Şimdi Ara

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.202
Cevap
57
Favori
164.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qotsa

arkadaşlar beni de ekleyin. 2007 corolla sol hb 30bin km düz vites

Aracin hayirli olsun , km si cok az. Pek kullanmamislar araci sanirim. Birde hangi sehirden ve kaca aldin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurki72

Ayrıca araç rölantide çalışırken stop edecekmiş gibi oluyor devir çok düşüyor ama stop etmiyor rölanti ayarı bozuk die düşünüyordum bunlardada rölanti ayarı yokmuş bu sorunu gidermek için ne yapman gerekli değerli önerilerininzi bekliyorum.

Aslında birkaç sorum daha olacaktı ama şimdilik bukadar yeter öncelikli olarak bu sorunları halletmek istiyorum.

Aynısı benim aracımda da oluyor ama stop etmiyor sonuçta demek ki bu araçlar böyle. Özellikle yokuş yukarı durduğumda rölanti düşüyor, tam stop edecek dediğim anda tekrar kendi yükseltiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitsss

quote:

Orijinalden alıntı: qotsa

arkadaşlar beni de ekleyin. 2007 corolla sol hb 30bin km düz vites

Aracin hayirli olsun , km si cok az. Pek kullanmamislar araci sanirim. Birde hangi sehirden ve kaca aldin?

sağolun. Aracımı haziran 2011 de 28000 tl ye aldım. Şu an 36bin km de araç.gayet memnunum. Malatya aracı. Servis bakımları düzenli yapılmış temiz bir araçtı.

• beni de ekleyin 2004 corolla 1.6 terra sedan
  • ARKADAŞLAR SU ANDA 1998 MODEL XEI COROLLA SAHIBIYIM AMA NASIP OLURSA 2002 ÜSTÜ DIZEL SEDAN COROLLA ALICAZ DIZEL SEDANDA SOL MODELI YOK SANIRIM EN DOLU MODELINI ALMAK ISTIYORUM NE ALMAM GEREKLI YANI SOL MODELINDEN SONRAKI EN DOLU MODELI HANGISIDIR??

• quote:

Orijinalden alıntı: tlgkrn

ARKADAŞLAR SU ANDA 1998 MODEL XEI COROLLA SAHIBIYIM AMA NASIP OLURSA 2002 ÜSTÜ DIZEL SEDAN COROLLA ALICAZ DIZEL SEDANDA SOL MODELI YOK SANIRIM EN DOLU MODELINI ALMAK ISTIYORUM NE ALMAM GEREKLI YANI SOL MODELINDEN SONRAKI EN DOLU MODELI HANGISIDIR??
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth86 -- 12 Kasım 2012; 23:00:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlgkrn

ARKADAŞLAR SU ANDA 1998 MODEL XEI COROLLA SAHIBIYIM AMA NASIP OLURSA 2002 ÜSTÜ DIZEL SEDAN COROLLA ALICAZ DIZEL SEDANDA SOL MODELI YOK SANIRIM EN DOLU MODELINI ALMAK ISTIYORUM NE ALMAM GEREKLI YANI SOL MODELINDEN SONRAKI EN DOLU MODELI HANGISIDIR??
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth86 -- 7 Şubat 2016; 1:46:46 >
  • Arkadaslar merhaba, aranıza benide ekleyin, 2007 corolla sol hb 34 000 km de. Istanbul

Formda suspansiyon konusunda bişeyler bende eklemek istiyorum, sedan ile hb lerin suspansiyonu farklı, hb ler daha sert, sebebi ise hb ithal olmasiymis. Bu durumdan bende rahatsizim, ancak makbul olan sert amortisormus.
    Jetta ile karşılaştırmış bı arkadas, sunu da belirtmek isterim, vw grubunda en çok sorun yaratan araç Jetta. Fabrikasyon hatayla çok karşılaşılıyor.
    Araçla ilgili ben de rahatsızlıklarımı belirtmek isterim, yol tutusu Guven vermiyor, direksiyon sertleşmesi kronik bı sorun, çok ses alıyor, 100 km üzerindeki suratlerde, motor patlayacakmış gibi ses yapıyor, kaporta si çok zayıf, yakıt sarfiyati çok, direksiyon derisi soyulmasi, direksiyon simidi çok ince, yol bilgisayarı demode, Koltukları ortopedik değil, özellikle de başlıklar,.. Bu saydıklarım beni rahatsız eden özellikleri,

• Arkadaslar merhaba, bnde aranıza katıldım,
    2007 corolla sol hb 34000 km Istanbul.

• Arkadaslar merhaba aranıza bende katıldım
    2007 sol hb 34000 km ist

• Arkadaslar merhaba, aranıza bende katıldım.
    2007 sol hb 34000 km

• kadaslar merhaba, aranıza bende katıldım.
    2007 sol hb 34000 km

• quote:

Orijinalden alıntı: Vlktekten

kadaslar merhaba, aranıza bende katıldım.
    2007 sol hb 34000 km
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth86 -- 7 Şubat 2016; 1:46:18 >
  • bende geldim arkadaşlar
    2006 1,4d/4d corolla sedan
  • ben de varım:

2005 model sport HB
  • Arkadaşlar bende 2004 1.6 corolla sol alarak aranıza yeni katıldım.
    Bu aracın kullanım klavuzunu PDF olarak nerden bulabilirim.
    İnternette bir kaç link buldum ama onlarda silinmiş.
  • nese beni de ekleyin bari,2007 150bin km corolla sedan d4d terra ,

mercedesle takasda aldım bu aracı,1 haftadır biniyorum,2.aracım da vito :D ama bu kasa corollalara gerçekten haksızlık yapıyorsunuz,son kasa ile arasında konfor,estetik olarak dağlar kadar fark var bence,ve siz bu aracı sorunsuz olduğu için alıyorsunuz,bir jetta'da megane'da çıkan arıza toyotalarda çıkmıyor kolay kolay...
  • 2007 Eski kasa Orjinal veya yan sanayi silecek takımı ne kadardır ?
  • merhaba arkadaşlar bende 2004 corolla hb otomatik vites kullanıcısıyım.ismim ibrahim.

benim şuan araba ile ilgili bir sorunum var inşallah yardımcı olabilirsiniz.sorunum arabada ilk çalıştırmada titreme yapıyor.belli bir zaman sonra kesiliyor.tamirciye götürdüğümüzde arabanın sübaplarında sorun olduğunu ve çözümün ise sübaplarının değişmesi gerektiğini söylediler.bu yaklaşık 1500 tl gibi bir fiyata oluyormuş.forumlarda araştırma yaptığımda arabanın lpg taktırıldığında vvt-i motorların klasik sorunu olduğu yazıyodu.arabam bu sırada lpg lidir.bir yerde sübap temizletme(carbon clean) yapıldığı söylenmekte.acaba sübap temizliği bu tip motorlarda yapılıyormu vede yapılıyorsada motora zararı varmı acaba.tabiki birde sorun çözülüyormu .bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım olursanız sevinirim.
  • rölantide hele ki motor soğukken olan titreme bir vvt-i motor klasiği zaten, rölantideyken motor devri çok düşünüyor o yüzden de titreme yapıyor, ve bu ayar da değiştirilemiyor, araba lpg'li ise ve lpg nin kalorisi daha düşük olduğundan daha fazla da titreyebilir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.