlı gideri var. Üzerindeki her rakamda ne kadar bekleyeceğiniz meçhul. 2021 1.0 E-tsi Dsg Leon Style Plus yeni kasa bayide 231.500tl olduğunu unutmayalım.

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt

elektronik frenli ve makyajlı.

taliplisi çıkmadı.

Hayret halbuki Leon için ölecek bir çok insan var bu ülke de. İnşallah satarsınız kısa sürede,yüksek faiz alış satışları durdurdu maalesef. Yani nakit 200 bin liram olsa gidip de bu parayı arabaya bağlamam şu an. % 18 faizden yılda 36 bin getirisi var, ayda 3000 lira yapar.

• Hocam makyajli dizel manual 70 bindenki aracimi yakin zamanda 180 e sattm. Sizin aracinizda benimkinden 30 bin tl fazla aksesuar var 20 bin tl de km den fark olsa 230 a satilmali

Hocam aslında fiyatı o olmuyor. Aracın piyasası nedir? Alıcının ürüne ödemeyi kabul ettiği satıcının ise ürünü satmaya ikna olduğu fiyat. Satıcı 250 istiyor ama alıcı o kadar ödemek istemiyor veya ödeyemiyor. Alıcı 200 e almak istiyor ama satıcı 200 e vermek istemiyor. İki fiyat da piyasa fiyatı değil alıcı ve satıcının ortak buluştuğu fiyat piyasa fiyatı.

• cupra_mann902 C kullanıcısına yanıt

neyse binmeye devam. aslında biraz da şans işi bu. bazen birisi gelir sorgusuz sualsiz alır. bana çok aptal tekliflerle geldiler sadece. 180-190 - 200 verenler var ancak. galerici cocukları veya kabzımallar muhtemeln

• Bencede binmeye devam edin. Araciniz suanda sifir olsa ust dilimde olur ve 300.000 tl uzerinde olur fiyati

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.