Şimdi Ara

2001 Opel corsa 1.4 comfort aldım. Sorularım ve tavsiyeleriniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
27.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu motorlarda iptal olmuyor diye biliyorum istanbul anadolu yakasinda bildigim bir iki yer var isterseniz pm atarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Bu motorlarda iptal olmuyor diye biliyorum istanbul anadolu yakasinda bildigim bir iki yer var isterseniz pm atarim

Teşekkür ederim. Ben izmirdeyim. Bugün şehiriçi şehirdışı 300km yol yaptım bir sorunla karşılaşmadım.
  • bende 2001 1.4comfort tek kapı corsa düşünüyorum 12yi geçmemesi lazım temiz birşey bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim...saolun.
  • hakkinenk H kullanıcısına yanıt
    iyi günler doğukan ben. corsa c2001 model sahibiyim. aracında tekleme problemi oldugu yazmıssın ben aynı sorunla boğuşuyorum. arac 100-110giderken bianda teklemeye başlıyo ve vitesi boşa atıp devir saati 0'a indiğinde kendiliğinden stop ediyor. sen problemi nasıl çözdün
  • Selamin aleyküm öncelikle muzdarip oldugum bir konu hakkinda bilgi edinmek istiyorum bana yardimci olabilcek kisilere simdiden tesekkür ediyorum. Bende 2001 model opel corsa 1.4 comfort var, aracimla seyir halinde rampa assagi viteste 80 90km hizla ilerlerken ayagimi gazdan cekmemle birlikte aracim stop etti durdum ve tekrar kontaga basmama ragmen calismadi, bir bilgim olmadigi icin haliyle ben akünün bittigini düsündüm cünkü kontaga bastigimda mars kaciriyormuscasina ses geliyordu ve bir elektrik ustasi cagirdim ama bana sorunun elektrikle alakali olmadigini, 5 e takip arabayi geri ittiginde V kayisinin ordan sanki birseyi tutuyomusda birakmiscasina bir ses geldigini ve arabanin yagsiz kaldigindan dolayi motor kitledigini söyledi, fakat bence araba motor kitlemis olsa tekerlerde dönmez ve motodan catir cutur sesler gelir, kontaga bastigimda cuv cuv etmesi yerine V kayisinin orasi bosa dönüyomus gibi geliyor aceba sizce yatak sarmis olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.