Şimdi Ara

2002 - 2006 CRV Sahipleri Bilgi Paylaşımı (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
35
Favori
171.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: memurbey1

arkadaşlar merhaba. arabamı yeni sattım. uzun zamandır hayalini kurduğum crv'yi arıyorum. aracını satmak isteyen olursa talibim. tercihim 2005-2006 model ama 2002-2004 arası da olur. hatta kaçırılmayacak temizlikte olursa 1999-2001 bile olur. tavsiyelerinizi bekliyorum. saygılar...

merhaba arkadaşlar. 14.12.2015 günü itibariyle 155.000 km de 2005 model kozmik gri renkte cr-v es almış bulunmaktayım. istanbul bağcılarda oturuyorum ama bu civarda sağlam bir hondacı tanımıyorum. gerek periyodik bakımlar için gerekse olası aksaklıklarda aracı rahatça teslim edebileceğimiz bir usta tavsiye edebilir misiniz? araçta yaptırmam ve kontrol ettirmem gereken ufak tefek şeyler var. cam otomatiği ve kapı kilidi için tavsiyeniz neresi olur? sağ kapı kilidi motorunu değişimi için 150 tl istediler çok mu? direksiyon kutusundan sinek vızıltısı gibi ses geliyor ve el freni bazen tutukluk yapıyor indiremiyorum sebebi ne olabilir? ayrıca aracımda brc lpg takılı. alırken motor arıza lambası yanıyordu. bilgisayara bağlattım sebebi "zengin karışım" yani lpg olduğunu ve bunun normal olduğunu söylediler. brc lpg de bu arızayı vermiyor dediler. benimki de brc dedim o zaman ayar gerekiyor şimdi yoğunuz 2 saat sonra gel dediler ve arızayı sildiler. ben fırsat bulup gidemedim ama motor arıza lambası da tekrar yanmadı. tekrar yanarsa bu korkmam gereken bişey mi? gerçekten lpg takılı araçta motor arıza lambası yanması normal mi? amma uzattım heeeeee güya ufak tefek sorun varmış içimi dökünce amma sorun çıktı beeeee

• memurbey1 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.İstanbul'da çok biryer bilmiyorum ama İkizler Honda'ya iyi diyorlar.Kapı kilidi motoru bu araçlarda hatta Accord dahil kronik.150 tl ye orjinal motor takarlar ama 50 liraya yan sanayi dediğimiz motorla da bu iş çözülür en azından 1-2 sene sorunsuz çalışır ben öyle yapmıştım.Bu araç LPG'yi pek sevmiyor diyebilirim,motor arıza lambası yakması normal.Yanarsa iyi bir ustada lpg ayarı yaptırın bir süre sonra yine yanarsa dert etmeyin..El frenini çok çekince bazen zor iniyor ama şakaya gelmez bir baktırın..Direksiyon yine Honda'ların sorunlarından biri.Direksiyon pompasına yada oringe bir baktırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 27 Aralık 2015; 19:11:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İkiler honda iyidir
  • teşekkür ederim gozbilginli ve dranov. bir de bu d3 moduna geçmek için aracın belirli bir hıza ulaşmış olması mı gerekiyor. ben araç rolantide çalışırken d3 düğmesine basıyorum gösterge panelindeki d3 lambası yanmıyor. saçma bir soru sorduysam gülmeyin lütfen. böyle böyle öğrenicez bilenler sayesinde.
    Mustafa Bey, benim corollada o/d tuşuna ne zaman basarsanız lambası yanıyor ve devreye giriyordu yani belli bir hıza ulaşmasına gerek yoktu, belki Crv de farklı olabilir , arkadaşlar konu ile ilgili cevap verirler galiba, bir de gösterge ile ilgili problem olma ihtimali var tabi ki.
  • teşekkür ederim gozbilginli. bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum. saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memurbey1

teşekkür ederim gozbilginli ve dranov. bir de bu d3 moduna geçmek için aracın belirli bir hıza ulaşmış olması mı gerekiyor. ben araç rolantide çalışırken d3 düğmesine basıyorum gösterge panelindeki d3 lambası yanmıyor. saçma bir soru sorduysam gülmeyin lütfen. böyle böyle öğrenicez bilenler sayesinde.

O/D tuşuna basarsanız göstergede O/D işareti yanar araç 3.vitesten yukarı çıkmaz. Atıyorum 80 km hızla giderken O/D tuşuna basarsanız araç vites küçültür,deviri yükseltip roketleme yapar,sollamalarda çok işe yarar.

• 2006 crv de bulunan ortalama yakıt tüketimini gösteren değer nasılbir ölçüm yapıyor benzin ve lpg farkı varmıdır

• 2004 model 260 binde crv45 bine alınır mı ? sahibi 6 ay önce almış
  • mavifatih M kullanıcısına yanıt
    Km. ve fiyat yüksek bence.
  • Merhaba arkadaşlar. topkapı akınsal sanayi sitesinde bulunan star honda isimli özel serviste arka fren balatalarını değiştirdim, arka fren disklerini taşlattım, el freni ayarını yaptırdım ve subap ayarı yaptırdım. bozuk olan sağ ön kapı kilidini tamir ettirdim. balatalar: 125 tl , subap ayarı: 100 tl , disk taşlama: 70 tl , kilit tamiri: 80 tl , işçilik: 60 tl olmak üzere toplam 435 tl tuttu. iyi mi?
  • Hayırlı olsun memur bey aracı kaça aldınız

• kxl06 K kullanıcısına yanıt
    46400 liraya aldım. 2005 model makyajlı kasa gri renk. belki biraz fazla olabilir ama pişman değilim. biniciyim nihayetinde.
    Hayırlı olsun memurbey 1 fiyat uygun bence pahalı değil bende 16 ekim 2015 de 166000 km de 2005 makyajlı füme 48000 e aldım kazasız belasız binin
  • kxl06 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Köksal Bey size de hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

• Arkadaşlar Merhaba. Far yıkama fiskiyelerim çalışmıyor. Tampona yapıştırıcıyla tutturulmuş sadece görüntü olarak duruyor. 2005 crv için bir takım far yıkama fiskiyesi almak istiyorum. Uygun fiyata alabileceğim bir yer tavsiye edebilir misiniz?

• bende 2005 makyaj kasa cr v sahibiyim aracımdan cok memnunum yakın zamanda detaylı iç-dış temizlik ve seramik koruma yaptırdım keyifle biniyorum.İlk başta yakıttan cok şikayetciydim lt 2.07 aldığım lpg ile 40 krş sehiriçi yaktı sonra sübap komple bakım ve lpg bakımı ile 300-310 krşları yakaladım.Size sorum yol bilgisayarında gördüğünüz değerle lpg degeriniz 100km de nedir arasındaki fark???
  • @memurbey1

Bende ufak bir kaza sonucu sağ fiskiyemi kaybettim. Bende arıyorum. Bulursam haber veririm.
  • theronin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim theronin. Siteye herzaman giremiyorum. 0507 747 99 00 haber verirseniz çok sevinirim. 4 lü 5 li takım olarak satıldığını duydum. Gerekirse ortak alırız. Biraz pahalıymış sanırım.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.