Şimdi Ara

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
57
Favori
164.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halil7750

bende 2004 corolla hb sol var ve çok memnunum ama:
    1)teyp görüntüsü yağmurlu bir havada gitti.bir daha hiç görüntü gelmedi.Ama cd çalar ve diğer fonksiyonlar çalışıyor, ama görüntü yok, tanıdık usta falan varmı.sorun nedenkaynaklanmıştır.
    2)vites topuzundaki nikelaj soyuldu onu nerde yaptırabilirim

Aynı sorunları bende yaşadım, ve bu sorunları yaşayan çok kişi duydum. Bunlar aracın klasik sorunları. Nasıl bir teyp yapmışlarsa yağmur altında çok kalınca teyp gidiyor. Sırf bu yüzden belki 5 bin km içimi dinleyerek gitmişimdir. Teybin içinde oksitlenme meydana geliyor. Söküp bir araba elektronikçisinde yaptırmanız lazım. 150-200 lira arasında bir ücret alırlar. Ama beklerseniz, belki 1 hafta belki 3 ay sonra tüm fonksiyonlar geri çalışır hale gelir. Havaların sıcak gitmesi ile birlikte nem ortadan kalkınca teyp tüm işlevlerini yerine getiriyor.
    Ben aracı aldığımda vites topuzu soyulmuştu. Bir çıkmacıdan 40 liraya yenisini aldım. Fakat siz vites topuzundaki nikelajı tamamen soyup, üzerine güzel bir nikelaj kaplama yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih999

ARKADAŞLAR BUGUNE KADAR HİÇ KASKO YAPTIRMAMIŞTIM. ARAÇTA 2004 MODEL OLUNCA 1500 LİRA İSTİYORLAR KASKOYA. REKLMLARDA GENERALİ SİGORTA DİYE BİR ŞİRKET VARDI VE FULL KASKOYA 628 LİRA DEDİ BENDE YAPTIRDIM .TÜM ŞARTLARINI OKUDUM BİR SORUN YOK.

İHTİYACI OLANLAR BAKSIN İSTERSENİZ. TRAFİK SİGORTASINI DA ÇOK UYGUN YAPIYORLAR GEÇEN SENE 220 YE YAPTIĞIM SİGOORTAYA 150 DEDİ

Merhaba bu teklifi nasıl alabildiniz? Galiba İstanbul dışındasınız. Bana en son 868 TL Full Kaska teklifi geldi. Başvuruyu yaptım aracın fotoğraflarını çektikten sonra kasko başlıyacak. İlk pirim ödemesi itibariyle başlayacak.
  • Arkadaşlar tramerde bilgiler yanlis cikti bu yüzden yanlis teklif verilmiş son teklif 950 lira. Ayrıca halksigortadan uzak durun 5 gündür tramer bilgilerini GÜNCELLEYemediler . simdi aradim müşteri hizmetlerini arkadaşlar yemek arasında sonra arayin diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar lpg ile maksimum hizi kac bunlarin deneyen varmi benimki 195 gecmiyo sizde nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: aksaraylı1903

Arkadaslar lpg ile maksimum hizi kac bunlarin deneyen varmi benimki 195 gecmiyo sizde nasil

220' yi gördüm ben...:-)
  • last06 kullanıcısına yanıt
    Lpg ilemi benzinlemi?

• Bu nasıl bir yolda denediğinize de bağlı bir durum eğer yokuş aşağı inerken deneme yaparsanız farklı düz yolda farklı eğimli yolda farklı sonuç verir. Bana göre kaçla giderse gitsin ne farkeder :) Yüksek hıza her zaman karşıyım. Yine de bunları yaparken lastiklerinizin durumunu kontrol edin ve lastiğin max. hız limitini öğrenin. Allah göstermesin ...
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    Hiz tutkunu degilim ben ilk defa gaza sonuna dek bastim duz yoldu benimki sadece merak efsane kasalar 220 cok rahat goruyo diger 1.6 motora sahip akranlariyla kiyaslamak amacli

• bilgilendirmeniz için teşekür ederim.ben yalovadayım yakın usta falan varmı tanıdık.burda açtı yapamadı 300-400 tl istiyorlar, oda çok geliyor.
  • quote:

bilgilendirmeniz için teşekür ederim.ben yalovadayım yakın usta falan varmı tanıdık.burda açtı yapamadı 300-400 tl istiyorlar, oda çok geliyor.

Bekleyin hocam kendiliğinden düzelir.
  • quote:

Hiz tutkunu degilim ben ilk defa gaza sonuna dek bastim duz yoldu benimki sadece merak efsane kasalar 220 cok rahat goruyo diger 1.6 motora sahip akranlariyla kiyaslamak amacli

Hem benzin hem lpg ile dendim ikisinde de aynı sonucu verdi...gerçekten ibreyi 220 ye dayıyor...Amaç hız limitini öğrenmek hız tutkunu olmakla bir alakası yok zaten sadece bindiğim eşeğin limitini bilmem gerek her zaman bunu yapmışımdır...2011 honda düz 232 lere çıkıyor 2011 focus 100 lül 216 da kalıyor, 2004 fabia 218, 94 vectra 210, reno 19 190( tehlikli oluyor) 2001 clio 190( tehlikeli oluyor) 2004 honda 220......Bu denemeler boş otobanlarda yapılmıştır... Lastikler H ve V serisi lastiklerle yapılmış ya tek kişi yada 2 kişiyle yapılmıştır...Hızlar 5-6 dakika yapılmış ve de 10 dakikayı geçirilmemiştir...Normal şartlarda 2000 yılından bu yana araç kullanırım çok şükür hiç kazam yoktur sadece 1 adet park cezam vardır..... HIZ FELAKETTİR

• quote:

bilgilendirmeniz için teşekür ederim.ben yalovadayım yakın usta falan varmı tanıdık.burda açtı yapamadı 300-400 tl istiyorlar, oda çok geliyor.

Forumda kullanılan audio music changeri tavsiye ederim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: last06

quote:

Arkadaslar lpg ile maksimum hizi kac bunlarin deneyen varmi benimki 195 gecmiyo sizde nasil

Arkadaşlar uçmaya gerek yok. Benzinde benim bastığım son hız 190'dı. Yukarısı kesinlikle zor. 1600 motorlu araçla 220 yi görmek de güzelmiş. 2000 motorlu araç kullansanız 280 falan bastım dersiniz heralde?

• Arkadaşlar egzoz da baya paslanma meydana gelmiş bu görüntü canımı sıktı. Yüksek sıcaklıklara dayanıklı boyalar var ama ne derece güvenilir ya da söküp boyayıp takması ile uğraşmak istemiyorum. Fırın boyama yerlerde halledebilir miyim sizce?
  • arkadaşım 2000 motorlu 93 opelim vardı 200 gecmiyodu ucmak falan degil olay ne ucması efsane kasalrın 230 görenleri bile var söz konusu japonlar oldumu iş degişiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: last06

quote:

Arkadaşlar uçmaya gerek yok. Benzinde benim bastığım son hız 190'dı. Yukarısı kesinlikle zor. 1600 motorlu araçla 220 yi görmek de güzelmiş. 2000 motorlu araç kullansanız 280 falan bastım dersiniz heralde?

Paylaştıklarımın çoğu fotoğraflıdır..... 2011 premiumla bastığımda henüz kesiciye girmemişti...7250 de kesiciye giren araç 7000 devirde 231 dedi.....94 vectra 2000 motordu 210 yapıyordu....Hepsi denenmiştir çoğuda fotoludur....2001 Focus 216 de kesiciye girerken 2011 focus o da 215-216 larda kalıyordu.....Ben tüm araçlarımı bir kereliğine olsun denerim....ve de resmini çekerim....

• Arkadaşlar bu aralar krom kaplamalara merak sardım. Aracın cam altını ön panjuru, kapı eşiklerini ve kalorifer peteklerini kapladım. Çok güzel spor bir hava kattı. Şimdi kapı üzerindek çıtaları kaplayayım diyorum ama piyasadakiler sanırım hep sedan araçlar için uygun. GG üzerinden birisine sordum 2002-2007 corolla için uygun yazmasına rağmen hatchback ile uyumlu değil dedi. Sedan ile hatchback in kapıları üzerindeki çıtaların ölçüleri farklı mı? Ayrıca kalın çapta geçmeli nikelaj arıyorum. Arabanın ön panjurunun altını kalın krom geçmeli çıta ile kaplamak istiyorum. Bu ürünü net üzerinden satan bir site varsa link atarsanız memnun olurum.
  • merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2005 corolla sol hB
  • brkshn85 hoşgeldin hocam.

Arkadaşlar aşağıdaki gibi nikelajlı rüzgarlık arıyorum. Her tür model için yapılıyor bizim araç için yok :(

Auris için yapılan bizim araca uyar mı? Ya da düz mügen rüzgarlık alıp nikelaj şerit çeksem kıvrımları düzgün olur mu?

• 3-4 tane soru sordum 1 tanesine bile yanıt alamadım. Artık yazmıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.