Şimdi Ara

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.202
Cevap
57
Favori
164.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu titreme zamanla araçtaki bazı aksamların gevşemesine neden oluyor. Benim araçta da bi kaç yerden ufak tefek tıkırtılar geliyor.

Bunu en azından az da olsa azaltmanın bir yolu olmalı. Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orijinalden alıntı: Faiencer

quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orijinalden alıntı: Faiencer

2006 Corolla 1.6 sol hb

Bu arada aracı yeni aldım. 100 binde. Lpgli. Kazasız boyasız değişensiz. 29 bine aldım. Biraz geç oldu ama çok mu verdim acaba :(

Aracın KM'sinden eminseniz, boyası yoksa fiyat gayet normal.

Fakat komple boyalı olup da bir E12'ye o paralar verilmez maalesef.

Servis bakımlı mı aracınız ?

Araçta hiç boya yok. Servis bakımlı mı sormadım. Ama yaklaşık 3 haftadır arabada hiç kusur bulamadım nerdeyse. Bu kadar temizini görünce hemen atladım :)

Tek sorun aracın rölantide titremesi. Önceki aracım astraydı. Hiç titreme yoktu. Tek rahatsızlığım bu.

Bu titremeyi genellikle bizim araçlardaki motorun yapısından kaynaklanır.

VVT-I teknolojisi, yakıt tasarrufu için ışıklarda vs. devri düşürüyor.

Hiç takmayın kafaya, keyfini sürmeye devam.

Arkadaslar ben bir sey farkettim benzin lambasi yanmaya baslasigi zaman relanti dahada asagi dusuyo ve titreme dahada artiyi farkeden oldumu benden baska

• bende 2006 corolla sol 1.6 hb 138bin km aracı 27200 e aldım ön tampon dışında boyalı yeri yok şimdilik çok seri bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslans

bende 2006 corolla sol 1.6 hb 138bin km aracı 27200 e aldım ön tampon dışında boyalı yeri yok şimdilik çok seri bir araç

Lpgli mi aracınız?

• marslans M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı ugurlu olsun kardes cook uygun almisiniz bizim burda 31 32 binlira cekiyorlar satıliyomu diyeceksin evet satiliyo

• Faiencer F kullanıcısına yanıt
    evet lpgli araç ancak ne kadar yaktığını hesaplama fırsatım olmadı henüz
  • aksaraylı1903 kullanıcısına yanıt
    şuanki piyasaya göre uygun ancak benim usta 3 ay önce corolla hb aracı 25bine satmış. 2.elde piyasanın tavan yaptığı dönemdeyiz
  • 185.000 km'de otomatik 2002 model terra bir kaç lokal boya var değişen yok, 4 kış lastiği ve lpg si var , 21500 fiyat nasıldır ve bu şanzıman lpg yakıt tüketimi nasıldır yardımcı olurmusunuz,
  • Merhaba arkadaşlar, aracımın bakımında kullanmak için mobil 10w40 4 litre yağ almıştım. Ancak arabayı bakımdan önce değiştirince yağ elimde kaldı. İhtiyacı olan vardır belki aramızda.

http://forum.donanimhaber.com/m_91818123/tm.htm
  • Arkadaşlar aracım 2008 model corolla m-mt şanzımanlı. İstanbul'dayım ve yakıt tüketimim bu şekilde. Ocağımızı batırdı, lgp'de taktırmak istemiyoruz nasıl olacak böyle. Acaba bir sorun mu var?
     2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım
  • Şehir icimi uzun yolmu

• quote:

Orijinalden alıntı: aksaraylı1903

Şehir icimi uzun yolmu

İstanbul'da şehir içinde kullanıyorum. Zaman zaman akan trafik zaman zaman ise sıkışık trafikte.
  • Benide ekleyin 2005 corolla sol.sedan

• quote:

Orijinalden alıntı: çhela

Arkadaşlar aracım 2008 model corolla m-mt şanzımanlı. İstanbul'dayım ve yakıt tüketimim bu şekilde. Ocağımızı batırdı, lgp'de taktırmak istemiyoruz nasıl olacak böyle. Acaba bir sorun mu var?

Merhaba bende 2004 sol otomatik var. Yol bilgisayarında İstanbul şehir içi durkalk zaman,zaman rahat sürüşte 11.5 lt gördü gaz taktırdım bir kaç denemede depoyu bitirerek benzinde gidilen miktarı düşerek net gazla gittiğim km tespit ettim buda aracımın 100 km de 12 lt gaz tükettiğini buldum. Bununda benzin karşılığı 10 lt benzin olduğu çıkıyor. O yüzden yol bilgisayarına çokta kafayı takma gittiğin km yi tespit etmeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: gigus

quote:

Orijinalden alıntı: çhela

Arkadaşlar aracım 2008 model corolla m-mt şanzımanlı. İstanbul'dayım ve yakıt tüketimim bu şekilde. Ocağımızı batırdı, lgp'de taktırmak istemiyoruz nasıl olacak böyle. Acaba bir sorun mu var?

Merhaba bende 2004 sol otomatik var. Yol bilgisayarında İstanbul şehir içi durkalk zaman,zaman rahat sürüşte 11.5 lt gördü gaz taktırdım bir kaç denemede depoyu bitirerek benzinde gidilen miktarı düşerek net gazla gittiğim km tespit ettim buda aracımın 100 km de 12 lt gaz tükettiğini buldum. Bununda benzin karşılığı 10 lt benzin olduğu çıkıyor. O yüzden yol bilgisayarına çokta kafayı takma gittiğin km yi tespit etmeni öneririm.

Depo full olduğu zaman 480km yol yapıyor. Şehir içi trafikte-akan trafik karışık. Ekonominin E'si yok bu araçlarda.

• Araçlar çok yakmıyor arkadaşım.Yakıt pahalı
    Ya satacaksınız ve dizel bir araca yöneleceksiniz.
    Ya Lpg takacaksınız
    Yada bu şekilde devam edeceksiniz
  • Bende de otomatik sol sedan var .Otomatik olan arkadaşlar için söylüyorum eğer uzun yolda ani hızlanma yapmaz ; yokuş yukarı overdrive sürmezseniz. 90-110 bandında lpg tüketimi 6.8-7.5 lt/100 km yi geçmiyor.Gayet otomatik.

Fakat hem dur kalklı şehir içi hem yokuşlu yerde kullanırsanız 11 -12 lt lpg yakıyor

4İleri şanzıman için çok iyi rakamlar bunlar.

2008 mmt şanzıman bizim araçlarla kasayla çok farklı bir yorum yapamayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entropy -- 27 Mayıs 2014; 14:13:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: entropy

Bende de otomatik sol sedan var .Otomatik olan arkadaşlar için söylüyorum eğer uzun yolda ani hızlanma yapmaz ; yokuş yukarı overdrive sürmezseniz. 90-110 bandında lpg tüketimi 6.8-7.5 lt/100 km yi geçmiyor.Gayet otomatik.

Fakat hem dur kalklı şehir içi hem yokuşlu yerde kullanırsanız 11 -12 lt lpg yakıyor

4İleri şanzıman için çok iyi rakamlar bunlar.

2008 mmt şanzıman bizim araçlarla kasayla çok farklı bir yorum yapamayacağım

Kesinlikle.

Otomatiklerin dişli oranlarındaki farklılık olumlu anlamda tüketime de yansıyor.
    Manueller 3000 dev/dak'ta ortalama 100 km hız yaparken, otomatikler 3000 dev/dak'ta 120 km hız yapabiliyor.

Geçen haftalarda çektiğim bir fotoğrafı paylaşayım.
    Araç 1.6 otomatik.

2000 dev/dak'ta 80 km.

• Arkadaslar merhaba
    2004 corollam ıcın cıkma anten arıyorum.Nerede bulabilirim ve fiyatlar nasıldır.
    Bilgisi olan varmı ?
    Tesekkurler.
  • 2007 corolla hb otomatik vites aracım var. kırmızı ışığa yaklaşırkenfren yerine overdrive tuşu ile yavaşlıyorum bir sıkıntı olur mu
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.