Şimdi Ara

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
57
Favori
164.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaplamalari internettenmi aldin link verebilirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

brkshn85 hoşgeldin hocam.

Arkadaşlar aşağıdaki gibi nikelajlı rüzgarlık arıyorum. Her tür model için yapılıyor bizim araç için yok :(
    http://www.modacar.com.tr/sportline-mugen-style-toyota-auris-2004-2012-on-arka-ruzgarlik-seti-42xbsps25

Auris için yapılan bizim araca uyar mı? Ya da düz mügen rüzgarlık alıp nikelaj şerit çeksem kıvrımları düzgün olur mu?

Tr de birhayli pahalı ama alibaba da fiyat uygun gibi geldi ana...Ben de istiyorum aslında çünkü krom güzel duruyor....Ama fiyat tuzlu bakalım uygun bulursam yapacağım ben de....

• MERHABA ARKADAŞLAR 2004 SOL KULLANMAKTAYIM ARACIMA SUB VE AMFİ BAĞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM ORİNAL TEYİBİNE BAĞLAYABİLİRMİYİM ?
  • Buradan ve

Buradan aracınıza aksesuar temin edebilrsiniz , aracımda kendim gibi yakışıklı olsun diyenlere :)

• BerkayKestane B kullanıcısına yanıt
    Ceviriciler var onunla baglayabilirsin

• Factory price BYD F3 /Toyota Corolla E12 kasalara uyumlu olduğunu söylüyorlar var mıdır aslı bilen varsa acil yardımcı olabilirmi tedarikçi alibaba diye bir yer var cuk diye oturması lazım :D
  • aksaraylı1903 kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜRLER @aksaraylı1903
  • BerkayKestane B kullanıcısına yanıt
    Yararlı olmustur umarım

• ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    geçen kış ayından beri bekliyorum görüntü yok ses var düzelmedi gitti hocamm...::))
  • Arkadaslar yeni teyp aldigim icin 3 ay once aldigim usb hafiza karti okuycumu satmak istiyorum 150 liraya almistim 100 liraya birakirim ilgilenen arkadaslar pm atsinlar

• 2004 Toyota Corolla 1.6 sol beni de ekleyin
  • Arkadaşlar 2002 corolla 1.6 sol 110hp 135 binde lpg li bi araba var 24 binlira isteniyor. ne dersiniz bu araba için bu fiyat nasıl.Ayrıca bu modelin bi sıkıntısı varmı ne yakar yol tutusu nasıldır
  • Arkadaşlar 2002 corolla sol 1.6 110 hp lpg li 135 binde ne dersiniz bu modelin iyi yanları kötü yanları nedir
  • Beni de ekleyebilirsiniz.

Bu arada aksaraylı1903(Erhan Bey)'ün Audio Changer'i ben aldım.

Eski TOYOTA teknisyeni ustam, 5 dakikada taktı sağolsun.

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 26 Nisan 2014; 10:54:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Beni de ekleyebilirsiniz.

Bu arada aksaraylı1903(Erhan Bey)'ün Audio Changer'i ben aldım.

Eski TOYOTA teknisyeni ustam, 5 dakikada taktı sağolsun.

Ben çok memnunum tavsiye ederim...Özellikle sd kartla kullanırsanız faydalı olacaktır...

• Bu audio nun fiyatı sanırsam 200tl civarı;

Bence bunu almaktansa üstüne bir 200 daha koyup bluetooth kiti (parrot) alıp bunun usb bağlantısı kullanılabilir.Hem telefon için eller serbest konuşulur.Hemde müzik için usb olabilir.

Tabi hesabım yanlışta olabilir.
  • ustamın dediğine göre triger zincir gergi oringi denen yerden yağ kaçağı varmış aracımda. ama terleme şeklinde yağım azalmıyor yani. usta acelesi yok dedi ama eninde sonunda yaptıracağım. bu parçanın ne olduğunu, kaça patlayacağını bilen veya benım gibi basına gelen var mı ?

hepinize tesekkuler 2004 sedan corolla
  • Hocam yanlış anlamış olmayasın

triger zinciri gergi oringi yerine

vvti gergi oringi demiş olmasın? çünkü zincir önemli bir parça acelesi yok denilemez gibime geliyor

Benim araçta da oldu serviste yaptılar vvti gergi oringi ve kayışını ; internette araştırdığımda sadece o bölüm pislenir belkide yağ eksilir diye yaptırdım hemen.
    Allah başka arıza kaza vermesin kimseye
  • Hocam olabilir serviste ne kadar tutmuştu

Teşekkür ler

• quote:

Orijinalden alıntı: murado06

Arkadaşlar 2002 corolla sol 1.6 110 hp lpg li 135 binde ne dersiniz bu modelin iyi yanları kötü yanları nedir

Merhaba ben 2013 eylül sonu aldım. 2004 model otomatik vitesi 2 parça boya full depo benzin 2 adet kar lastiği temiz ilk sahibinden 108.000 km 25250 tl aldım. Sadece yüksek hızlarda yol sesini içeri alması oda sınıfına göre normal onun haricinde olumsuz bir yanını görmedim. 3500 km yol yaptım tavsiye edebileceğim bir araç.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.